זקוק לעזרה (סדר בבלאגן)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shlomima פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #1 

מחפש לקנות טלויזיה כבר כמה שבועות ומבולבל מאוד.
נתוני צפיה:
מרחק 2.5 עד 3 מטר
לא מחובר להוט/יס רואה ערוץ 2 וערוץ 1 דרך אנטנה - חיבור RF בערך 30%
מתכנן לקנות ממיר DVB-T וכן Xstreamer עבור HD וזה יהיה בערך 50%
משחק גם ב- WII ואולי PS3 בעתיד
לפי המלצות שקראתי וחיבתי לCRT (ומגברי אודיו שפורפרות) אני מניח שאני אתחבר יותר לפלאזמה.
הגודל שרציתי הוא 50" אבל בביקור היום באולם תצוגה של מיניליין (סמסונג) טענו שזה גדול והעין לא יכולה
להכיל את ה-FRAME ממרחק של 2.5 מטר וזה יגרום לעיפות של העין??? אז גם 42" באה בחשבון.
תקציב עד 7000 ש"ח (רוצה אחריות מקורית)
המועמדים (לפי סדר עדיפות):
פנסוניק X20 - בעד: אין בעית צריבה, מוניטין (יש לי CRT שלהם כרגע), נגד: לא FHD, קראתי גם על ירידה בשחורים...
סמסונג B550 - בעד: FHD, ביקורות טובות נגד: בעית צריבה קלה ושחורים פחות טובים מהפנסוניק
LG PK550 - בעד: FHD, שחורים מעולים נגד: לא אוהב את החברה, בעית צריבה קשה
וכל זה מבלי לפזול ל LED של סמסונג ה- B6000 ושל פיליפס ושארפ LE700
בבקשה תעזרו

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

בהתאם לתמהיל צפייתך המפורט, אני מצטרף להמלצת מיניליין .. "50 גדול עלייך... אתה לא צופה הדוק של HD ולכן אין טעם.

גודל יותר ריאלי הוא "42.

בהתאם לתקציב...אני ממליץ על פלאזמה של פנסוניק מדגם S10 בגודל "42:
Panasonic THP42S10M

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

shlomimalka כתב:מחפש לקנות טלויזיה כבר כמה שבועות ומבולבל מאוד.
נתוני צפיה:
מרחק 2.5 עד 3 מטר
לא מחובר להוט/יס רואה ערוץ 2 וערוץ 1 דרך אנטנה - חיבור RF בערך 30%
מתכנן לקנות ממיר DVB-T וכן Xstreamer עבור HD וזה יהיה בערך 50%
משחק גם ב- WII ואולי PS3 בעתיד
לפי המלצות שקראתי וחיבתי לCRT (ומגברי אודיו שפורפרות) אני מניח שאני אתחבר יותר לפלאזמה.
הגודל שרציתי הוא 50" אבל בביקור היום באולם תצוגה של מיניליין (סמסונג) טענו שזה גדול והעין לא יכולה
להכיל את ה-FRAME ממרחק של 2.5 מטר וזה יגרום לעיפות של העין??? אז גם 42" באה בחשבון.
תקציב עד 7000 ש"ח (רוצה אחריות מקורית)
המועמדים (לפי סדר עדיפות):
פנסוניק X20 - בעד: אין בעית צריבה, מוניטין (יש לי CRT שלהם כרגע), נגד: לא FHD, קראתי גם על ירידה בשחורים...
סמסונג B550 - בעד: FHD, ביקורות טובות נגד: בעית צריבה קלה ושחורים פחות טובים מהפנסוניק
LG PK550 - בעד: FHD, שחורים מעולים נגד: לא אוהב את החברה, בעית צריבה קשה
וכל זה מבלי לפזול ל LED של סמסונג ה- B6000 ושל פיליפס ושארפ LE700
בבקשה תעזרו
...

shlomimalka

המלצתי היא מסך פלזמה סמסונג דגם B-550 גודל 50 אינצ' . מעולה למרחק צפייה של 3 מטר במיוחד שמדובר במסך FHD איכותי ..

בנוגע לשחורים שלו הוא הרבה יותר טוב מהשחורים של פנאסוניק . בנוסף הפאנל שלו הכי פחות משתקף ויודע להתמודד הייטב בתנאי תאורה חזקים .

בהצלחה . (Y)
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 19/07/2010 9:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4685
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #4 

בהמשך לדברי 9000es גם אני ממליץ על מסך בגודל 50 אינץ' אבל מהדור החדש - 50C550 שהוא בעל מעבד תמונה חדש, פנל חדש ודק יותר, תמיכה בקבצי MKV (ישירות מהתקן USB) ועוד'.

לגבי הגודל אל חשש - בפלאזמות הנ"ל גם תכני SD יוצגו בצורה טובה ממרחק הצפיה שלך ותכני 720 ו-1080 יוצגו בצורה מעולה כך שאתה תהנה מכל העולמות.

shlomima פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תודה ניל

שליחה #5 

אבל לעצם העניין אין כרגע C550 בארץ ולא ידוע כמה היא תעלה כשתגיע. חוץ מזה קראתי על בעית זמזומים בסמסונג (גם בדגם B550) ? מה לעשות נראה שלכל חברה יש את הפאקים שלה ? חשבתי כבר על הפנאסוניק G10 42 במחיר של 7500 ש"ח אבל העניין עם איבוד השחורים ממש מפחיד אותי.
אגב איפה ניתן לרכוש את נ-B550 ב- 6500 ש"ח עם אחריות מיניליין?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #6 

