אתה לא עירני...המחיר כבר הגיע ל-1,250 ש"ח וכמה חברי פורום הספיקו לרכוש אותו, ואז המחיר "קפץ" חזרה לסכום מצחיק של כ-1,500 ש"ח. להביא אותו מחו"ל (כמו שאני עשיתי) עולה כ-1,800 ש"ח...
את ה-A200 ניתן לרכוש ב-790 ש"ח, כשישירות מהיצרן הוא עולה כ-1,100 ש"ח...
dima_vy צודק
למעשה ציינתי זאת בהודעה המקורית שפרסמתי, אך כנראה ששם החנות "נחתך" מטעמי צנזורה
זה לא שאני לא עירני. בזמן שהתעניינתי לגבי הרכישה לא היה מחיר יותר זול מ2800 שקל.
האופציה הזולה היחידה הייתה באמת יבוא אישי מחו"ל, אבל אני פסלתי את האפשרות הזו בגלל האחריות, והחשש ממצבים של פגמים/תקלות.
אין לי בעיה לרכוש מחו"ל ספרים או דיסקים, אבל לעולם לא אזמין מוצרי חשמל ומיחשוב.
לא. המכשיר עצמו עולה 180 דולר, שאר העלויות בייבוא עצמי זה משלוח ומכס.
כשאתה מייבא כמות גדולה המחיר שבו אתה רוכש את המוצר ועלות המשלוח נמוכים בהרבה, הדבר היחיד שנשאר זהה זה % המכס.
בנוסף ממה ששמתי לב הרבה פעמים KSP בעיקר מנצלים הזדמנויות ומייבאים כמות גדולה של מוצר מסוים באופן חד פעמי.
שוב, מנסיון אישי במוצרי מחשב, המלצה אישית להזהר מאד מאותה חנות. לא היה מוצר (כמו לוח אם של אסוס) שלא היה לו איזה דפקט. לגבי השירות בחנות. איזה שירות? הם מציינים מראש את מדיניות החזרת הסחורה. אתה מגיע עם מוצר עם תקלה, הוא נלקח למעבדה לבדיקה למשך שבועיים. ואז הוא חוזר אליך כמו שהוא עם התירוץ הנפוץ שלהם: "המכשיר נבדק ונמצא תקין אצלינו" הנה קישור לאחת מהתלונות לגבי החנות:
יש קבוצה בפייסבוק שקוראת להחרים את החנות.. אבל לצערי את רוב הישראלים כל מה שמעניין זה המחיר.. כמו שיש ישראלים שעדיין יקפצו על דיל לטורקיה, כך גם לא חסרים כאלו שישמחו לקחת מספר ולעמוד בתור לחנויות כאלו.. זו הסיבה שחנויות שוק כמו קספ ואיVורי ממשיכות להתקיים..
בשתי הפעמים שבהן מימשתי אחריות באייבורי המוצר הוחלף במקום ותוך מספר דקות, אז או שמשהו השתנה בשנים האחרונות (לדעתי יש עליהם הרבה פחות תלונות וחוות דעות יותר חיוביות מבעבר) או שהסניפים שאני רוכש בהם הם יוצאי דופן.
הדברים שאני קניתי מהם דווקא היו בסדר, אומנם לא קניתי הרבה. בעיקר דיסקים קשיחים (לפחות 2-3) ואת ה-c200. עד עכשיו הכל היה בסדר. אבל את המחשב במלואו שידרגתי במקום אחר, בכדי להמנע מבעיות בשירות אם אזדקק
כולל דיסקים לוחות אם זכרונות ומעבדים ,כולל מספר מחשבים שהרכבתי לקרובי משפחה מחלקים שנרכשו באותה חנות ושום בעיות ולא אין לי שום אינטרס מולם פרט להיותי לקוח מרוצה בעיקר מהמוצרים ומהמחירים הזולים מול המתחרים - מה שנכון ההמתנה בחנות לפעמים מתישה ומעצבנת .
טוב שקבוצות של משועממים בפייסבוק הפכו לאידיקציה למשהו.
אני מכיר וקונה ב KSP כ 12 שניםוהרבה מאוד ציוד.
פעם אחת המחשב ישב במעבדה 4 ימים ולוח האם הוחלף.
שני לוחות מחלקים הוחלפו במקום.
זיכרון ששבק הוחלף במקום
HDD ששבק (היה איתי בחור בחנות עם אותו HDD ששבק) הוחלף במקום.
זו ההיסטוריה שלי על פני 12 שנים למיטב זיכרוני.
לא אלופים בשירות ככל הניראה
תלונות - בהיקף העצום שלהם אין ספק ש רבע % פגועים זה הרבה תלונות
אבל רשת גדולה מאוד לא יכולה לנהל מערכת החלפות לפי גחמות מיידוית של כל מוכר בסניף או הצעקות של מי שהתקלקל לו.
סדר , מעבדה, ניירת ו RMA עם נוהלים - נכון זה מיצר בירוקרטיה.