PHILIPS 9664
רכשתי PHILPS 9664 ולאחר סופש מתיש של חיפוש בפורום (ותודה ל SHAYR על השרשור) הצלחתי להגיע לתמונה טובה והשתכנעתי שצריך לעבור לממיר HD (עדיין לא הבנתי את אני מוצא או מכוון את ה גמא בטלויזיה).
עדיין ישנה תופעה מוזרה בטלויזיה, כשאני מפעיל את מצב HD Natural Motion ולא משנה באיזו מידה
התמונה נראת חלקה וטובה יותר אבל אני מרגיש כאילו התמונה בהילור מהיר או שמישהו מסובב את המצלמה בסרט מהר מדי.
האם עוד מישהו נתקל בתופעה דומה בדגמי PHILIPS???
תודה,
לורי
עדיין ישנה תופעה מוזרה בטלויזיה, כשאני מפעיל את מצב HD Natural Motion ולא משנה באיזו מידה
התמונה נראת חלקה וטובה יותר אבל אני מרגיש כאילו התמונה בהילור מהיר או שמישהו מסובב את המצלמה בסרט מהר מדי.
האם עוד מישהו נתקל בתופעה דומה בדגמי PHILIPS???
תודה,
לורי
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אצלי ה200 הרץ מופעל וה PERFECT NATURAL MOTION מכוון על מינימום.
התמונה לא בהילוך מהיר ..
אולי אתה צריך פשוט להתרגל , זה ידוע שבין 60 ל 100 (או 200) הרץ התמונה מרגישה שונה במקצת.
התמונה לא בהילוך מהיר ..
אולי אתה צריך פשוט להתרגל , זה ידוע שבין 60 ל 100 (או 200) הרץ התמונה מרגישה שונה במקצת.
It's Five O'Clock Somewhere
מה הקשר בין מעבד 600HZ לקצב רענון תמונה של 100 או 200 הרץ?
בכל אופן התופעה מוכרת היטב והסיבה לכך שהורגלנו לראות סרטים בתדר של 50 הרץ.
כאשר אנו צופים באותם הסרטים בקצב רענון תמונה גבוהה יותר נוצרת אשליה שהסרט רץ יותר מהר. זו כמובן רק השליה וברגע שמתרגלים התופעה עוברת.
אני ממליץ לאנשים להוריד את נגן הסרטים למחשב SPLASH PRO בחינם לתקופת ניסיון.
http://mirillis.com/en/products/splashpro.html
הנגן מאפשר לנגן כל סרט HD בקצבי רענון גבוהים ולחוות את כל התופעות הנ"ל.
בכל אופן התופעה מוכרת היטב והסיבה לכך שהורגלנו לראות סרטים בתדר של 50 הרץ.
כאשר אנו צופים באותם הסרטים בקצב רענון תמונה גבוהה יותר נוצרת אשליה שהסרט רץ יותר מהר. זו כמובן רק השליה וברגע שמתרגלים התופעה עוברת.
אני ממליץ לאנשים להוריד את נגן הסרטים למחשב SPLASH PRO בחינם לתקופת ניסיון.
http://mirillis.com/en/products/splashpro.html
הנגן מאפשר לנגן כל סרט HD בקצבי רענון גבוהים ולחוות את כל התופעות הנ"ל.