מבקש המלצה ל Switch Giga להזרמה ל A-200
אני יודע שזה אולי קשור לפורום "רשתות ואינטרנט" יותר, אבל אני צריך את ה SWITCH ע"מ להזרים סרטים מהמחשב ל A-200 ואני יודע שלא כל SWITCH תומך בזה.
אני גם מכיר את רשימת הציוד הנתמך שמופיע באתר של popcorn אבל הציוד שם או שהוא ישן וקשה למצוא אותו בארץ או שהוא יקר.
אני מבקש המלצה ממישהו שמזרים עם SWITCH GIGA ומרוצה ויכול להמליץ לי על ה SWITCH שלו.
אם מישהו מכיר SWITCH GIGA טוב במחיר של עד 400 ש"ח שיודע להתמודד טוב עם ה A-200 אשמח לשמוע.
תודה
אני גם מכיר את רשימת הציוד הנתמך שמופיע באתר של popcorn אבל הציוד שם או שהוא ישן וקשה למצוא אותו בארץ או שהוא יקר.
אני מבקש המלצה ממישהו שמזרים עם SWITCH GIGA ומרוצה ויכול להמליץ לי על ה SWITCH שלו.
אם מישהו מכיר SWITCH GIGA טוב במחיר של עד 400 ש"ח שיודע להתמודד טוב עם ה A-200 אשמח לשמוע.
תודה
אני מתקשה למצוא סיבה שהסטרימר לא יתמוך בסוויץ' מסויים.tzahi כתב:אני יודע שזה אולי קשור לפורום "רשתות ואינטרנט" יותר, אבל אני צריך את ה SWITCH ע"מ להזרים סרטים מהמחשב ל A-200 ואני יודע שלא כל SWITCH תומך בזה.
תודה...
בכל מקרה - עם סוויץ' של 3com יהיה לך קשה ליפול.
כ-300 שקל לפי זאפ.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde