כמה שאלות על PS3 כסטרימר.
אהלן ,
יש לי אקסטרימר ולאחרונה די גיבשתי החלטה לקנות סוני פלייסטיישן 3, ובכך להחליף את הסוני 2 ואת האקסטרימר.
משאלות ששאלתי אנשים הבנתי שאין בעיה לחבר את הארד דיסק החיצוני שלי לסוני ופשוט לראות סרטים, בדיוק באותה דרך שאני רואה היום עם האקסטרימר, עד היום...
היום שמעתי שהסוני לא יודע לקרוא MKV ולא יודע להציג כתוביות (בעברית).
וצריך להזרים סרטים רק דרך תוכנה במחשב ואי אפשר ישירות כמו באקסטרימר.
האם זה נכון? האם יש פתרון?
שאלה נוספת, ההפרש כרגע בין הארץ לארה"ב במחיר הוא באזור ה-500 ש"ח, האם יש משהו קריטי שיגרום לי להעדיף לקנות את הסוני בארץ? (מלבד העניין של האחריות)
תודה,
גידי.
יש לי אקסטרימר ולאחרונה די גיבשתי החלטה לקנות סוני פלייסטיישן 3, ובכך להחליף את הסוני 2 ואת האקסטרימר.
משאלות ששאלתי אנשים הבנתי שאין בעיה לחבר את הארד דיסק החיצוני שלי לסוני ופשוט לראות סרטים, בדיוק באותה דרך שאני רואה היום עם האקסטרימר, עד היום...
היום שמעתי שהסוני לא יודע לקרוא MKV ולא יודע להציג כתוביות (בעברית).
וצריך להזרים סרטים רק דרך תוכנה במחשב ואי אפשר ישירות כמו באקסטרימר.
האם זה נכון? האם יש פתרון?
שאלה נוספת, ההפרש כרגע בין הארץ לארה"ב במחיר הוא באזור ה-500 ש"ח, האם יש משהו קריטי שיגרום לי להעדיף לקנות את הסוני בארץ? (מלבד העניין של האחריות)
תודה,
גידי.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יש תוכנת MKV 2 VOB ו VOB אלו קבצים שהPS3 יודע לנגן. מעבר לזה - אפשר לנגן MKV אבל לא ישירות דרך הסוני. יש תוכנת PSM שמתקינים על המחשב, אחרי שמפעילים אותה, הסוני יזהה את המחשב כמדיה סרבר וימשוך ממנה תכנים, רק שהוא לא מתרגם את מה שהוא קורא אלא המחשב. זו מעין קומבינה, אבל איכות התמונה היא טובה מאוד וזה פשוט להפעלה.
לגבי רכישה בחו"ל לעומת ישראל - אחריות שווה הכל. שקט שיש לך לאן ללכת. אתה תוציא על משחקים הרבה יותר מ500 שקלים, כולל אביזרים. אבזרים תקנה בחו"ל, ההפרש עצום.
לגבי רכישה בחו"ל לעומת ישראל - אחריות שווה הכל. שקט שיש לך לאן ללכת. אתה תוציא על משחקים הרבה יותר מ500 שקלים, כולל אביזרים. אבזרים תקנה בחו"ל, ההפרש עצום.
Vocare Ad Regnum
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אתה טועה ובענק.shnapsi כתב:אז אני מבין שמבחינת סטרימינג, הסוני לא מתקרב לנוחות של האקסטרימר...
תודה!...
עם מחשוב מתאים וקצת ידע טכני הוא לוקח אותו כמעט בכול מובן אפשרי.
בעוד אתה צריך להתנייד בכול פעם מהכורסא למחשב על מנת להעביר קבצים, במקרה של PS3 הכול נשאר על המחשב. וכן, אין שום בעיה עם תרגומים בעברית.
http://www.ogelive.net/index.php?option ... &Itemid=64
נערך לאחרונה על ידי 9xcalibur9 ב 03/07/2010 23:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
ממה שהבנתי, בשביל לראות סרט דרך הסוני, אני חייב שהמחשב יעבוד, דבר שאני לא צריך לעשות היום עם אקסטרימר.
לא כל פעם שאני רואה סרט, המחשב שלי זמין. אם אני כבר צריך שהמחשב יעבוד, אז אני יכול להשתמש בו כמדיה סנטר...
תקן אותי אם אני טועה...
תודה!
לא כל פעם שאני רואה סרט, המחשב שלי זמין. אם אני כבר צריך שהמחשב יעבוד, אז אני יכול להשתמש בו כמדיה סנטר...
תקן אותי אם אני טועה...
תודה!
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

