אני כבר נכנעתי
יש לי קרוב משפחה שצריך להגיע בקרוב מארה"ב ואיתו הקונסולה המיוחלת.
מה אתכם?
אגב, למישהו יש מושג מה הסטטוס על השנאי של הדבר הזה? מתאים לארץ? לא מתאים?
אני מחכה שיצא הבאנדל עם הקינקט, ככה גם אני אוכל לשחק בבלעדיים שלו סופסוף וגם אולי אמצא משהו שאוכל לשכנע את האישה לשחק בו ביחד איתי (כיום היא לא ממש מתחברת למשחקי PS3, אולי הקינקט ישנה את זה ואולי אפילו הקטנה שלי שהיא בת כ 4 תמצא משהו בשבילה).
sagyle כתב:בסוף יעשו מזה סרט - "היום שבו הובר קנה XBOX" . סוג של מדע בידיוני עם מתח.
...
הסיבה המרכזית שבגללה לא רכשתי XBOX אלא PS3 הייתה מכיוון שבתקופתו ה RROD היה מאוד (מאוד) נפוץ ולא היה לי חשק להיתקע עם קונסולה תקולה. עם המזל שלי דווקא ה PS3 שלי התקלקל. נכון להיום יש לי כ"כ הרבה משחקי PS3 שמחכים שאשחק בהם וכ"כ מעט זמן פנוי שלא היה לי צורך לרכוש עוד קונסולה. אין סיבה לשים עוד מכשיר בסלון שישב ויצבור אבק כשב PS3 אין לי מספיק זמן לשחק. לחלקנו יש משפחה, עבודה וילדים ומעט מאוד זמן פנוי לגיימינג. מסכים?
אם לא היה יוצא הקינקט ספק אם בכלל הייתי שוקל לרכוש גם XBOX. גם כרגע זה רק בגדר תכנון עתידי ולא וודאות
גם אני מחזיק XBOX עם PROD ויש לי PS3 שקניתי לאחר מכן. אנחנו באותה סירה. האמת היא שיש לי אפילו כ15 משחקים (מקוריים כמובן ) ל XBOX שלא הספקתי להנות מהם והם מושאלים לחבר עד שיהיה לי צורך כלשהו בהם.
למרות שנשבעתי לא להתקרב לXBOX בחיי, כנראה שאם תהיה ביקורת טובה על כך שאין PROD בגרסה החדשה אולי אתפתה גם לקנות אחד.
sagyle כתב:גם אני מחזיק XBOX עם PROD ויש לי PS3 שקניתי לאחר מכן. אנחנו באותה סירה. האמת היא שיש לי אפילו כ15 משחקים (מקוריים כמובן ) ל XBOX שלא הספקתי להנות מהם והם מושאלים לחבר עד שיהיה לי צורך כלשהו בהם.
למרות שנשבעתי לא להתקרב לXBOX בחיי, כנראה שאם תהיה ביקורת טובה על כך שאין PROD בגרסה החדשה אולי אתפתה גם לקנות אחד.
...
בינתיים הוא נראה מבטיח.
הבוקס החדש עבר מהפכה אדירה בכול מה שקשור לווטילציה וקירור.
לא מדובר רק במעבר כולל ל-45NM אלא בשינוי טוטאלי בארכיטקטורה של המכשיר.
ה-GPU וה-CPU על אותו צ'יפ עכשיו. הכונן DVD שקט ומהיר יותר משמעותית מהקודמים.
אם יש בעיה של חום מוגבר המכשיר נותן התראה ובעת הצורך מכבה את עצמו על מנת שלא לגרום לנזק בדומה ל-RROD.
צריכת החשמל אגב, היא חצי מהצריכה של ה-PS3 ועוד בזמן מאמץ.
RROD? לא מכיר חיה כזאת, היה לי בוקס מקורי ללא HDMI מכרתי אותו במצב תקין כדי לשדרג ל HDMI
HDMI מכרתי במצב תקין לשדרג ל ELITE
ELITE מכרתי במצב תקין כדי לשדרג ל FALCON (כמובן שאחלפתי תמארז כדי להשאר אם שחור)
ו FALCON מכרתי במצב תקין כדי לשדרג ל JASPER
תמיד אתקנתי FANS נוספים אבל ב FALCON וJASPER היסתפקתי ב FAN חיצוני שעובד אם ספק כח משילו
ואגב אכול אמריקאי מ EBAY
קניתי רק ספק כח מקורי EU שנאשר איתי עד היום
9xcalibur9 כתב:
אם יש בעיה של חום מוגבר המכשיר נותן התראה ובעת הצורך מכבה את עצמו על מנת שלא לגרום לנזק בדומה ל-RROD.
...
תסלח לי, אבל לספור את הדבר הזה בתור יתרון של הקונסולה זאת בדיחה. במקום לפתור את הבעיה לגיימרים, מיקרוסופט פתרו את הבעיה לעצמם ומשתינים על הגיימרים בקשת.
ול ViruzZ - זה שאתה לא מכיר RROD לא אומר שזה לא קיים. אנשים בודדים הם לא מדגם מספיק גדול בשביל לבצע מבחנים סטטיסטיים.
