המלצה לגבי אופן חיבור רסיבר לטלויזיה LCD LG 42 460LD
שלום
קניתי את המערכת קולנוע הבאה:
http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdeta ... p;bid=true
אני מייעד לחבר אותה לטלויזיה LCD LG 42 460LD ולממיר HD של הוט.
קודם כל רציתי את חוות דעתכם על המערכת הנ"ל.
דבר שני - לגבי חיבורים, האם כדאי לחבר באופן הבא:
כבל HDMI-HDMI מהממיר לרסיבר HDMI-IN, כבל HDMI-HDMI מאיזשהו סטרימר או נגן מדיה אחר אל HDMI-IN שברסיבר ו- HDMI-HDMI מהרסיבר אל הטלויזיה...
האם בחיבור הנ"ל מאבדים איכות בתמונה על המעבר דרך הרסיבר?
האם כדאי את האודיו מהממיר לחבר בכבל אופטי (או קואקסיאלי) לרסיבר ו HDMI ישירות לטלויזיה?
מבקש את חוות דעתכם המלומדת.
תודה מראש
קניתי את המערכת קולנוע הבאה:
http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdeta ... p;bid=true
אני מייעד לחבר אותה לטלויזיה LCD LG 42 460LD ולממיר HD של הוט.
קודם כל רציתי את חוות דעתכם על המערכת הנ"ל.
דבר שני - לגבי חיבורים, האם כדאי לחבר באופן הבא:
כבל HDMI-HDMI מהממיר לרסיבר HDMI-IN, כבל HDMI-HDMI מאיזשהו סטרימר או נגן מדיה אחר אל HDMI-IN שברסיבר ו- HDMI-HDMI מהרסיבר אל הטלויזיה...
האם בחיבור הנ"ל מאבדים איכות בתמונה על המעבר דרך הרסיבר?
האם כדאי את האודיו מהממיר לחבר בכבל אופטי (או קואקסיאלי) לרסיבר ו HDMI ישירות לטלויזיה?
מבקש את חוות דעתכם המלומדת.
תודה מראש
תיקון ללינק..
תודה על התגובות,
מצורף כאן הלינק התקין למע' הקולנוע:
http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdeta ... 5&bid=true
אני יודע שלא כדאי לקבל תגובות מבאסות אבל אין ברירה, אני חייב לדעת מה החיבור האופטימלי המתאים למצב הנ"ל...
מה לדעתכם באמת החיבור המומלץ במצב הזה (רסיבר ורמקולים שבקישור והטלויזיה שציינתי...)
תודה מראש,
שרון
מצורף כאן הלינק התקין למע' הקולנוע:
http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdeta ... 5&bid=true
אני יודע שלא כדאי לקבל תגובות מבאסות אבל אין ברירה, אני חייב לדעת מה החיבור האופטימלי המתאים למצב הנ"ל...
מה לדעתכם באמת החיבור המומלץ במצב הזה (רסיבר ורמקולים שבקישור והטלויזיה שציינתי...)
תודה מראש,
שרון
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
shacham,
ענית בעצמך:
"כבל HDMI-HDMI מהממיר לרסיבר HDMI-IN, כבל HDMI-HDMI מאיזשהו סטרימר או נגן מדיה אחר אל HDMI-IN שברסיבר ו- HDMI-HDMI מהרסיבר אל הטלויזיה..."
הרסיבר הנ"ל מתפקד (אמור) כ-switch כך שהאיכות תשמר מהמקור. בנוסף אין לך צורך להחבר כבל אופטי או אחר מהממיר לרסיבר שכן ה-HDMI מעביר אותות אודיו בנוסף לוידאו.
ענית בעצמך:
"כבל HDMI-HDMI מהממיר לרסיבר HDMI-IN, כבל HDMI-HDMI מאיזשהו סטרימר או נגן מדיה אחר אל HDMI-IN שברסיבר ו- HDMI-HDMI מהרסיבר אל הטלויזיה..."
הרסיבר הנ"ל מתפקד (אמור) כ-switch כך שהאיכות תשמר מהמקור. בנוסף אין לך צורך להחבר כבל אופטי או אחר מהממיר לרסיבר שכן ה-HDMI מעביר אותות אודיו בנוסף לוידאו.
Re: תודה לך
מכיוון שה HDMI מעביר סיגנל דיגיטלי ולא אנלוגי אין ממש משמעות לאיכות הכבל מבחינת איכות השמע/וידאו אם הוא עובד תקין - ההבדלים באיכויות שבד"כ מתבטאים ב חיבורים מצופי זהב - נגד קורוזיה - סיכוך יותר טוב למניעת הפרעות (אלקטרומגנטיות וכו'..) וכן איכות הכבל עצמו ...shacham כתב:פשוט רציתי לברר שאכן אני לא מאבד מהאיכות...
ושאלה חשובה בהקשר זה - איכות הכבל HDMI-HDMI חשובה מאוד נכון? בכל 3 החיבורים...
אגב - יש לכם המלצה לסטרימר איכותי ולא יקר?
תודה...
בקיצור כבל ב 30 ש"ח יעשה את אותה העבודה בדיוק כמו כבל של 300ש"ח בתנאי שהוא לא קיבל קורוזיה (מחובר טוב) , אין לו הפרעות בדרך וכו'..
אם יש לך כבל שעובד חלק וללא הפרעות אין ממש סיבה להשקיע בכבל איכותי יותר..
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
Re: תודה לך
maya1 כתב:מכיוון שה HDMI מעביר סיגנל דיגיטלי ולא אנלוגי אין ממש משמעות לאיכות הכבל מבחינת איכות השמע/וידאו אם הוא עובד תקין - ההבדלים באיכויות שבד"כ מתבטאים ב חיבורים מצופי זהב - נגד קורוזיה - סיכוך יותר טוב למניעת הפרעות (אלקטרומגנטיות וכו'..) וכן איכות הכבל עצמו ...shacham כתב:פשוט רציתי לברר שאכן אני לא מאבד מהאיכות...
ושאלה חשובה בהקשר זה - איכות הכבל HDMI-HDMI חשובה מאוד נכון? בכל 3 החיבורים...
אגב - יש לכם המלצה לסטרימר איכותי ולא יקר?
תודה...
בקיצור כבל ב 30 ש"ח יעשה את אותה העבודה בדיוק כמו כבל של 300ש"ח בתנאי שהוא לא קיבל קורוזיה (מחובר טוב) , אין לו הפרעות בדרך וכו'..
אם יש לך כבל שעובד חלק וללא הפרעות אין ממש סיבה להשקיע בכבל איכותי יותר.....
ליתר דיוק איכות כבל HDMI באורכים הקטנים מ-5 מטרים לא משנה כלל אך מעבר לאורך זה יש כבר צורך בכבל איכותי.
תודה לשתיכם
הבנתי את ההמלצה..
בנוגע לסטרימר (או אם אתם מעדיפים מחשב מדיה) - יש לכם המלצה לא יקרה על משהו איכותי שגם ניתן לעדכן לו גירסאות במקרה הצורך בעתיד?
בנוגע לסטרימר (או אם אתם מעדיפים מחשב מדיה) - יש לכם המלצה לא יקרה על משהו איכותי שגם ניתן לעדכן לו גירסאות במקרה הצורך בעתיד?