המלצה לפלאזמה 42"
אהלן,
אחרי התלבטויות, קריאה, התייעצות בפורום וביקור בחנויות הגעתי למסקנה שאני מעדיף פלאסמה על פני LCD.
אחת הבעיות אגב היום שברוב הרשתות הגדולות דוחקים (משיקולי שיווק שונים) את הפלאזמות לאיזורים נסתרים וכמעט ואין דגמים שמוצגים ולכן היכולת להשוות בין התמונות השונות היא בעייתית.
המלצות לגבי דגמים מסוימים?
ראיתי את ה-LG 42PJ350 שהתמונה נראתה טוב. מה לגבי ה-PJ560?
וראיתי גם את פנסוניק דגם A10 (שמשום מה אני לא מוצא אותה ב-ZAP).
כמו שכתבתי בעבר כאן, עיקר הצפיה היא בשידורי טלויזיה ובקבצי DIVX (לא בהכרח באיכות גבוהה). מרחק צפיה כ-3 מטר.
אשמח להמלצה על דגם איכותי, בתקציב של עד 5K.
תודה רבה,
גיא
אחרי התלבטויות, קריאה, התייעצות בפורום וביקור בחנויות הגעתי למסקנה שאני מעדיף פלאסמה על פני LCD.
אחת הבעיות אגב היום שברוב הרשתות הגדולות דוחקים (משיקולי שיווק שונים) את הפלאזמות לאיזורים נסתרים וכמעט ואין דגמים שמוצגים ולכן היכולת להשוות בין התמונות השונות היא בעייתית.
המלצות לגבי דגמים מסוימים?
ראיתי את ה-LG 42PJ350 שהתמונה נראתה טוב. מה לגבי ה-PJ560?
וראיתי גם את פנסוניק דגם A10 (שמשום מה אני לא מוצא אותה ב-ZAP).
כמו שכתבתי בעבר כאן, עיקר הצפיה היא בשידורי טלויזיה ובקבצי DIVX (לא בהכרח באיכות גבוהה). מרחק צפיה כ-3 מטר.
אשמח להמלצה על דגם איכותי, בתקציב של עד 5K.
תודה רבה,
גיא
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
שלום גיא,
הדגם של פנסוניק הוא A20 (ולא A10) - לכן לא מצאת אותו בזאפ.
שני הדגמים איכותיים ויתנו לך תמונה טובה ב SD (את ה PJ560 של LG אני לא מכיר).
כדאי שתראה בעצמך את שני המסכים, אם אפשר אחד ליד השני ותחליט מה אתה מעדיף. אני אוהב יותר את ה 'חיות צבעים' של פנסוניק. אבל גם ה LG מומלצת לצרכים שלך.
נ.ב. - נסה ללכת לחנויות מתמחות ולא לרשתות חשמל. שם תראה גם פלאזמות.
בהצלחה
הדגם של פנסוניק הוא A20 (ולא A10) - לכן לא מצאת אותו בזאפ.
שני הדגמים איכותיים ויתנו לך תמונה טובה ב SD (את ה PJ560 של LG אני לא מכיר).
כדאי שתראה בעצמך את שני המסכים, אם אפשר אחד ליד השני ותחליט מה אתה מעדיף. אני אוהב יותר את ה 'חיות צבעים' של פנסוניק. אבל גם ה LG מומלצת לצרכים שלך.
נ.ב. - נסה ללכת לחנויות מתמחות ולא לרשתות חשמל. שם תראה גם פלאזמות.
בהצלחה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
guymolho,
למרחק הצפיה שלך אני דווקא ממליץ על פלאזמה בגודל 50 אינץ' (נכנס לתקציבך) שכן חווית הצפיה תועצם לאין שיעור:
1. סמסונג 50C450.
2. LG 50PJ350.
3. LG 50PJ560 (אם יכנס לך בתקציב).
למרחק הצפיה שלך אני דווקא ממליץ על פלאזמה בגודל 50 אינץ' (נכנס לתקציבך) שכן חווית הצפיה תועצם לאין שיעור:
1. סמסונג 50C450.
2. LG 50PJ350.
3. LG 50PJ560 (אם יכנס לך בתקציב).
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
השאלה היא, אם רוב הצפייה שלו היא SD, אז 50" לא יהיה גדול מדיי?nils3373 כתב:guymolho,
1. סמסונג 50C450.
2. LG 50PJ350.
3. LG 50PJ560 (אם יכנס לך בתקציב)....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

