שאלה על עריכת עמוד הבית במדיה פרוטל
שלום
רציתי לדעת אם יש אפשרות להוסיף פעמים אותו תוסף למדיה פרוטל. אני רוצה להוסיף פעמים את התוספים moving pictures ו MPTV SERIES כדי שאחד יהיה לSD ואחד לHD זה אפשרי? או לפחות אם אפשרי בתוך התוספים לעשות הפרדה בין SD לHD
תודה מראש
רציתי לדעת אם יש אפשרות להוסיף פעמים אותו תוסף למדיה פרוטל. אני רוצה להוסיף פעמים את התוספים moving pictures ו MPTV SERIES כדי שאחד יהיה לSD ואחד לHD זה אפשרי? או לפחות אם אפשרי בתוך התוספים לעשות הפרדה בין SD לHD
תודה מראש
אין אפשרות כזאת :\zovirax כתב:אני יודע שב Moving Picture יש אפשרות לפילטרים - (סרטים שלא נצפו, סרטים שנוספו ....)
תחפש בהגדרות שלו אולי אפשר לעשות גם SD ו HD...
יש מצב לערוך את זה ידנית או כמו שרשמתי להוסיף פעמים את התוסף?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אתה לא יכול
מה שכן אפשר זה:
ליצור תפריט שבו יהיה
MPTV - לסדרות (רגילות או HD)
MOVING PICTURES - לסרטי HD
ו VIDEOS - קיצור סייר רגיל בשביל סרטים אחרים
ככה זה לפחות אצלי.
שים לב שבכל מקרה בפלגינים האלה יש הפרדה בסימול, האייקונים שונים בין תכני SD ל HD.
מה שכן אפשר זה:
ליצור תפריט שבו יהיה
ככה זה לפחות אצלי.
שים לב שבכל מקרה בפלגינים האלה יש הפרדה בסימול, האייקונים שונים בין תכני SD ל HD.
אך אני יוצר את התפריט הזה?staticx כתב:אתה לא יכול
מה שכן אפשר זה:
ליצור תפריט שבו יהיה
ככה זה לפחות אצלי.
שים לב שבכל מקרה בפלגינים האלה יש הפרדה בסימול, האייקונים שונים בין תכני SD ל HD....
ניתן ב-Moving Pictures להגדיר קטגוריות נוספות מלבד אלה שבברירת מחדל.
תיכנס להגדרות של הפלאגין, תחת GUI Settings->Define Movie Categories. אתה יכול להוסיף שם קטגוריה של Video Resolution.
באופן דומה ניתן לעשות זאת ב-MPTvSeries. בהגדרות של הפלאגין תחת Views/Filters->Templates ותוסיף גם את Standard Definition וגם את High Definition.
תיכנס להגדרות של הפלאגין, תחת GUI Settings->Define Movie Categories. אתה יכול להוסיף שם קטגוריה של Video Resolution.
באופן דומה ניתן לעשות זאת ב-MPTvSeries. בהגדרות של הפלאגין תחת Views/Filters->Templates ותוסיף גם את Standard Definition וגם את High Definition.