תגובות לביקורת מסך ה-3D FULL LED של LG, קבלו את 47LX9500
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה הקשר ?ruti_ziv כתב:יפה,
טבעת החנק מתהדקת באופן עקבי סביב הסטיגמה שסידרת הקורו היא עדיין הטובה בעולם![]()
אם LG הגיעו לרמה הזו של ביצועים,אין ספק ששאר התותחים לא ישארו הרבה מאחור....
זה שלוקח ליצרנים המובילים כל כך הרבה זמן (כבר מעל שנה.אולי שנתיים מאז הופסק פיתוח הפלזמה בפיוניר.שזה המון במונחי מסכים..) רק מראה שפיוניר לא רק היתה צעד אחד קדימה אלה קילומטרים ...לפני כולם (ועדיין יש פרמטרים שהיא עדיפה בהם ..גם כיום.)
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ruti_ziv כתב:יפה,
טבעת החנק מתהדקת באופן עקבי סביב הסטיגמה שסידרת הקורו היא עדיין הטובה בעולם![]()
אם LG הגיעו לרמה הזו של ביצועים,אין ספק ששאר התותחים לא ישארו הרבה מאחור....
ruti_ziv
אין שום מצב שזה מתקרב לפיוניר קורו .
שתראה את המסך תבין שבסופו של דבר מדובר במסך LCD משופר .
1. זליגות אור .
2. זווית צפייה על הפנים .
3. מרקם צבעים צעקני ולא טבעי .
4. זמן תגובה בעייתי .
אין שום מקום להשוואה למסכי פלזמה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- t_gal
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- שם מלא: t_gal
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
כל הכבוד על הסקירה המעניינת!
נהנתי מאוד מאוד לקרוא.
שאלה קטנה לעופר - איך אתה, כמרכיב משקפיים מדופלם, מסתדר עם משקפי התלת מימד? מרכיבים אותם מעל המשקפיים הרגילים או שמא משקפי התלת מימד כוללים דיופטר?
נהנתי מאוד מאוד לקרוא.
שאלה קטנה לעופר - איך אתה, כמרכיב משקפיים מדופלם, מסתדר עם משקפי התלת מימד? מרכיבים אותם מעל המשקפיים הרגילים או שמא משקפי התלת מימד כוללים דיופטר?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
t_gal,
תלוי במרחק. כעיקרון, המספר שלי נמוך מאוד, כך שאני לא ממש "חייב" משקפים (כפרפקציונסט זה פשוט משפר לי טיפה את הראיה). במקרה של צפיה ממרחק של 2 מטר אין הבדל עבורי אם אני צופה עם או בלי משקפיים.
במקרה של LG צפיתי בלי משקפיים למטה (רק ראיתי שטכנית המשקפיים לא מפריעות למשקף התלת מימדי).
אין משקפי תלת מימד נכון לכרגע עם מספר.
תלוי במרחק. כעיקרון, המספר שלי נמוך מאוד, כך שאני לא ממש "חייב" משקפים (כפרפקציונסט זה פשוט משפר לי טיפה את הראיה). במקרה של צפיה ממרחק של 2 מטר אין הבדל עבורי אם אני צופה עם או בלי משקפיים.
במקרה של LG צפיתי בלי משקפיים למטה (רק ראיתי שטכנית המשקפיים לא מפריעות למשקף התלת מימדי).
אין משקפי תלת מימד נכון לכרגע עם מספר.
- RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
כמו תמיד ביקורת מצויינת!
תודה רבה.
אבל אני חייב לציין שזה משגע אותי שברמת כיול out of the box הכל פלס והרמות צבעים מראות איכות ללא פשרות.
אבל בפועל אני לא התרשמתי מהטלויזיה בכלל, לדעתי יש יותר מדיי מחלות ילדות. וצריך להמתין לדגם משופר.
תודה רבה.
אבל אני חייב לציין שזה משגע אותי שברמת כיול out of the box הכל פלס והרמות צבעים מראות איכות ללא פשרות.
אבל בפועל אני לא התרשמתי מהטלויזיה בכלל, לדעתי יש יותר מדיי מחלות ילדות. וצריך להמתין לדגם משופר.
הכי גדולות ,שחור מוחלט על פי FLATPANEL.
LG תמיד הייתה קשובה לצרכנים ,לא קפאה על השמרים ,תמיד הולכת צעד קדימה ,היא הבינה
שיש מהפכה בתחום ,לא סתם עוד קנייה ,אלא תורה שלמה ופורמים בכל העולם שיש למלא את הצרכים שלהם .
LG עשתה את זה בגדול , אני עתיד לקנות את הדגם ללא 3D .
נ.ב כרגיל הנאה צרופה לקרוא את המאמר