השימוש הוא רק לתכנים ב fhd ולקונסולות
בבקשה אל תמליצו לי על עוד רק תגידו מי הטלויזיה הכי טובה מבין השלושה
ותגידו גם למה אותה טלויזיה שבחרתם יותר טובה מהאחרות
נערך לאחרונה על ידי elronx ב 30/06/2010 22:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ראיתי את המסך בהשקה של סמסונג אך אין עדיין ביקורות רציניות ברשת (לפי מיטב הבנתי וחיפושי).
ניתן יהיה לראות את המסך בחנויות הרשת (אלמ טרקלין וכו') בימים הקרובים. אני חושב שתוכל לראותה גם אצל י.שלום אבל כאן מדובר ביבוא מקבילי.
The Samsung LN32C550 had its problems to be sure. The viewing angle was terrible and the RGB color curve test indicated that it chokes when the colors get to bright (a phenomenon called peaking.) However, the black levels looked great and the contrast ratio ranked among our best.
The Samsung LN32C550 had its problems to be sure. The viewing angle was terrible and the RGB color curve test indicated that it chokes when the colors get to bright (a phenomenon called peaking.) However, the black levels looked great and the contrast ratio ranked among our best.
למעשה באתר זה קיימת ביקורת עם ציון טוב יותר ל-C350 שהוא מסך HDR יחסית פשוט מאוד.
ה-32BX300 קיבלה ציון אף יותר נמוך מה-C550.
...
אממ אני לא רוצה משחק hdr פשוט ... אני רוצה מסך fhd אימתני או לפחות הכי טוב למחיר שלי (3500)
ןפליז אחי בבקשה ממך דיי הרגת אותי רק תגיד לי מי מאלה שהצגתי הכי טוב בבקשה !!! אל תביא לי עוד מסכייםםם
Kozimus כתב:אל תשכחו שבארץ משווקים LA32C550 ושם הסקירה היא על LN יכול להיות שיש הבדל בפנלים.לדוגמאה בדגם של הארץ אין 100HZ ושם כן יש ,יכול היות שיש עוד הבדלים ..
nils3373 כתב:ה-LG35 הוא פשוט יותר מהשניים האחרים פשוט יש לי נסיון טוב (לעוד הרבה מהחברים מהאתר) עם ה-B530 - ה-LG460 הוא גם מסך טוב אבל אין לי ניסיון איתו.
...
הא טוב תודה אחי אני יבדוק הכל כנראה ילך על ה B530 בגלל ההמלצות שלכם