לא - אלא אם כן הוא צופה אך ורק בערוץ 1 ו-33.שי-כ כתב: השאלה היא, אם רוב הצפייה שלו היא SD, אז 50" לא יהיה גדול מדיי?...
guymolho,
כן אני בטוח לגבי ה-c450 - זה שהוא לא קיים ב-ZAP לא אומר שהוא לא קיים בכלל - ZAP זה ממש לא תורה משמיים.
ה-C450 עדיפה על ה-C430 בכמה פיצ'רים שהעיקרי בינהם הוא תמיכה בקבצי MKV.
ואם בכל זאת אני רוצה 42"?
כי המרחק שלי הוא בין 2.5 ל-3, ואני לא צריך 50" לעת עתה.. הדגמים שציינת קיימים גם ב-42?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

Re: ואם בכל זאת אני רוצה 42"?
אם אתה מבטיח להחליף בשנה הבאה אז בסדר....guymolho כתב:כי המרחק שלי הוא בין 2.5 ל-3, ואני לא צריך 50" לעת עתה.. הדגמים שציינת קיימים גם ב-42?...
לדעתי בגלל שמסך לא מחליפים כל חצי שנה או שנה (לפחות חמש שנים או יותר) כדאי "להעיז" קצת לפחות מבחינת גודל המסך שכן אני אישית "ספרתי" אין ספור מקרים של "אוי - איזה טעות עשיתי - למה לעז--ל לא רכשתי מסך גדול יותר".
תחשוב על זה...
בתור אחד שבדק את ה - J350 ממליץ ל להתקרב (אלא אם כן אתה צופה ברוב התוכן שלך בHD או לא צופה ביס או בהוט).
הלכתי לחפש להורי טלוויזיה לסלון וגם שקלתי את LG. על הנייר נראית טוב וגם מבחינת טלוויזיה על הקיר (דקה וכו'). אבל 10 דק' של מעבר מהסרט שמוקרן ממקור HD בחנות לממיר יס שהיה התברר גודל האכזבה. העדפתי את A20 וכך גם הורי.
מחר בעז"ה היא מגיעה.
הלכתי לחפש להורי טלוויזיה לסלון וגם שקלתי את LG. על הנייר נראית טוב וגם מבחינת טלוויזיה על הקיר (דקה וכו'). אבל 10 דק' של מעבר מהסרט שמוקרן ממקור HD בחנות לממיר יס שהיה התברר גודל האכזבה. העדפתי את A20 וכך גם הורי.
מחר בעז"ה היא מגיעה.
הבנתי שיש סקארט ב C430, ולכן לשידורי SD, זה אמור להיות לך מסך אופטימלי.
לא יודע מי מחזיק אותו עכשיו (לא ראיתי את המסך עדיין ברשתות שקם אלקטריק/מחסני חשמל וכו'), והתמחור הנוכחי שראיתי בזאפ נראה לי אבסורדי - בחו"ל הוא מתומחר כמו ה LG 350.
nils3373, לגבי ההבדל בין ה C430 ל C450, תוכל לפרט יותר על ההבדלים ביניהם?
לגבי מרחק צפייה - יש לי בסלון מקרן שמקרין על 135 אינץ ממרחק 5.5 מטר, ועדיין לחדר שינה ממרחק 3 מטר אני גם נוטה ל 42 אינץ (ברור גם שהאישה לוחצת לא לשים טלוויזיה בומבסטית מדי בחדר שינה...).
לא יודע מי מחזיק אותו עכשיו (לא ראיתי את המסך עדיין ברשתות שקם אלקטריק/מחסני חשמל וכו'), והתמחור הנוכחי שראיתי בזאפ נראה לי אבסורדי - בחו"ל הוא מתומחר כמו ה LG 350.
nils3373, לגבי ההבדל בין ה C430 ל C450, תוכל לפרט יותר על ההבדלים ביניהם?
לגבי מרחק צפייה - יש לי בסלון מקרן שמקרין על 135 אינץ ממרחק 5.5 מטר, ועדיין לחדר שינה ממרחק 3 מטר אני גם נוטה ל 42 אינץ (ברור גם שהאישה לוחצת לא לשים טלוויזיה בומבסטית מדי בחדר שינה...).
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

ההבדל הוא של-C450 יש תמיכה בקבצי MKV (מעבר לתמונות ומוסיקה שיש ל-C430), כניסת HDMI שלישית, משדר FM ו-SRS משוכלל יותר.ארז123 כתב:nils3373, לגבי ההבדל בין ה C430 ל C450, תוכל לפרט יותר על ההבדלים ביניהם?
...
אז נשארתי עם שלושה דגמים
תודה נילס!
PJ560 של LG
C450 של סמסונג (אבל אני לא מצליח למצוא איפה מוכרים אותה! עזרה מישהו?)
או A20 של פנסוניק
העדפה למשהו?
אני מזכיר שמדובר ב-42" (ולא ב-50).
PJ560 של LG
C450 של סמסונג (אבל אני לא מצליח למצוא איפה מוכרים אותה! עזרה מישהו?)
או A20 של פנסוניק
העדפה למשהו?
אני מזכיר שמדובר ב-42" (ולא ב-50).