wharfedale atlantic 100se או מדפיים קומפקטיים עד 700 ₪

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
liorwohl פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום, אני אשמח להמלצה לרמקולים זולים שישמשו בתור רמקולים למוזיקה בסטריאו על שולחן מחשב.
סגנון המוזיקה הוא אלקטרוני, לא האוס ורמיקסים אלא infected, seroxat, intersys.

אני מחפש רמקולים כאלה:

* קומפקטיים - הwharfedale atlantic 100 צרים שטוחים וגבוהים, שזה מאוד נחמד לעומת רמקולים עמוקים שתופסים את כל השולחן. גם חשוב שלא יצריכו מרחק גדול מהקיר כי אין.

* שישמעו טוב - אני עדיין לא אודיופיל גדול, אבל שיהיה מיד טוב ושישמע שיש להם עומק, לא באס מפוצץ קירות או משהו, אבל שיהיה באס ושלא יחרחרו שיהיה קצת באסים ברצף (או בכלל בכל מצב).

* שיהיו זולים, זה המערכת הביתית ה"רצינית" הראשונה שלי ואני לא רוצה סתם לקפוץ גבוהה.

מבחינת מגבר יש לי במחסן מגבר שאבא שלי הרכיב לפני איזה 30 שנה, הוא נראה לגמריי כמו מגבר של יצרן, כסוף גדול ויפה כמו מה שרואים פה בפורומים אבל אין לי מושג מה הוא באמת שווה. כנראה שזה היה קיט להרכבה והלחמה או משהו כזה. הוא הפעיל רמקולים של איזה 15 אינץ' בבית של סבתא שלי ולא נראה לי שהוא עבד 10 שעות בכל החיים שלו :lol: (אבא שלי היה בקטע של אלקטרוניקה ולא אודיו) יש למה לצפות או שעדיף כבר איזה t-amp?

את הwharfedale אהבתי בגלל הצורה, העיצוב, הגודל של ה6.5" על תיבה קטנה, והמחיר של היד שניה כבר מהחנות http://pompa.e-shop.co.il/pl_product~100SE~64~196.htm לא ממש מצאתי ביקורות רציניות אבל מחוות דעת של משתמשים נראה שהם לא רעים.

תודה

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #2 

שלום,

מציע לך לבדוק את הפירמה והדגם של המגבר שיש לך בפורום "וינטאג'". יש שם כאלה שיוכלו לאמר לך מה טיבו.

לגבי רמקולים, אני הייתי מחפש רמקולים מדפיים/מוניטורים מיד 2 במחיר הזה, למשל, של MISSION , טנוי או KEF .
הם הרבה יותר טובים ממה שהצעת.
ראיתי למשל ביד 2 MISSION 700 ב 600 ש"ח.
שים לב שאתה צריך רמקולים שיש להם פיר קדמי ולא רמקולים עם פיר אחורי על מנת שתוכל להצמיד אותם לקיר.

ארז

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”