47" עבור מרחק צפייה 3.5 מטרים
שלום לכולם רציתי להתייעץ לפני קנייה.
אני מעוניין לקנות PHILIPS 9664 השאלה היא רק הגודל.47 או 42.
קראתי בהרבה מקומות שאנשים שיש להם 42 למרחק 3.5 מטרים וקנו 42 כי זה הגודל המומלץ עבור המרחק הזה טוענים שלפעמים הם מרגישים שהמסך קטן והם מצטערים שלא קנו 47. לא מצאתי בשום מקום אנשים שרשמו שיש להם 47 עבור המרחק הזה ושהם מרוצים ואכן זה לא מסך גדול מדי עבור המרחק.
קשה לי להתרשם מעמידה של שתי דקות בחנות אם הטלויזיה גדולה מדי עבור המרחק. אשמח לתגובות מבעלי נסיון טוב או רע (לאו דווקא מפיליפס, מה שחשוב לי להבין זה באופן כללי אם 47 לא גדול מדי עבור המרחק של 3.5 מטר)
קראתי בהרבה מקומות שאנשים שיש להם 42 למרחק 3.5 מטרים וקנו 42 כי זה הגודל המומלץ עבור המרחק הזה טוענים שלפעמים הם מרגישים שהמסך קטן והם מצטערים שלא קנו 47. לא מצאתי בשום מקום אנשים שרשמו שיש להם 47 עבור המרחק הזה ושהם מרוצים ואכן זה לא מסך גדול מדי עבור המרחק.
קשה לי להתרשם מעמידה של שתי דקות בחנות אם הטלויזיה גדולה מדי עבור המרחק. אשמח לתגובות מבעלי נסיון טוב או רע (לאו דווקא מפיליפס, מה שחשוב לי להבין זה באופן כללי אם 47 לא גדול מדי עבור המרחק של 3.5 מטר)
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
יש לי את ה 9664 42'' ואני צופה בה ממרחק 3 מטר.
בקלות הייתי שמח אם היא היתה 47 או אפילו 50 אינץ' .
ברגע שמתרגלים זה נראה קטן ...
אבל ... כמובן שזה תלוי מה מקור הצפייה שלך ..אם רוב המקורות יהיו איכותיים וברמתהיי דפינישן 50 אינץ' יהיה מעולה ..אבל אם צפייה בשידורי SD תהיה המקור השכיח יותר אז האיכות ממרחק כזה לגודל מסך גדול תראה גרועה..
לשיקולך ..
בקלות הייתי שמח אם היא היתה 47 או אפילו 50 אינץ' .
ברגע שמתרגלים זה נראה קטן ...
אבל ... כמובן שזה תלוי מה מקור הצפייה שלך ..אם רוב המקורות יהיו איכותיים וברמתהיי דפינישן 50 אינץ' יהיה מעולה ..אבל אם צפייה בשידורי SD תהיה המקור השכיח יותר אז האיכות ממרחק כזה לגודל מסך גדול תראה גרועה..
לשיקולך ..
It's Five O'Clock Somewhere
עופר שלוםofferbk1 כתב:שלום לכולם רציתי להתייעץ לפני קנייה.
קשה לי להתרשם מעמידה של שתי דקות בחנות אם הטלויזיה גדולה מדי עבור המרחק. אשמח לתגובות מבעלי נסיון טוב או רע (לאו דווקא מפיליפס, מה שחשוב לי להבין זה באופן כללי אם 47 לא גדול מדי עבור המרחק של 3.5 מטר)...
אני יכול לומר לך מהניסיון שלי-
יש לי מסך 47 של פיליפס, מרחק צפייה באיזור 4.30 מטר.
זה נראה קטן ,הגודל של המסך, ממש מבאס.
למרחק צפייה שלך זה יהיה אופטימלי.
תוספת מידע
דבר ראשון תודה רבה לכל המגיבים.
דבר שני אני רואה שהייתה התיחסות לתוכן שאצפה בו. קשה לי להעריך מראש אבל אני מאמין שזה יהיה חצי SD וחצי FHD כי אני גם רואה ליגת האלופות וסרטים אבל גם ערוץ 1\2\10
דבר שני אני רואה שהייתה התיחסות לתוכן שאצפה בו. קשה לי להעריך מראש אבל אני מאמין שזה יהיה חצי SD וחצי FHD כי אני גם רואה ליגת האלופות וסרטים אבל גם ערוץ 1\2\10