מבצע Gaggia Evolution
במוסף ממון של ידיעות אחרונות יש מכרז על מכונת Gaggia Evolution במחיר החל מ- 930 ש"ח (לא זוכר במדיוק כי אין לי את העיתון הזה).
כמי שמשתמש ב Gaggia Color אני ממליץ בחום על מכונה זו (אותן תכונות של ה- Color) כמובן בצירוף מטחנה טובה.
כמי שמשתמש ב Gaggia Color אני ממליץ בחום על מכונה זו (אותן תכונות של ה- Color) כמובן בצירוף מטחנה טובה.
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
רכשתי את המכונה נראה לי שאני מרוצה מאוד ממנה.
לגבי נושא האלומניום...
מה הייתרונות חסרונות? לא שזה משנה כבר אבל בשביל הידע הכללי....
לגבי נושא האלומניום...
מה הייתרונות חסרונות? לא שזה משנה כבר אבל בשביל הידע הכללי....
החסרונות ברמה המעשית נוגעות לתחזוקה של המכונה. אלומיניום היא מתכת רגישה שלא כמו נירוסטה, ולכן צריך להזהר בטיפולי הסרת האבנית שלה. לא להשתמש סתם במלח לימון, אלא רצוי לרכוש את החומר הייעודי של גאג'ה שמיועד לדוודי אלומיניום.
ישנו קשר נסיבתי לא מוכח בין אלומיניום לאלצהיימר. עם זאת, כמות האלומיניום שנספגת מהדוד אל המים היא זניחה ופחותה ממה שהגוף שלך סופג אפילו מהאוויר. בנוסף, הגוף שלנו סופג משמעותית הרבה יותר אלומיניום משימוש בדיאורדורנט לדוגמא, כך שאין באמת מה לדאוג. אפשר לקחת לדוגמא את האיטלקים שכמעט בכל בית שם מצוייה מקינטת אלומיניום, ואין שם תחלואה מוגברת של אלצהיימר. אתה יכול להבין מכך שזה לא חסרון שצריך להתייחס אליו, אבל יש כאלו שמפחדים מאלומיניום בכל זאת (ובאופן מוזר, זה לא מונע מהם להשתמש בנייר "כסף" בכל אפייה בתנור....).
לגבי היתרונות, הם כבר יותר מבוססים וקשורים לתכונות החום של האלומיניום. מניסיוני, דוד האלומיניום של האבולושיין שומר על יציבות טמפרטורה טובה בהרבה מהנירוסטה של הקולור או הפיור, ולא לחינם אותו הדוד של האבולושיין משמש את גאג'ה במכונות היקרות שלהם מסדרות הבייבי והקלאסיק.
עשית קנייה מוצלחת, אם אתה צריך טיפים ועזרה עם המכונה, רק תשאל. עם קצת ניסיון תוכל להוציא ממנה אספרסו שכל בית קפה יתקנא בו.
ישנו קשר נסיבתי לא מוכח בין אלומיניום לאלצהיימר. עם זאת, כמות האלומיניום שנספגת מהדוד אל המים היא זניחה ופחותה ממה שהגוף שלך סופג אפילו מהאוויר. בנוסף, הגוף שלנו סופג משמעותית הרבה יותר אלומיניום משימוש בדיאורדורנט לדוגמא, כך שאין באמת מה לדאוג. אפשר לקחת לדוגמא את האיטלקים שכמעט בכל בית שם מצוייה מקינטת אלומיניום, ואין שם תחלואה מוגברת של אלצהיימר. אתה יכול להבין מכך שזה לא חסרון שצריך להתייחס אליו, אבל יש כאלו שמפחדים מאלומיניום בכל זאת (ובאופן מוזר, זה לא מונע מהם להשתמש בנייר "כסף" בכל אפייה בתנור....).
לגבי היתרונות, הם כבר יותר מבוססים וקשורים לתכונות החום של האלומיניום. מניסיוני, דוד האלומיניום של האבולושיין שומר על יציבות טמפרטורה טובה בהרבה מהנירוסטה של הקולור או הפיור, ולא לחינם אותו הדוד של האבולושיין משמש את גאג'ה במכונות היקרות שלהם מסדרות הבייבי והקלאסיק.
עשית קנייה מוצלחת, אם אתה צריך טיפים ועזרה עם המכונה, רק תשאל. עם קצת ניסיון תוכל להוציא ממנה אספרסו שכל בית קפה יתקנא בו.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
מה קורה אם משתמשים במלח לימון על אלומיניום?קרמריקה כתב:החסרונות ברמה המעשית נוגעות לתחזוקה של המכונה. אלומיניום היא מתכת רגישה שלא כמו נירוסטה, ולכן צריך להזהר בטיפולי הסרת האבנית שלה. לא להשתמש סתם במלח לימון, אלא רצוי לרכוש את החומר הייעודי של גאג'ה שמיועד לדוודי אלומיניום....
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- Star-Blazer
- חבר ותיק

