TVIX 6600 / 6640 - שאלות להבהרה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום,

קראתי את הביקורת של עופר וכל אותם 14 העמודים של התגובות בעקבותיו ויש לי כמה שאלות להבהרה:

1. הקלטה:
היום אני לא מחובר לכבלים. אם ביום מן הימים אחובר לכבלים - האם אוכל להקליט שידורים דיגיטלים, שהם לא DTT?
האם ניתן להקליט תוכניות יותר מעבר לשעתיים?
האם תוך כדי הקלטה, ניתן לצפות בערוץ אחר?
האם תוך כדי הקלטה, ניתן לצפות במדיה (סרטים / תמונות / מוזיקה מה HDD הפנימי או מהמחשב)?
האם הג'יבריש של ההקלטה מה EPG תוקנה, ורואים עברית תקינה?
האם אני יכול לבחור להקליט על ה HDD הפנימי או על ה HDD במחשב?
האם ניתן לעצור שידור חי, 'לחזור' אחר כמה דקות, ולעשות פליי מאותו המקום שהפסקתי לראות?

2. ניגון
מה זה אומר שאין תמיכה בפורמטי האודיו חדשים? האם לא אשמע אודיו כלל, או שאשמע אודיו בפורמט פחות טוב?
(אגב, מהם אותם פורמטי אודיו חדשים,ומה היתרונות שלהם)?
האם ניתן לעשות Fast Forward לכל סוגי המדיות (סרטים מ HDD, סרטים ממחשב וכו')? עד כמה זה מגיע?
(לדוגמא - בDVD פיוניר שיש לי היום, ניתן עד X32 במדיות DVD אבל בניגון סרט מ USB - ניתן רק X2)

3. ממשק משתמש
האם ניתן לקבל תפריטים באנגלית, אבל הכתוביות יהיו בעברית (בשעת הסקירה, הבנתי ששפת ה UI זהה לשפת הכתוביות)

4. איכות תמונה
האם הבנתי נכון, שהמכשיר לא תומך ב 50HZ, ולכן שידורי DTT שייקלטו, יופיעו עם הבהובים? האם זה תוקן / צפוי להיות מתוקן?

5. צג
האם ניתן לנגן MP3 (לנווט אליהם, לנגן אותם, להציג את הספריות שלהם וכו') מבלי להדליק את הטלויזיה?

תודה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

]שלום,

קראתי את הביקורת של עופר וכל אותם 14 העמודים של התגובות בעקבותיו ויש לי כמה שאלות להבהרה:

1. הקלטה:
היום אני לא מחובר לכבלים. אם ביום מן הימים אחובר לכבלים - האם אוכל להקליט שידורים דיגיטלים, שהם לא DTT?
לא הקלטה של ערוצי DTT בלבד
כן אין הגבלה מיוחדת
כן, ניתן להקליט ערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר גם אם משודר בתדר אחר טיונר כפול
האם תוך כדי הקלטה, ניתן לצפות במדיה (סרטים / תמונות / מוזיקה מה HDD הפנימי או מהמחשב)?
לא בשלב זה המכשיר ככל הנראה לא יוכל לעשות זאת למרות שהייה נסיון של DVICO לעשות זאת
ניגון חומר HD דורש הרבה משאבים.

חיובי
משיקולי ביצועים אתה יכול להקליט רק על HD פנימי אבל אתה יכול להעביר למחשב את ההקלטה לאחר מעשה
האם ניתן לעצור שידור חי, 'לחזור' אחר כמה דקות, ולעשות פליי מאותו המקום שהפסקתי לראות?
חיובי

2. ניגון
מה זה אומר שאין תמיכה בפורמטי האודיו חדשים? האם לא אשמע אודיו כלל, או שאשמע אודיו בפורמט פחות טוב?
מדובר DTS MASTER וב DOLBY TRUE HD המאפשרים קבלת איכות קול זהה למאסטר הקול של הסרט
כדי לנגן חייבים רסיבר מתאים, במכשירים החדשים מדגם PLUS יש תמיכה כזאת שכרגע עובדת אבל עדיין לא חלק
בכל מקרה גם במכשירים הקודמים אתה מקבל CORE של DOLBY ו DTS כלומר אתה תשמע בכל מקרה סאונד

האם ניתן לעשות Fast Forward לכל סוגי המדיות (סרטים מ HDD, סרטים ממחשב וכו')? עד כמה זה מגיע?
ניתן לעשות לרוב הקבצים שבדקתי עד X32 אבל ברוב המיקרים יש כפתור GOTO המאפשר להגיע לכל נקודה בסרט באופן מהיר
(לדוגמא - בDVD פיוניר שיש לי היום, ניתן עד X32 במדיות DVD אבל בניגון סרט מ USB - ניתן רק X2)

3. ממשק משתמש
האם ניתן לקבל תפריטים באנגלית, אבל הכתוביות יהיו בעברית (בשעת הסקירה, הבנתי ששפת ה UI זהה לשפת הכתוביות)
החל מגרסה 2.02 אפשר

