מתחיל צריך עזרה בבחירה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
orlupo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני מעוניין לרכוש סטרימטר לטלוויזיה שנמצאת בסלון שלי. הסלון מאוד מרוחק מהמחשב, ואין סיכוי שאצליח להעביר כבל רשת. הבנתי שבחיבור אלחוטי קבצים כבדים לא יעבדו כמו שצריך.

האם האופציה היחידה שנשארה לי היא לנגן את התכנים מתוך הרדיסק חיצוני?

בתודה מראש, אור.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #2 

אם אתה רוצה שכל סוגי הקבצים, במיוחד הכבדים 1080P וריפים של BD יעבדו חלק, אז רק מדיסק פנימי או חיצוני.

orlupo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אוקי.. יש עוד הפסדים חוץ מיכולת ההזרמה כתוצאה מכך שלא אחבר את הסטרימטר לרשת הביתית?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #4 

במידה ואתה לא מחובר לרשת הביתית אתה גם מאבד את האפשרות ליצור שיתוף ולהעביר קבצים בשני הכיוונים, במידה ויהיה לך דיסק פנימי (אתה תראה את הדיסק שבסטרימר ככונן נוסף דרך המחשב).

קח טיפ, לפעמים ניתן להעביר כבל דרך ארון התקשורת, במידה ויש לך קו טלפון גם בסלון וגם בחדר המדובר.

דרך אגב, במידה ואתה לא מעוניין להזרים רק תוכן HD, עדיין תוכל ליהנות מהזרמה של תכני וידאו, מוזיקה ותמונות, בחיבור אלחוטי, וגם תוכל להעביר תכנים בקלות.

לגבי איזה סטרימר, הכל תלוי בתקציב ובדרישות.

orlupo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

Irus כתב:במידה ואתה לא מחובר לרשת הביתית אתה גם מאבד את האפשרות ליצור שיתוף ולהעביר קבצים בשני הכיוונים, במידה ויהיה לך דיסק פנימי (אתה תראה את הדיסק שבסטרימר ככונן נוסף דרך המחשב).

קח טיפ, לפעמים ניתן להעביר כבל דרך ארון התקשורת, במידה ויש לך קו טלפון גם בסלון וגם בחדר המדובר.

דרך אגב, במידה ואתה לא מעוניין להזרים רק תוכן HD, עדיין תוכל ליהנות מהזרמה של תכני וידאו, מוזיקה ותמונות, בחיבור אלחוטי, וגם תוכל להעביר תכנים בקלות.

לגבי איזה סטרימר, הכל תלוי בתקציב ובדרישות.
...
אני שמתי העין על ה-A200. דרוש לי שכל התהליך יהיה פשוט ככל האפשר. אני מתגייס בעוד פחות מחודש, וזה מיועד לשמש גם את ההורים עבור תכנים שאני אוריד להם.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

לעצמך, אתה יכול ליצור כל מיני שיתופים וליהנות מכל מיני תוספות.

כשמדובר על ההורים שלך, אני ממליץ לדאוג שיהיה במכשיר כונן עם תוכן והם פשוט יפעילו אותו, לאחר שתעדכן אותו מפעם לפעם.

אני קניתי לאבא שלי A200, התקנתי כונן פנימי, התקנתי JB פנימי, והעברתי מלא תוכן. הוא מדליק את המכשיר, נכנס לתמונה של סרק, קורא את התקציר ומתחיל לראות...

זה נראה ככה:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 70#1112370

ד"א, היו פה משתמשים שלא הצליחו לבצע את זה, רק השבוע חבר טוב קנה את אותו המכשיר והתקין בדיוק את אותו הדבר. במידה והולכים לפי ההוראות, לא צריכה להיות בעיה.

orlupo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

רגע.. ואם התוכן משותף במחשב וניתן להזרמה.. יש פיתרון JB שמסוגל לקרוא אותו?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

בעיקרון גם OVERSIGHT (ה-JB הפנימי) יודע להתמודד עם תכנים מחוץ לדיסק הפנימי, אבל במקרה כזה נראה לי שהכי טוב לעבוד עם YAMJ שעובד מצוין בשילוב עם המחשב. דרך אגב, גם אם אתה מוסיף סרטים ומבצע סריקה מדי פעם, נוצר קובץ DATA שמכיל את כל המידע, וההורים רק צריכים להיכנס לקיר הסרטים, לבחור סרט, לקרוא את התקציר, ולהתחיל...

galafgon
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52

שליחה #9 

חיבור לרשת גורם לך גם לאבד אפליקציות של אנטרנט... וכו'...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”