מנכ"ל HOT: למנוע כניסת חברת החשמל לתשתיות תקשורת
אבל אז הוא יצטרך להפשיל שרוולים ובאמת להרוויח את הכסף שלו , חשבת פעם מה זה יעשה לו ולעובדים שלו אם הם יצטרכו באמת לתת שירות ?!!!Elad8 כתב:ההרצל הזה בכיין לא קטן.
במקום לנסות ולבטל את התחרות שישפר את השירות שהוא נותן....
אוי ווי זמיר , אנחנו לא יכולים לעמוד בזה , תעזרו לנו .......
התחרות תמיד ברוכה, אם כי לא תמיד הוגנת (בוודאי במקרה של חברת חשמל, חברה ממשלתית ש..).
אבל איזה אפשרות יש לי אם בזק במרכז נתניה לא יכולה לספק לי אינטרנט מעל 2 מגה (מה שהצריך אותי לעבור ל HOT ולסיוט מתמשך של חודש עד שקבלתי את המהירות הרצויה) ?.
נ.ב זו הייתה שאלת תם .
אבל איזה אפשרות יש לי אם בזק במרכז נתניה לא יכולה לספק לי אינטרנט מעל 2 מגה (מה שהצריך אותי לעבור ל HOT ולסיוט מתמשך של חודש עד שקבלתי את המהירות הרצויה) ?.
נ.ב זו הייתה שאלת תם .
נערך לאחרונה על ידי madror ב 01/07/2010 12:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
איזה בכיין, הבחור התראיין לא מזמן וסיפר סיפורים על שיפור השירות שלהם.
או שהוא מנותק ממה שקורה בחברה שלו, או שהוא חרטטן לא קטן ופשוט הזמין את הכתבה.
אני מהמר על השני.
כמו שאמרו פה שימתקד בלשפר את החברה שלו במקום לתקוע מקלות בגלגלים של הקידמה.
amiti, המצב הנוכחי שיש שתי חברות בזק והוט עם תמחור גבוה, שירות גרוע (מניסיוני המר עם הוט) ומהירות מגוכחת (מי אמר UPLOAD?) יותר בעייתי ממה שאתה טוען.
אנחנו תקועים שנות דור אחורה בדיוק בגלל זה, וברגע שהתשתית בארץ תשופר, כך גם ספקי האינטרנט יאלצו ליישר קו.
בקיצור, אני רק מחכה שזה יגיע לשרון וברגע הראשון שיתאפשר לי, אני מתנתק מהשירות הזוועתי של HOT.
או שהוא מנותק ממה שקורה בחברה שלו, או שהוא חרטטן לא קטן ופשוט הזמין את הכתבה.
אני מהמר על השני.
כמו שאמרו פה שימתקד בלשפר את החברה שלו במקום לתקוע מקלות בגלגלים של הקידמה.
amiti, המצב הנוכחי שיש שתי חברות בזק והוט עם תמחור גבוה, שירות גרוע (מניסיוני המר עם הוט) ומהירות מגוכחת (מי אמר UPLOAD?) יותר בעייתי ממה שאתה טוען.
אנחנו תקועים שנות דור אחורה בדיוק בגלל זה, וברגע שהתשתית בארץ תשופר, כך גם ספקי האינטרנט יאלצו ליישר קו.
בקיצור, אני רק מחכה שזה יגיע לשרון וברגע הראשון שיתאפשר לי, אני מתנתק מהשירות הזוועתי של HOT.
שוב , אני חלילה לא בא להגן על מנכ"ל הוט.
השאלה אם בסופו של דבר חוסר האיזון לא יוביל לתוצאות הפוכות מאלה המקוות: הריגת החברות שכיום מספקות את השירות ,כלומר התחרות בשוק תשתית האינטרנט תקטן וכוחה של חברת החשמל וועד העובדים המיליטנטי שלה יגדל עוד יותר. אני לא טוען שצריך למנוע מחברת חשמל להכנס לתחום אלא להתנות את ההצטרפות בשינוי מבני של החברה ושל משק החשמל.
השאלה אם בסופו של דבר חוסר האיזון לא יוביל לתוצאות הפוכות מאלה המקוות: הריגת החברות שכיום מספקות את השירות ,כלומר התחרות בשוק תשתית האינטרנט תקטן וכוחה של חברת החשמל וועד העובדים המיליטנטי שלה יגדל עוד יותר. אני לא טוען שצריך למנוע מחברת חשמל להכנס לתחום אלא להתנות את ההצטרפות בשינוי מבני של החברה ושל משק החשמל.
תירגע , אפילו וועד העובדים לא יצליח למנוע את זה . הם רק דוחים את הבלתי נמנע , והם ידרשו כסףamiti כתב:שוב , אני חלילה לא בא להגן על מנכ"ל הוט.
השאלה אם בסופו של דבר חוסר האיזון לא יוביל לתוצאות הפוכות מאלה המקוות: הריגת החברות שכיום מספקות את השירות ,כלומר התחרות בשוק תשתית האינטרנט תקטן וכוחה של חברת החשמל וועד העובדים המיליטנטי שלה יגדל עוד יותר. אני לא טוען שצריך למנוע מחברת חשמל להכנס לתחום אלא להתנות את ההצטרפות בשינוי מבני של החברה ושל משק החשמל....
ד"א הם כבר הסכימו בשתיקה עם האוצר שהפנסיונרים של חברת חשמל לא יקבלו פיצוי על השינוי המבני , אאל"ט .
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מצידי שיקבלו גם מסז' חינם.ShayGTi כתב:אז עכשיו גם חשמל חינם וגם אינטרנט במהירות האור חינם לעובד חברת החשמל?...
זה נכון שלהכניס את חברת החשמל לשוק התקשורת זה קצת כמו סוס טרויאני אבל זה לפחות יעורר את התחרות ונקבל אלטרניבה לטרקטור הסובייטי שקיים כיום.
יש הרבה מה לעשות עם upload נורמלי אפילו אם הוא יעבוד כמו שצריך רק בתחומי הארץ. שירותי ה"הענן" סוף סוף יעבדו כמו שצריך ויאפשרו פיתוח אין ספור אפליקציות מעניינות לעסקים קטנים ובתים פרטיים.
Need more cowbell
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
מהירות כזו שעובדת בצורה טובה תאפשר באופן מיידי לעשות שיתופי הארד דיסקים בין חברים. במקום להוריד סרט HD מחו"ל במהירות מוגבלת, ניתן יהיה להוריד את זה מחבר בפחות מ-10 דקות.