אביזרים למיילסטון

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
AmitMa פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 427
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום.
אני מחפש אביזרים למיילסטון כבר הרבה זמן.
בארץ כמעט ואין.
מה שאני מחפש זה מגן מסך, נרתיק ומעמד לרכב.
אני לא אחד שעושה קניות מאתרים מחו"ל אבל כנראה שזה מתבקש.
רציתי לקנות מ-AMAZON אבל כתבו לי שהמוצרים לא יכולים להשלח לארץ....
וב-EBAY לא כ"כ הסתדרתי...
עזרה? בבקשה?

shaysharon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

אני ממליץ בחום על שני האביזרים הבאים:

1. מגן מסך של חברת SGP (נקראים גם STEINHEIL)

קיימים שני סוגים שלו: מבריק ומט. המבריק דומה מאוד למסך המקורי, ולא אמורים להרגיש שהוא שם. החסרונות שלו הם שהוא צובר טביעות אצבע כמו המסך המקורי ונוטה להחזיר אור שמש כמו המסך המקורי. המט אינו צובר טביעות אצבע, ומתפקד מצויין תחת אור השמש. עם זאת, יש אנשים שאינם מתחברים למרקם המט וטוענים שהוא הופך את המסך למעט מטושטש. אני הלכתי על המט ואני מאוד מרוצה ממנו.
הזמנתי אותו מאיביי, מהמוכר sgpcraft תמורת 13.99$ (כולל משלוח לישראל). הגיע תוך שבועיים ובאריזה יש שני מגיני מסך. כל תהליך ההצמדה ארך כ-2 דקות, ולא נותרה אף בועה (כדאי לראות סרטונים של אנשים ב-יוטיוב שתיעדו את תהליך הצמדת המגן. יש שם כמה עם ידיים שמאליות שמהם ניתן ללמוד איך לא לעשות את זה...)

2. נרתיק של חברת Otterbox

חלקו האחורי קשיח מבחוץ ועם גומי מבפנים. הגומי מכסה גם על הכפתורים הצדדייים ואף מכיל אלמנטים שאוטמים את השקעים השונים בהיקף המכשיר. למעשה, לאחר הנחת הכיסוי, הכפתורים מוגנים בכפתורי גומי של הנרתיק, והלחיצה מתבצעת על כפתורי הגומי. חלקו הקדמי הוא מעין מסגרת פלסטיק שמגנה על ההיקף. הנרתיק מאפשר לפתוח את המקלדת בקלות, ואין ספק שהשקיעו בתכנון שלו. בנוסף, במארז מגיע מגן מסך - בהחלט ניתן להסתפק בו (הוא מבריק ולא מט), אלא שאני רציתי את המגן המט של SGP.
גם אותו הזמנתי מאיביי, מהמוכר axsecure51z1 תמורת 27.69$ (כולל משלוח לישראל). הגיע תוך 5 ימים (!) וגם ממנו אני מאוד מרוצה. הוא אמנם מוסיף מעט נפח למכשיר, אבל זה לא מפריע לי להכניס אותו לכיס.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #3 

העם דורש..... כל מיני דברים

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”