תודה ע להסיוע....
ממה שטעמתי כבר הקפה מצוין...
ממה שטעמתי כבר הקפה מצוין...
הוא מאכל אותו אט אט... ואני מדבר מניסון. אמנם החלפת דוד בגאג'ה היא זולה יחסית ופשוטה, אבל חבל להגיע לזה כמוני.moti_r כתב:מה קורה אם משתמשים במלח לימון על אלומיניום?קרמריקה כתב:החסרונות ברמה המעשית נוגעות לתחזוקה של המכונה. אלומיניום היא מתכת רגישה שלא כמו נירוסטה, ולכן צריך להזהר בטיפולי הסרת האבנית שלה. לא להשתמש סתם במלח לימון, אלא רצוי לרכוש את החומר הייעודי של גאג'ה שמיועד לדוודי אלומיניום.......
- Star-Blazer
- חבר ותיק

אני קניתי ברשת קדמה ברמת יישי. הם היו מאוד אדיבים ונחמדים ועזרו מאוד.
המכונה היא בדיוק מה שציפיתי...
ממה שטעמתי היא עושה קפה מעולה.
המכונה היא בדיוק מה שציפיתי...
ממה שטעמתי היא עושה קפה מעולה.
- Star-Blazer
- חבר ותיק

אם אני לא טועה 949... תסתכל בממון... זה הכל רשום.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
זולה ופשוטה?!!קרמריקה כתב:הוא מאכל אותו אט אט... ואני מדבר מניסון. אמנם החלפת דוד בגאג'ה היא זולה יחסית ופשוטה, אבל חבל להגיע לזה כמוני.moti_r כתב:מה קורה אם משתמשים במלח לימון על אלומיניום?קרמריקה כתב:החסרונות ברמה המעשית נוגעות לתחזוקה של המכונה. אלומיניום היא מתכת רגישה שלא כמו נירוסטה, ולכן צריך להזהר בטיפולי הסרת האבנית שלה. לא להשתמש סתם במלח לימון, אלא רצוי לרכוש את החומר הייעודי של גאג'ה שמיועד לדוודי אלומיניום..........
פעם אחרונה שילמתי 850 ש"ח!!! (synchrony digital)
קודם כל, יש הבדל עצום בין מכונה אוטומטית לבין ידנית. גם אם מדובר באותו דוד בדיוק, אני מניח שבאוטומטית הפעולה הרבה יותר מורכבת.sagyle כתב:זולה ופשוטה?!!קרמריקה כתב:הוא מאכל אותו אט אט... ואני מדבר מניסון. אמנם החלפת דוד בגאג'ה היא זולה יחסית ופשוטה, אבל חבל להגיע לזה כמוני.moti_r כתב:מה קורה אם משתמשים במלח לימון על אלומיניום?קרמריקה כתב:החסרונות ברמה המעשית נוגעות לתחזוקה של המכונה. אלומיניום היא מתכת רגישה שלא כמו נירוסטה, ולכן צריך להזהר בטיפולי הסרת האבנית שלה. לא להשתמש סתם במלח לימון, אלא רצוי לרכוש את החומר הייעודי של גאג'ה שמיועד לדוודי אלומיניום..........
פעם אחרונה שילמתי 850 ש"ח!!! (synchrony digital)...
