טלוויזית 40" באזור ה-4K - סמסונג C530 או סוני EX402?
נתונים יבשים - חדר שינה 3 מטר מרחק מהראש, מחובר למחשב בשביל סדרות סרטים גם FHD. משחק XBOX360. אולי SD ב-DVBT.
הלכתי היום קצת להסתובב בת"א.. אבי סופר למיניהם, היי פיי וי.שלום.
לראות תצוגה נורמלית זה כמובן בלתי אפשרי.. ואף אחד לא נתן בי רושם מוצלח ביותר.
מה שכן מסתבר שבי.שלום אפשר לקנות ישירות, ואז המחיר יותר נמוך מאשר בפרסומי זאפ.
את ה-40 מהדגם החדש C530 אפשר לקנות שם ב-3800 ש"ח בערך, עם שלוש שנים אחריות.
אחריות על פיקסלים המוכר אמר לי מעל 6 מחליפים וגם זה לא יצא ממנו בקלות.
עקרונית באותה מידה בטח אפשר להוציא את הדגם B530 בטרקלין באותו מחיר ועם אחריות סמליין אבל זה הדגם הישן יותר. הגדיל לעשות המוכר באחת החנויות ולהרים עלי את הקול של מה אני מתעניין בכלל בדגם הישן שאני פשוט אלך לקנות מסך משומש ביד 2, מיותר לציין שאליהם לא אחזור.
אז נשאלת השאלה י.שלום לעומת רטפון/סמליין ודגם חדש לעומת ישן של סמסונג. הרי הדיעה על רטפון היא גם ככה לא משהו.
עוד אופציה בי.שלום היתה ה-EX402 של סוני ב-4200 ש"ח עם שלוש שנים, האם היא ברמה יותר גבוהה ושווה את ההשקעה?
באשר ל-B550 במקביל היא כבר לא נמצאת ולא רואה טעם להשקיע במחיר שלה עם סמליין.
נראה לי אלך יותר מאוחר לשבת בסינמה פרדיסו לראות איזה מחירים יש בחנות מתמחה.
לא השאירו לי טעם טוב כל החבר'ה הללו.
הלכתי היום קצת להסתובב בת"א.. אבי סופר למיניהם, היי פיי וי.שלום.
לראות תצוגה נורמלית זה כמובן בלתי אפשרי.. ואף אחד לא נתן בי רושם מוצלח ביותר.
מה שכן מסתבר שבי.שלום אפשר לקנות ישירות, ואז המחיר יותר נמוך מאשר בפרסומי זאפ.
את ה-40 מהדגם החדש C530 אפשר לקנות שם ב-3800 ש"ח בערך, עם שלוש שנים אחריות.
אחריות על פיקסלים המוכר אמר לי מעל 6 מחליפים וגם זה לא יצא ממנו בקלות.
עקרונית באותה מידה בטח אפשר להוציא את הדגם B530 בטרקלין באותו מחיר ועם אחריות סמליין אבל זה הדגם הישן יותר. הגדיל לעשות המוכר באחת החנויות ולהרים עלי את הקול של מה אני מתעניין בכלל בדגם הישן שאני פשוט אלך לקנות מסך משומש ביד 2, מיותר לציין שאליהם לא אחזור.
אז נשאלת השאלה י.שלום לעומת רטפון/סמליין ודגם חדש לעומת ישן של סמסונג. הרי הדיעה על רטפון היא גם ככה לא משהו.
עוד אופציה בי.שלום היתה ה-EX402 של סוני ב-4200 ש"ח עם שלוש שנים, האם היא ברמה יותר גבוהה ושווה את ההשקעה?
באשר ל-B550 במקביל היא כבר לא נמצאת ולא רואה טעם להשקיע במחיר שלה עם סמליין.
נראה לי אלך יותר מאוחר לשבת בסינמה פרדיסו לראות איזה מחירים יש בחנות מתמחה.
לא השאירו לי טעם טוב כל החבר'ה הללו.
אני לא רץ.. אני זוחל. בשביל זה הלכתי לשם לראות בעצמי אם מדובר בשטן או בעוד עסק.
נכון אז הם לא עסק ענק ומכובד כמו ישפאר או יורוקום.
מצד שני גם על אלקטרה וסמליין (רטפון) לא חסרים סיפורי הגיגים ברחבי הפורום.
האמת שכל יבואן ישראלי זה להחזיק את האצבעות שהכל ילך חלק והמוצר יהיה תקין, אחרת אוי ואבוי.
מצד שני מכיוון שמדובר כאן על 4000 ש"ח ולא מסך ב-10K+ אני לא מאמין שבהכרח שווה לשלם עוד 500 ש"ח ולקבל יבואן שלא בהכרח יהיה מוצלח יותר (עיין ערך רטפון ואלקטרה).
נכון אז הם לא עסק ענק ומכובד כמו ישפאר או יורוקום.
