רוד סטיוארט: קנית מוקדם? יצאת פראייר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
במרבית ההופעות הגדלות, נזכרת מאוחר - נשארת מחוץ למופע
נראה לי שההפקה צודקת בצמצום הנזקים שהיא ביצעה.
מבין את הכעס של מי שקנה ב1000 וגילה מישהו ב1/8 מחיר לידו.
נראה לי שההפקה צודקת בצמצום הנזקים שהיא ביצעה.
מבין את הכעס של מי שקנה ב1000 וגילה מישהו ב1/8 מחיר לידו.
העם דורש..... כל מיני דברים
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
עכשיו, אני לא מבין.
אתמול התסכלתי באתר של לאן, חשבתי אולי ירדו המחירים ואלך, הכרטיסים עדיין היו במחיר מלא. צילצלתי לשאול, אולי אצלהם יש איזה מבצע שלא עודכן באינטרנט, אותו דבר מחיר מלא. היא שאלה אם יש לי דיסקונט, אמרתי שלא. אם הייתי יודע שזה פתוח בכל זאת לכולם, אולי הייתי הולך...
אתמול התסכלתי באתר של לאן, חשבתי אולי ירדו המחירים ואלך, הכרטיסים עדיין היו במחיר מלא. צילצלתי לשאול, אולי אצלהם יש איזה מבצע שלא עודכן באינטרנט, אותו דבר מחיר מלא. היא שאלה אם יש לי דיסקונט, אמרתי שלא. אם הייתי יודע שזה פתוח בכל זאת לכולם, אולי הייתי הולך...
למה?Nunatak כתב:התלונה היחידה שאני מסכים איתה זה שנמכרו כרטיסים טובים יותר במחיר זול יותר, היו קודם כל צריכים לשדרג את הרוכשים הקיימים....
זה בדיוק כמו כרטיסי טיסה.
מי שרוצה להבטיח מקום משלם יותר.
מי שלוקח סיכון, וקונה ברגע האחרון (אם נשאר) יכול להנות ממליר עדיף.
מה רע בזה ?
משה
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
ההבדל הוא שבטיסה הכרטיסים של הרגע האחרון הם לרוב אחוזים בודדים מכלל הכרטיסים, כאן אני ממש לא בטוח שזה המצב.
אז אם יש קומץ שרצו להבטיח לעצמם מקומות ורכשו מראש במחיר גבוה יותר אני לא אומר להחזיר להם את הכסף כי הם לקחו סיכון והפסידו, אבל למה לדפוק אותם פעם נוספת? מה הבעיה לשדרג להם את המקומות אם זה לא עולה לך דבר?
אז אם יש קומץ שרצו להבטיח לעצמם מקומות ורכשו מראש במחיר גבוה יותר אני לא אומר להחזיר להם את הכסף כי הם לקחו סיכון והפסידו, אבל למה לדפוק אותם פעם נוספת? מה הבעיה לשדרג להם את המקומות אם זה לא עולה לך דבר?
הסיבה היחידה שמה שכתבת על טיסות זה נכון, היא כי לחברות הטיסה בדרך כלל יש הערכה הרבה יותר מדויקת לגבי המכירות העתידיות מאשר לאמרגנים של רוד סיוארט, כפי שהסתבר.Nunatak כתב:ההבדל הוא שבטיסה הכרטיסים של הרגע האחרון הם לרוב אחוזים בודדים מכלל הכרטיסים, כאן אני ממש לא בטוח שזה המצב.
אז אם יש קומץ שרצו להבטיח לעצמם מקומות ורכשו מראש במחיר גבוה יותר אני לא אומר להחזיר להם את הכסף כי הם לקחו סיכון והפסידו, אבל למה לדפוק אותם פעם נוספת? מה הבעיה לשדרג להם את המקומות אם זה לא עולה לך דבר?...
הם לא דפקו אותם פעם נוספת. הם קיבלו את מה שקנו ואני מניח שהאמרגנים קיוו למלא את השאר במחירים נמוכים עד הסוף.
משה