שנית, אני מניח שאם הייתי הולך ליבואן על מנת שיעשה זאת עבורי, הייתי משלם הרבה יותר. כשגיליתי שאני כנראה צריך להחליף דוד, פניתי ליבואן בבקשה להצעת מחיר עבור הדוד בלבד (מראש תיכננתי לבצע את העבודה בעצמי, זה מאוד פשוט באבולושיין). פניתי אליהם במייל ולא הגיבו, פניתי טלפונית אמרו שיחזרו וזה לא קרה. התחלתי לחפש אלטרנטיבות. מצאתי בחור איטלקי באיביי שמוכר אביזרים לגאג'ה. אם אני זוכר נכון, עלה לי משהו כמו 50 דולר כולל משלוח עם תוספת של כל מיני גומיות ואטמים שהבחור צירף מיוזמתו.
זה היה לפני שנתיים, הצלחתי למצוא את המייל של איביי עם הודעת הקנייה. עלה לי 37 יורו כולל משלוח.
למוכר קראו supercoffeeman. מחיפוש באיביי, הוא כבר לא שם.
חיפוש באיביי העלה את זה:
http://cgi.ebay.com/Gaggia-Coffee-Machi ... 255ba684df
זה היחיד שנמכר שם כיום. צריך ליצור איתו קשר ולוודא שהוא מתאים למכונה ולשאול כמה הוא לוקח על משלוח לישראל. זה לא יהיה זול כמו שעלה לי בזמנו, אבל זה בטוח פחות מ850 ש"ח.
למוכר קראו supercoffeeman. מחיפוש באיביי, הוא כבר לא שם.
חיפוש באיביי העלה את זה:
http://cgi.ebay.com/Gaggia-Coffee-Machi ... 255ba684df
זה היחיד שנמכר שם כיום. צריך ליצור איתו קשר ולוודא שהוא מתאים למכונה ולשאול כמה הוא לוקח על משלוח לישראל. זה לא יהיה זול כמו שעלה לי בזמנו, אבל זה בטוח פחות מ850 ש"ח.
- Star-Blazer
- חבר ותיק

http://www.kedmagift.co.il/contact.asp?t=צור קשר
יש רשימת חנויות... היה הבדל של 20 ש"ח או משהו כזה בינם לבין אלו שמתחתיהם... (שהיו יותר זולים). קניתי ברמת ישי בגלל הקרבה.
היו מאוד אדיבים ונחמדים.
אין צורך בעיתון, תגיע ותגיד שאתה ראית את המכרז. קניתי מהם גם קפה... שלטעמי היה מצוין (9.99 ש"ח ל100 גרם).
אם אתה בכוח רוצה שאני אפשפש בעיתון אז זה יהיה אחרי שאני אגיע הביתה ואתרפק על איזה אספרסו איכותי...

יש רשימת חנויות... היה הבדל של 20 ש"ח או משהו כזה בינם לבין אלו שמתחתיהם... (שהיו יותר זולים). קניתי ברמת ישי בגלל הקרבה.
היו מאוד אדיבים ונחמדים.
אין צורך בעיתון, תגיע ותגיד שאתה ראית את המכרז. קניתי מהם גם קפה... שלטעמי היה מצוין (9.99 ש"ח ל100 גרם).
אם אתה בכוח רוצה שאני אפשפש בעיתון אז זה יהיה אחרי שאני אגיע הביתה ואתרפק על איזה אספרסו איכותי...