מצד שני גם על אלקטרה וסמליין (רטפון) לא חסרים סיפורי הגיגים ברחבי הפורום.
האמת שכל יבואן ישראלי זה להחזיק את האצבעות שהכל ילך חלק והמוצר יהיה תקין, אחרת אוי ואבוי.
מצד שני מכיוון שמדובר כאן על 4000 ש"ח ולא מסך ב-10K+ אני לא מאמין שבהכרח שווה לשלם עוד 500 ש"ח ולקבל יבואן שלא בהכרח יהיה מוצלח יותר (עיין ערך רטפון ואלקטרה).
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
השתמשתי ב"רץ" כי זה נשמע יותר טוב...
בכל מקרה אני חושב ומאמין שגם בקניית מסך במחיר 2K שקלים (זה לא מעט כסף ואני אומר זאת גם בתור אחד שיש פרוטה בכיסו) כדאי לרכוש דרך יבואן מסודר (במרבית המקרים) ולא דרך אחד שדרכו סרחה במידה לא מועטה. אחרי הכל יש לנו את האתר הנ"ל בשביל המטרה הזו בדיוק - לחץ "חיובי".
בכל מקרה אני חושב ומאמין שגם בקניית מסך במחיר 2K שקלים (זה לא מעט כסף ואני אומר זאת גם בתור אחד שיש פרוטה בכיסו) כדאי לרכוש דרך יבואן מסודר (במרבית המקרים) ולא דרך אחד שדרכו סרחה במידה לא מועטה. אחרי הכל יש לנו את האתר הנ"ל בשביל המטרה הזו בדיוק - לחץ "חיובי".
אז לדעתך בעצם עדיף לקנות את ה-B530 מטרקלין עם אחריות סמליין למשל ב-3800 ש"ח.
כבר ידוע בכלל אם יש יתרון מסויים בדגם החדש?
לא חושב שכדאי ללכת על הסוני במחיר הזה כאשר בישפאר הוא בטח עולה באזור ה-4900 ש"ח?
אגב אשמח אם ינתנו קישורים בקשר לי.שלום, האמת שבזמנו לא מצאתי הרבה.
כבר ידוע בכלל אם יש יתרון מסויים בדגם החדש?
לא חושב שכדאי ללכת על הסוני במחיר הזה כאשר בישפאר הוא בטח עולה באזור ה-4900 ש"ח?
אגב אשמח אם ינתנו קישורים בקשר לי.שלום, האמת שבזמנו לא מצאתי הרבה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אני אישית ראיתי את ה-C550 (אומנם התרשמות בסיסית אך סוג של) וקראתי ביקורות מחמיאות עליו. על הנייר יש לו מעבד תמונה חדש, פנל חדש ואיכותי יותר, תמיכה בקבצי MKV (בשימוש התקן USB) ועוד'.
אני ממש לא חושב שיש סיבה לרכוש את הסוני שלא באחריות מלאה - מבדיקה קצרה ב-ZAP מתברר שניתן לרכוש אותה לא ב-4900 ש"ח כפי שחשבת אלא ב-4280 ש"ח עם אחריות רשמית של ישפאר עד המודיאל הבא.
אני ממש לא חושב שיש סיבה לרכוש את הסוני שלא באחריות מלאה - מבדיקה קצרה ב-ZAP מתברר שניתן לרכוש אותה לא ב-4900 ש"ח כפי שחשבת אלא ב-4280 ש"ח עם אחריות רשמית של ישפאר עד המודיאל הבא.
ידידי התבלבלת עם המחיר לדגם ה-37 אינץ'. ה-EX402 בגודל 40 אינץ' מתחילה בזאפ ב-4990 ולא יבואן רישמי.
מכיוון שמוכרים את ה-BX400 ישפאר באזור ה-4900 אני מניח שזה גם אזור המחיר ל-EX402 ישפאר.
היכן ראית את ה-C550? מוכרים אותה בכלל איפשהו?
מכיוון שמוכרים את ה-BX400 ישפאר באזור ה-4900 אני מניח שזה גם אזור המחיר ל-EX402 ישפאר.
היכן ראית את ה-C550? מוכרים אותה בכלל איפשהו?
- roy_daklon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
biodome,
לידיעתך: הדגם 40EX402 שבזאפ נמכר החל מ-4990 ש"ח נמכר בבאג דיוטי פרי ב-4690 ש"ח (אפשר גם להוציא תלייה על הקיר במחיר) עם 4 שנות אחריות מלאות של ישפאר. המחיר שם כולל מע"מ+מכס, הבעיה שצריך למצוא מישהו שטס.
לידיעתך: הדגם 40EX402 שבזאפ נמכר החל מ-4990 ש"ח נמכר בבאג דיוטי פרי ב-4690 ש"ח (אפשר גם להוציא תלייה על הקיר במחיר) עם 4 שנות אחריות מלאות של ישפאר. המחיר שם כולל מע"מ+מכס, הבעיה שצריך למצוא מישהו שטס.