4. איכות תמונה
האם הבנתי נכון, שהמכשיר לא תומך ב 50HZ, ולכן שידורי DTT שייקלטו, יופיעו עם הבהובים? האם זה תוקן / צפוי להיות מתוקן?
תוקן המכשיר תומך בקצב תמונות טבעי
5. צג
האם ניתן לנגן MP3 (לנווט אליהם, לנגן אותם, להציג את הספריות שלהם וכו') מבלי להדליק את הטלויזיה?
כן אבל בשורה אחת בלבד לא הכי נוח אבל אפשרי

תודה.
בבקשה

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #3 

אין עליך אריה (Y) (Y)
אלוף העולם (b)

urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

arotman כתב:]שלום,

1. הקלטה:
לא הקלטה של ערוצי DTT בלבד
כן אין הגבלה מיוחדת
כן, ניתן להקליט ערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר גם אם משודר בתדר אחר טיונר כפול
לא בשלב זה המכשיר ככל הנראה לא יוכל לעשות זאת למרות שהייה נסיון של DVICO לעשות זאת
ניגון חומר HD דורש הרבה משאבים.

חיובי
משיקולי ביצועים אתה יכול להקליט רק על HD פנימי אבל אתה יכול להעביר למחשב את ההקלטה לאחר מעשה
חיובי

2. ניגון
מדובר DTS MASTER וב DOLBY TRUE HD המאפשרים קבלת איכות קול זהה למאסטר הקול של הסרט
כדי לנגן חייבים רסיבר מתאים, במכשירים החדשים מדגם PLUS יש תמיכה כזאת שכרגע עובדת אבל עדיין לא חלק
בכל מקרה גם במכשירים הקודמים אתה מקבל CORE של DOLBY ו DTS כלומר אתה תשמע בכל מקרה סאונד

ניתן לעשות לרוב הקבצים שבדקתי עד X32 אבל ברוב המיקרים יש כפתור GOTO המאפשר להגיע לכל נקודה בסרט באופן מהיר

3. ממשק משתמש
החל מגרסה 2.02 אפשר

4. איכות תמונה
תוקן המכשיר תומך בקצב תמונות טבעי
5. צג
כן אבל בשורה אחת בלבד לא הכי נוח אבל אפשרי

תודה.
בבקשה
...
המון תודה על הפירוט הנ"ל.
עוד כמה שאלות משנה:
1. מה זאת אומרת 'טיונר כפול'? למה זה טוב ולמה זה משמש?

2. הקלטה וצפיה בו זמנית - האם גם צפייה בתכנים שאינם HD לא אפשריים? (הם צורכים, מן הסתם, פחות משאבים)

3. ניגון MP3 דרך הצג - מה זאת אומרת לא הכי נוח? מה שאני צריך זה בעצם ניווט לתיקיית השירים, לנווט לתיקיית הדיסק הרצוי וניגון השירים מתיקייה זו, לפי הסדר של השירים בדיסק. האם אפשרי ללא הדלקה של ה LCD?

3א. האם ישנה אפשרות לנווט לרמה העליונה של התיקייה, ללא הדלקת ה LCD?

3ב. האם הניווט ללא LCD מתאפשר הן ל HDD פנימי והן לחיבור למחשב מרוחק?

שבת שלום.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

1. מה זאת אומרת 'טיונר כפול'? למה זה טוב ולמה זה משמש?
למעשה 2 טיונרים במארז אחד המאפשרים קליטה והקלטה מ 2 מקבצי שידור בו זמנית
בעתיד אמורים להתווסף ערוצים נוספים לשידורי עידן בתדר נוסף
טיונר כפול מאפשר צפייה או הקלטה של ערוץ אחד המשודר בתדר אחד וצפייה או הקלטה מתדר אחר.

2. הקלטה וצפיה בו זמנית - האם גם צפייה בתכנים שאינם HD לא אפשריים? (הם צורכים, מן הסתם, פחות משאבים)
בשלב זה ניתן, או לעבוד במצב של PVR או במצב של מזרימדיה אבל לא בו זמנית.
3. ניגון MP3 דרך הצג - מה זאת אומרת לא הכי נוח? מה שאני צריך זה בעצם ניווט לתיקיית השירים, לנווט לתיקיית הדיסק הרצוי וניגון השירים מתיקייה זו, לפי הסדר של השירים בדיסק. האם אפשרי ללא הדלקה של ה LCD?
כן אתה יכול לבצע ניווט דרך ה VFD ללא הדלקת ה LCD רק תוכל לראות שורה אחת בכל פעם.
3א. האם ישנה אפשרות לנווט לרמה העליונה של התיקייה, ללא הדלקת ה LCD?
כן
3ב. האם הניווט ללא LCD מתאפשר הן ל HDD פנימי והן לחיבור למחשב מרוחק?
אפשרי גם כן
שבת שלום.

urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

תודה!

שליחה #6 

עזרת לי מאד!

שלח תגובה