המפרט הטכני של קינקט
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
http://www.electronictheatre.co.uk/inde ... s-revealed
נכון שתמיד חלמתם לדעת מה המפרט הטכני המדוייק של הקינקט? אז הנה:
[left]
Sensor
Colour and depth-sensing lenses
Voice microphone array
Tilt motor for sensor adjustment
Field of View
Horizontal field of view: 57 degrees
Vertical field of view: 43 degrees
Physical tilt range: ± 27 degrees
Depth sensor range: 1.2m - 3.5m
Data Streams
320x240 16-bit depth @ 30 frames/sec
640x480 32-bit colour@ 30 frames/sec
16-bit audio @ 16 kHz
Skeletal Tracking System
Tracks up to 6 people, including 2 active players
Tracks 20 joints per active player
Ability to map active players to Xbox LIVE Avatars
Audio System
Xbox LIVE party chat and in-game voice chat (requires Xbox LIVE Gold Membership)
Echo cancellation system enhances voice input
Speech recognition in multiple languages
[/left]
נכון שתמיד חלמתם לדעת מה המפרט הטכני המדוייק של הקינקט? אז הנה:
[left]
Sensor
Colour and depth-sensing lenses
Voice microphone array
Tilt motor for sensor adjustment
Field of View
Horizontal field of view: 57 degrees
Vertical field of view: 43 degrees
Physical tilt range: ± 27 degrees
Depth sensor range: 1.2m - 3.5m
Data Streams
320x240 16-bit depth @ 30 frames/sec
640x480 32-bit colour@ 30 frames/sec
16-bit audio @ 16 kHz
Skeletal Tracking System
Tracks up to 6 people, including 2 active players
Tracks 20 joints per active player
Ability to map active players to Xbox LIVE Avatars
Audio System
Xbox LIVE party chat and in-game voice chat (requires Xbox LIVE Gold Membership)
Echo cancellation system enhances voice input
Speech recognition in multiple languages
[/left]
בעצם נגיד אתה יושב עם עוד 5 חברים בסלון - אז 2 משחקים בכל זמן נתון - אבל הוא יודע לזהות את ה4 האחרים בצורה דיסטינקטיבית "כשיגיע תורם" לשחק.
מה שהרבה יותר מטריד וסופית סוגר את קינקט בתור צעצוע לטעמי - זה הכתבות שקראתי שמדברות על זה שאפשר לשחק רק בעמידה.
ליביו
מה שהרבה יותר מטריד וסופית סוגר את קינקט בתור צעצוע לטעמי - זה הכתבות שקראתי שמדברות על זה שאפשר לשחק רק בעמידה.
ליביו
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יכול להיות שברמת השלד - הוא מזהה שניים, אבל ברמות אחרות - למשל מבחינת אודיו (אם אתם זוכרים את ההדגמה של משחק טריוויה כלשהו) הוא מסוגל גם לזהות שיש שם 6 אנשים.
כלומר אם מישהו תכנן לשחק איזה משחק מכות ב-4 - תשכחו מזה.
כלומר אם מישהו תכנן לשחק איזה משחק מכות ב-4 - תשכחו מזה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

יש שם יותר מידע טכני מכל מקום אחר והרבה מידע שלא שוחרר עד היום, והכל מרוכז במקום אחד. אני בטוח שזה יעניין את חלקנו.אוריאל כתב:לתיאור המעמיק "sensor" לא הייתי קורא מפרט טכני מדויק . . .![]()
ואני לא מבין מה זאת אומרת שהוא יכול לעקוב אחרי 6 אנשים שמתוכם רק2 משחקים . . .אז הוא בעצם עוקב רק אחרי 2 לא . . . ?...
לגבי כמות האנשים, הוא יזהה עד 6 אנשים, אבל רק 2 אנשים יוכלו לשחק בו זמנית, כך שכן - מעשית זה רק 2 "פעילים" בו זמנית.
-
Huber
- חבר במועדון HT

הא?Nissim כתב:Huber,
האייפון עדיף עליו....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אין כאן שום דבר טכני מלבד הרזולוציה, מאוד מאכזב שזה לא מצלם ב HD.
מה שהייתי מצפה לקרוא במפרט טכני זה הסנסורים של המצלמות, המעבד (אם יש כזה), קצב העברת הנתונים וצריכת החשמל (למה הדבר הזה צריך פורט מיוחד, בעצם?)
מה שהייתי מצפה לקרוא במפרט טכני זה הסנסורים של המצלמות, המעבד (אם יש כזה), קצב העברת הנתונים וצריכת החשמל (למה הדבר הזה צריך פורט מיוחד, בעצם?)
-
Huber
- חבר במועדון HT

רזולוציות מדויקות של המצלמה, זוויות צפייה, כמה פריימים לשנייה בכל רזולוציה, איכות קליטת הסאונד עד רמת הביט וכו - לזה אני כן קורא נתונים טכניים. אז נכון שאין שם את כל הנתונים הטכניים אבל אני מניח שמיקרוסופט לא תשחחר הכל בשביל לשמור על המידע "סודי" כמה שאפשר. אחרי הכל זו טכנולוגיה שהם שילמו עליה כסף טוב, אני לא מניח שיצוצו ברשת בקרוב סכמות של המעבד
את האמת, גם אני ציפיתי למצלמה באיכות קצת יותר גבוה ולמיקרופון יותר איכותי, קשה לי להבין איך הם מתכננים לתמחר את זה ב 150 דולר.
לגבי חיבור מתח ייעודי, כנראה שה USB לא מספק מספיק מתח לכל המנגנון (2 מצלמות, מנוע שמסובב את הבסיס, מעבד וכו) למרות שיש מצלמה של לוגיטק שמגיע עם מנוע ומצלמה אחת שמתחברת ל USB. טוב לפחות שב SLIM הם הכניסו חיבור ייעודי שמבטל את הצורך בחיבור שנאי נוסף.
את האמת, גם אני ציפיתי למצלמה באיכות קצת יותר גבוה ולמיקרופון יותר איכותי, קשה לי להבין איך הם מתכננים לתמחר את זה ב 150 דולר.
לגבי חיבור מתח ייעודי, כנראה שה USB לא מספק מספיק מתח לכל המנגנון (2 מצלמות, מנוע שמסובב את הבסיס, מעבד וכו) למרות שיש מצלמה של לוגיטק שמגיע עם מנוע ומצלמה אחת שמתחברת ל USB. טוב לפחות שב SLIM הם הכניסו חיבור ייעודי שמבטל את הצורך בחיבור שנאי נוסף.