התחדשתי בהרמוני 890, שתי שאלות.
קיבלתי היום את ההרמוני 890 (125$ מאיביי), לאחר משחק ארוך, שהתכוננתי אליו, נותרתי (כנראה שרק בנתיים) עם 2 שאלות:
1.באקטיביטיס שאני קובץ מאחד לשני, השלט מדפדף את כל הinput של הטלוויזיה שבדרך, לדוג' אם צפיתי בTV שהיא בכניסה 1, ואני עובר למחשב שהיא בכניסה 6, הוא יעבור את 2,3,4,5 ואז יגיע ל6.
האם אפשר לתכנת אותו שיקפוץ ישר לאינפוט הספציפי?
2.אחרי התאמה עם ההמיר של הוט (טומסון DCI5211) רק תכנות של חלק מהכפתורים בRAW סידר אותו, בכל מקרה עכשיו רק לחצני הדפדוף מגיבים באיטיות, אם אני אשחק עם הדיליי זה יפגע בשאר לא?
1.באקטיביטיס שאני קובץ מאחד לשני, השלט מדפדף את כל הinput של הטלוויזיה שבדרך, לדוג' אם צפיתי בTV שהיא בכניסה 1, ואני עובר למחשב שהיא בכניסה 6, הוא יעבור את 2,3,4,5 ואז יגיע ל6.
האם אפשר לתכנת אותו שיקפוץ ישר לאינפוט הספציפי?
2.אחרי התאמה עם ההמיר של הוט (טומסון DCI5211) רק תכנות של חלק מהכפתורים בRAW סידר אותו, בכל מקרה עכשיו רק לחצני הדפדוף מגיבים באיטיות, אם אני אשחק עם הדיליי זה יפגע בשאר לא?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אחרי קצת התעסקות, לגבי הקפיצה של האינפוט- לTV שלי אין על השלט קיצור מהיר לאינפוט, אבל הצלחתי למצוא את הפקודה דרך ההרמוני, לצערי חוץ מלאינפוט של המחשב.. אני אחליף לכבל DVI-HDMI במקום VGA וזה יפתור לי את זה בעקיפין.
לגבי הדיליי, לא מצאתי אפשרות לקבוע לכל פקודה, בכל מקרה הוצאתי את זה מRAW לרגיל, ואכישהוא שלימדתי אותו מחדש זה הסתדר פיקס.
תודה מרטין.
לגבי הדיליי, לא מצאתי אפשרות לקבוע לכל פקודה, בכל מקרה הוצאתי את זה מRAW לרגיל, ואכישהוא שלימדתי אותו מחדש זה הסתדר פיקס.
תודה מרטין.
אני כבר חצי שנה עם ה890
אני לא מצאתי אפשרות לדיליי לכל פקודה
תיתחדש על השלט הוא ממש מדהים
לי יש גם 628 וגם 890
שנייהם נהדרים ה628 נהדר ללא טכנולוגים וה890 לחובבי טכנולוגיות מושבעים שעדיין רוצים הכל עם גודל של שלט רגיל
אני לא מצאתי אפשרות לדיליי לכל פקודה
תיתחדש על השלט הוא ממש מדהים
לי יש גם 628 וגם 890
שנייהם נהדרים ה628 נהדר ללא טכנולוגים וה890 לחובבי טכנולוגיות מושבעים שעדיין רוצים הכל עם גודל של שלט רגיל
באמת שלט מעולה, אני בעיקר נהנה מIR Reciver, פשוט מדהים, אחרי שביזבזתי למעלה מ100$ על שני פתרונות extender שונים שהיו מגוחכים, הוא עושה את העבודה (העברת אות לארון) ללא תקלה אחת.
הוא אפילו גרם לי להצליח לעבור ישר לאינפוט המבוקש בTV ללא דפדוף, מה שלא קיים בשלט המקורי.
מינוס אחד זה העיצוב, מאוד לא נוח ל"הקלדה עיוורת" זה שהכפתורים הם בגובה אחיד.
הוא אפילו גרם לי להצליח לעבור ישר לאינפוט המבוקש בTV ללא דפדוף, מה שלא קיים בשלט המקורי.
מינוס אחד זה העיצוב, מאוד לא נוח ל"הקלדה עיוורת" זה שהכפתורים הם בגובה אחיד.
אתה צודק בעניין הכפתורים ולכן אישתי פחות אוהבת אותו לאומת ה628 אבל אחרי שאתה מיתרגל אליו אני לא רואה בעיה במציאת הכפתוריםorshock כתב:באמת שלט מעולה, אני בעיקר נהנה מIR Reciver, פשוט מדהים, אחרי שביזבזתי למעלה מ100$ על שני פתרונות extender שונים שהיו מגוחכים, הוא עושה את העבודה (העברת אות לארון) ללא תקלה אחת.
מינוס אחד זה העיצוב, מאוד לא נוח ל"הקלדה עיוורת" זה שהכפתורים הם בגובה אחיד....