סנסוי 6060 שווה תיקון?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
הוחלף פיוז ונשרף שנית. המגבר עצמו ממשיך לעבוד, אבל לא מוציא צליל.
כרגע אני על סטאפ של זוג קדמיים סלסטיון C3 וסאב psw3000 של קף. מוזיקה, ברובה, על פלאק וכרטיס קול של emu1212 שמחובר דיגיטלית. כל אלו על רסיבר אונקיו 308, שברור לי שכרגע מהווה את צוואר הבקבוק.
בהמשך, כמובן שהייתי שמח לשרשר לאיזה רסיבר ק"ב איכותי מגבר סטריאו ולסגור עניין. השאלה היא אם שווה לי לתקן את הסנסוי 6060, או כבר לרכוש חדש ואולי אפילו איכותי יותר?
על הדרך, אגב, אשמח לדעת אם הפענוח מדיגיטלי לאנלוגי עדיף כרגע ברסיבר או בכרטיס. בהתאם אחליט אם להתחבר אנלוגית.
כרגע אני על סטאפ של זוג קדמיים סלסטיון C3 וסאב psw3000 של קף. מוזיקה, ברובה, על פלאק וכרטיס קול של emu1212 שמחובר דיגיטלית. כל אלו על רסיבר אונקיו 308, שברור לי שכרגע מהווה את צוואר הבקבוק.
בהמשך, כמובן שהייתי שמח לשרשר לאיזה רסיבר ק"ב איכותי מגבר סטריאו ולסגור עניין. השאלה היא אם שווה לי לתקן את הסנסוי 6060, או כבר לרכוש חדש ואולי אפילו איכותי יותר?
על הדרך, אגב, אשמח לדעת אם הפענוח מדיגיטלי לאנלוגי עדיף כרגע ברסיבר או בכרטיס. בהתאם אחליט אם להתחבר אנלוגית.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
שווה בהחלט! ה-6060 הוא יופי של רסיבר.כדאי לך לתקן אותו.סידרת הדגמים שאליה הוא משתייך היא מאוד מוצלחת.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
יוכל להשתלב גם במערכות מתקדמות ויקרות יותר כמגבר סטריאו ללא רגשי נחיתות?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
יש ל6060 אחלה סאונד והוא בהחלט יכול להשתלב טוב במערכות לא זולות...ran_carney כתב:יוכל להשתלב גם במערכות מתקדמות ויקרות יותר כמגבר סטריאו ללא רגשי נחיתות?...
עד 300 שווה תיקון