9xcalibur9 - רק להזכירך, השינוי במבנה הוביל לשילוב של ה CPU וה GPU תחת אותה מעטפת, לא הדבר הכי חכם כשמנסים לפתור בעיות התחממות.
ViruzZ - RROD הוא תופעה כ"כ נפוצה שהיא נטבעה כמטבע לשון. הסקר היחיד המסודר שנעשה בעבר לבדיקת אחוזי התקלה הראה כ 40 אחוז וצפונה (שמועות אומרות בין 30 ל 50 אחוז - מיקרוסופט לא משחררת את המספר האמיתי כמובן). מספר אסטרונומי בכל קנה מידה. עצם העובדה שמיקרוסופט הרחיבו אחריות על יוזמתם מוכיח חד וחלק שהם מודים לבעייה. אז אתה אחד מברי המזל שלא נתקלו בזה, קורה - לא אומר כלום.
9xcalibur9 כתב:
...
תסלח לי, אבל לספור את הדבר הזה בתור יתרון של הקונסולה זאת בדיחה. במקום לפתור את הבעיה לגיימרים, מיקרוסופט פתרו את הבעיה לעצמם ומשתינים על הגיימרים בקשת.
ול ViruzZ - זה שאתה לא מכיר RROD לא אומר שזה לא קיים. אנשים בודדים הם לא מדגם מספיק גדול בשביל לבצע מבחנים סטטיסטיים.
...
אתה לא מסתכל על זה נכון.
כול קונסולה יכולה להתחמם. כן, גם ה-PS3.
תדחוף אותו לתוך ויטרינה סגורה ללא איוורור והיא תתפחלץ.
הפעם כול עוד הקונסולה תופעל במקום ראוי, אין לה שום סיבה להגיע למצב כזה.
Huber כתב:9xcalibur9 - רק להזכירך, השינוי במבנה הוביל לשילוב של ה CPU וה GPU תחת אותה מעטפת, לא הדבר הכי חכם כשמנסים לפתור בעיות התחממות.
ViruzZ - RROD הוא תופעה כ"כ נפוצה שהיא נטבעה כמטבע לשון. הסקר היחיד המסודר שנעשה בעבר לבדיקת אחוזי התקלה הראה כ 40 אחוז וצפונה (שמועות אומרות בין 30 ל 50 אחוז - מיקרוסופט לא משחררת את המספר האמיתי כמובן). מספר אסטרונומי בכל קנה מידה. עצם העובדה שמיקרוסופט הרחיבו אחריות על יוזמתם מוכיח חד וחלק שהם מודים לבעייה. אז אתה אחד מברי המזל שלא נתקלו בזה, קורה - לא אומר כלום.
...
נהפוכו זה הדבר ה-כ-י חכם לעשות.
במקום לפזר את הקירור בכול המכשיר כעת הצ'יפים שמיועדים לפורענות נמצאים תחת מאוורר מאסיבי במיוחד שישב על פתחי האוורור. לעניות דעתי הפעם הם לא יכלו להיות יותר צודקים.
הבנתי. לשים 2 רכיבים שמתחממים אחד על יד השני בסמיכות ותחת אותו גוף קירור זה אצלך נחשב מעשה חכם? באמת? מוזר...
קח למשל מחשבי PC. אני אישית לא הייתי רוצה שהכרטיס מסך שלי וה CPU שלי יחלקו את אותו גוף הקירור. אני מרגיש הרבה יותר רגוע שלמעבד יש את הקירור שלו ולכרטיס מסך את הקירור שלו. לא הייתי רוצה שהכרטיס מסך שלי ישפיע ישירות על הטמפרטורות של המעבד ולהיפך. נכון - גם ב PC יש כיום שבבים שחולקים GPU/CPU תחת אותה המעטפת (למשל ה CORE i3) אבל השבב הגרפי שמוטמע שם הוא שבב די חלש והמעבד שם הוא 2 ליבות ב 32NM כך שהדבר הרבה יותר הגיוני ומעשי.
Huber כתב:הבנתי. לשים 2 רכיבים שמתחממים אחד על יד השני בסמיכות ותחת אותו גוף קירור זה אצלך נחשב מעשה חכם? באמת? מוזר...
קח למשל מחשבי PC. אני אישית לא הייתי רוצה שהכרטיס מסך שלי וה CPU שלי יחלקו את אותו גוף הקירור. אני מרגיש הרבה יותר רגוע שלמעבד יש את הקירור שלו ולכרטיס מסך את הקירור שלו. לא הייתי רוצה שהכרטיס מסך שלי ישפיע ישירות על הטמפרטורות של המעבד ולהיפך. נכון - גם ב PC יש כיום שבבים שחולקים GPU/CPU תחת אותה המעטפת (למשל ה CORE i3) אבל השבב הגרפי שמוטמע שם הוא שבב די חלש והמעבד שם הוא 2 ליבות ב 32NM כך שהדבר הרבה יותר הגיוני ומעשי.
...
המעבד הוא 3 ליבות אבל מה זה משנה אם כבר ענית לעצמך?