שלום..
יש לי 3 מסכי LCD (21.5,19,17 זה לא שקניתי אותם בבת אחת, פשוט כל פעם קיניתי אחד חדש, גדול יותר.
כיום השלישי מחובר דרך כרטיס מסך USB 2.0/
לאחרונה הוספתי טלוויזיה (כלומר יש LCD 37" בנוסף לכל השאר) וגיליתי שאני לא יכול לראות 2DVI ו-HDMI)
כרטיס המסך שלי היום הינו SAPPHIRE 5830
האם אוכל לקנות אחד נוסף, לחבר אליו, 21.5 וה37") ולחבר לשני את ה-19 וה17") ולחבר את שניהם בcrossfireX?
דבר נוסף, יש לי גם sound blaster titanium PCI-E שחיברתי אותו באופטי לרסיבר, הבעיה היא שהרסיבר ננעל על הdigitaly ומוציא לי רק ב2 רמקולים (די מבאס כשרואים הורדות באינטרנט) זכור לי שאפשר להשתמש איכשהו ב5 הרמקולים אבל לא דרך חיבור דיגיטלי.
האם אני צריך לקנות גם כרטיס קול נוסף (יש לי סט רמקולים שמחוברים היום למחשב, הסיבה שהטלווזיה וסט הרמקולים של הsorround נמצאים מימיני).
חיבור 4 מסכים?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
CFX עובד רק עם כרטיסים מאותה סדרה
על הלוח יש לך 3XXX והכרטיס שלך הוא 5XXX.
חיבור אופטי לסאונד צריך להעביר לך גם 5.1
ראשית תוודא שהסרט באמת מקודד ב5.1
שנית אתה צריך להגדיר ב CREATIVE AUDIO CONSOLE ב SPDIF שיהיה על EXTERNAL ולא על SPDIF IN DECODE.
ככה זה אצלי ב AUDIGY 2 ZS אבל אני מניח שזה דיי דומה גם אצלך.
על הלוח יש לך 3XXX והכרטיס שלך הוא 5XXX.
חיבור אופטי לסאונד צריך להעביר לך גם 5.1
ראשית תוודא שהסרט באמת מקודד ב5.1
שנית אתה צריך להגדיר ב CREATIVE AUDIO CONSOLE ב SPDIF שיהיה על EXTERNAL ולא על SPDIF IN DECODE.
ככה זה אצלי ב AUDIGY 2 ZS אבל אני מניח שזה דיי דומה גם אצלך.
על הלוח אין לי כלום...
חשבתי שצריך מאותה סידרה.. .יש לי כבר 5830, אבל השאלה הגדולה גם מבחינת גודל, האם אפשר בכלל לשים כרטיס נוסף, מבחינת אוורור, או שאפשר רק עוד אחד 5830 ולשים אותם אחד ליד השני.
ואין לי בConsole external יש לי איזה checkbox שמנטרל לי את שליטת הווליום מהמחשב על הרסיבר (ואז אני שומע גם subwoofer אבל לו center ואחוריים (אע"פ שכל הנורות ברסיבר דלוקות).
ואין לי בConsole external יש לי איזה checkbox שמנטרל לי את שליטת הווליום מהמחשב על הרסיבר (ואז אני שומע גם subwoofer אבל לו center ואחוריים (אע"פ שכל הנורות ברסיבר דלוקות).