אם המחשב שלך מחובר לטלויזיה ולמערכת בסלון מה טוב.shnapsi כתב:ממה שהבנתי, בשביל לראות סרט דרך הסוני, אני חייב שהמחשב יעבוד, דבר שאני לא צריך לעשות היום עם אקסטרימר.
תקן אותי אם אני טועה...
תודה!...
במקרה שלי המחשב יושב בחדר השני, מרוחק לגמרי מהסלון אבל מזרים לו באלחוט סרטים ב-HD.
ובנוסף לכל - אתה טועה - כי אתה יכול להעתיק מראש את הסרטים לPS3 דרך הסטרימר ואז לנגן אותם בזמנך החופשי (ולתת למחשב לשבור את הראש עם כל ההמרות אם צריך וכו).
או בקיצר - תוכנה אחת להמרה מהירה אם אתה רוצה לעבוד עם דיסק קשיח (MKV2VOB)
או תוכנה אחת אם אתה רוצה לעבוד כסטרימר (ואופציה להעתיק דרך הרשת, שחוסכת בעצם את התוכנה הראשונה).
שתי האופציות עובדות מצוין ואין ממש שום מגבלה חוץ מזה שאי אפשר ישירות להעתיק MKV ולנגן אותו.
(תכלס , אם סוני רוצה - ב2 שניות היא מעדכנת פרופיל DIVX ל7.1 האמת והופ - יש תמיכה ... קצת מרגיז שהם לא עושים את זה)
או בקיצר - תוכנה אחת להמרה מהירה אם אתה רוצה לעבוד עם דיסק קשיח (MKV2VOB)
או תוכנה אחת אם אתה רוצה לעבוד כסטרימר (ואופציה להעתיק דרך הרשת, שחוסכת בעצם את התוכנה הראשונה).
שתי האופציות עובדות מצוין ואין ממש שום מגבלה חוץ מזה שאי אפשר ישירות להעתיק MKV ולנגן אותו.
(תכלס , אם סוני רוצה - ב2 שניות היא מעדכנת פרופיל DIVX ל7.1 האמת והופ - יש תמיכה ... קצת מרגיז שהם לא עושים את זה)
הסרט יכול ליהיות במחשב הביתי (באיזה פורמט שבא לך) או:
על הדיסק הפנימי שPS3 - בפורמט הדרוש (בכל גודל כלשהו) או:
על דיסק חיצוני - רק שיהיה FAT32 (כלומר מפוצל ל4 גיגה - אל דאגה - MKV2VOB - עושה את זה אוטומטית - כמו כל מה שהיא עושה)
ליביו
על הדיסק הפנימי שPS3 - בפורמט הדרוש (בכל גודל כלשהו) או:
על דיסק חיצוני - רק שיהיה FAT32 (כלומר מפוצל ל4 גיגה - אל דאגה - MKV2VOB - עושה את זה אוטומטית - כמו כל מה שהיא עושה)
ליביו
כמובן שגם האקסטרימר, וכל סטרימר נורמלי יכול להזרים סרטים מהמחשב בלי לקום מהכורסא..9xcalibur9 כתב:אתה טועה ובענק.shnapsi כתב:אז אני מבין שמבחינת סטרימינג, הסוני לא מתקרב לנוחות של האקסטרימר...
תודה!...
בעוד אתה צריך להתנייד בכול פעם מהכורסא למחשב על מנת להעביר קבצים, במקרה של PS3 הכול נשאר על המחשב. וכן, אין שום בעיה עם תרגומים בעברית.
http://www.ogelive.net/index.php?option ... &Itemid=64...
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

קצת קשה לי להאמין שזה מה שאמרו לו מכיוון שמדובר בשקר גס.yeuda כתב:חבר שגם מתעניין ב PS3 כסטרימר
היה היום בבאג והמוכר טען שיש לו את המכשיר החדש (ה slim) בבית
ושהוא מנגן קבצי MKV.
האם יכול להיות ?...
אומנם יש אפשרות לנגן קבצי MKV באמצעות ה-PS3 אך היא ככורכה בשימוש בתוכנות חיצוניות.
אם יזדמן לך או לחבר שלך לעבור בתחנה המרכזית בירושלים לחנות "באג", גש שם לבחור בשם גיל. הוא שפיץ-על בכול מה שקשור ל-PS3 ויסביר לך כול מה שאתה צריך לדעת.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

nir11 כתב:כמובן שגם האקסטרימר, וכל סטרימר נורמלי יכול להזרים סרטים מהמחשב בלי לקום מהכורסא..[/quote9xcalibur9 כתב:אתה טועה ובענק.shnapsi כתב:אז אני מבין שמבחינת סטרימינג, הסוני לא מתקרב לנוחות של האקסטרימר...
תודה!...
http://www.ogelive.net/index.php?option ... &Itemid=64...
ההבדל הוא שבכול הסטרימרים שמוצעים כיום בשוק לא מסוגלים לעשות סטרימינג אמיתי. למה הכוונה? תמיד חייב להיות התקן אחסון מחובר לסטרימר שלך כאשר עליו נמצאים הסרטים. אתה לא יכול לגשת למחשב וממנו לנגן מבלי להעביר הכול פיזית להארד דיסק של הסטרימר. הצורך בכך מתבטל בעת השימוש ב-PMS. איך שאני פותח את הפליסטיישן יש לי גישה מידית לכול הכוננים במחשב כאשר לחיצה על X ברוב המקרים מתחילה כמעט מידית את ניגון הסרט. זהו סטרימינג אמיתי....
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
איך אתם מבצעים העתקה עם המרה של התוכן באמצעות PMS?liviur כתב:
...
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
--בבקשה למחוק--
פורסם בטעות. עמכם הסליחה.

פורסם בטעות. עמכם הסליחה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".