מצטרף להמלצות הגודל. מה שאמרו לך זה דיי שטות. העין בקלות מכילה מסך 50" גם מ2.5 מ'.
עכשיו באמת נשאלת השאלה מה אתה יכול להשיג בתמורה למחיר.
שמעתי גם שיורוקום מיבאת פלאזמה 46" - אני רק לא בטוח איזה דגם - שווה בדיקה - למיטב זכרוני זה גם ייכנס לך במחיר. אם אני לא טועה זה FHD.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

shlomimalka,

מאין לך שלא ניתן להשיג את ה-C550? ממה שידוע לי אומנם עדיין לא ניתן לראות אותה על קירות החנויות אבל אפשרי להזמין אותה כמו כל מסך אחר.
אני מאוד אשמח אם תצרף קישור לטענת הזמזומים במסך.
בכל מקרה מאוד חבל להשקיע במסך מדור קודם בגודל 42 אינץ' במחיר גבוהה יחסית כאשר במחיר נמוך יותר ניתן לרכוש מסך מדור אחרון גדול יותר וכו'.

shlomima פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הידיעה היא מהיבואן הרשמי - מיניליין

שליחה #8 

נאמר לי שם שהדגם C550 יגיע בחודש הבא (יולי? ואולי אפילו אוגוסט) ואין כרגע צפי למחיר.
אם כוונתך ליבוא מקביל אז אשמח לדעת מי כן מביא אותו.
קישור לבעית הזמזומים
http://community.whathifi.com/forums/t/429100.aspx

I have not seen a review of the Samsung PS50C550 yet although there are reports from some US customers alleging noticeable buzzing noise on the 2010 Samsung plasma's, something which was also reported on the 2009 models.

ואגב תודה אני מקבל את המלצתך ללכת על 50" ולא להתפשר על 42".

מה לגבי בעיית השחורים "הנעלמים" עם הזמן בפנסוניק? מישהו יכול לשתף מניסיון מה קורה עם זה?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #9 

Itay_Pollak כתב:מצטרף להמלצות הגודל. מה שאמרו לך זה דיי שטות. העין בקלות מכילה מסך 50" גם מ2.5 מ'.
עכשיו באמת נשאלת השאלה מה אתה יכול להשיג בתמורה למחיר.
שמעתי גם שיורוקום מיבאת פלאזמה 46" - אני רק לא בטוח איזה דגם - שווה בדיקה - למיטב זכרוני זה גם ייכנס לך במחיר. אם אני לא טועה זה FHD.
...

Itay_Pollak

לגבי הפלזמה של פנאסוניק גודל 46 .... פשוט שומר נפשו ירחק .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #10 

ואללה.
נראה לי הגיע הזמן שאני אעשה סיבוב לחנות הקרובה לביתי :)

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: הידיעה היא מהיבואן הרשמי - מיניליין

שליחה #11 

shlomimalka כתב:נאמר לי שם שהדגם C550 יגיע בחודש הבא (יולי? ואולי אפילו אוגוסט) ואין כרגע צפי למחיר.
אם כוונתך ליבוא מקביל אז אשמח לדעת מי כן מביא אותו.
קישור לבעית הזמזומים
http://community.whathifi.com/forums/t/429100.aspx

I have not seen a review of the Samsung PS50C550 yet although there are reports from some US customers alleging noticeable buzzing noise on the 2010 Samsung plasma's, something which was also reported on the 2009 models.

ואגב תודה אני מקבל את המלצתך ללכת על 50" ולא להתפשר על 42".

מה לגבי בעיית השחורים "הנעלמים" עם הזמן בפנסוניק? מישהו יכול לשתף מניסיון מה קורה עם זה?
...

shlomimalka,

לי נאמר אחרת ע"י אלמ גבעתיים או שהדברים "מתבהרים" כאשר מבצעים הזמנה בפועל...

צרפת תגובה מפורום אחר מחבר שקרא... אני מחפש קישור רשמי לבעיית המסך או ביקורת מקצועית שמעירה/מאירה על הבעיה.

לגבי בעיית השחורים הנעלמים בפנסוניק זה כבר פסה שכן מדובר על דגמים משנה שעברה (בעיקר V10) כאשר רק וידיאופילים משוגעים לדבר שמו לב לתופעה - קושחת המסך היתה מבצעת ירידת קונטרסט מכוונת (ולחלק מורגשת) בשלבים שונים בתחילת הדרך של הצפיה במסך אך ככל ששעות השימוש במסך גדלו כך גם בעיית הקונטרסט היתה פחות ופחות מורגשת.

shlomima פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אוקי, אבקר שם או בסניף אחר של אלמ

שליחה #12 

לגבי הפנסוניק קבל קישור לעיניין (אולי אחר?) של שחורים...

http://www.avforums.com/review/Panasoni ... eview.html

AVF Editor's Note:

This review and the outcome is based on fully testing the TV we had for review. However, it should be noted that some 2009 models are reported by users as suffering from an issue where black levels rise and image retention is seen. This seems to affect a small (reported on AVForums) number of 2009 TVs in the UK where the issues have been reported to Panasonic. There is no evidence that we have seen with this review sample that the same will occur with 2010 models, although a Panasonic statement in the US states that the technology which is alleged to cause the issues is the same as the 2009 TVs - we have no evidence of this being the same with the UK 2010 TVs at this moment in time. We have also made Panasonic UK aware of the issues for the 2009 TVs. Because of legal issues Panasonic UK has declined at this moment in time to comment further - However readers please check the Plasma TV forum for user feedback of this TV by owners. Again we saw no evidence with the review sample and can only report on the data we have without speculation. No official announcements have been made to date from Panasonic UK confirming or denying these reports of issues with 2009 sets on AVForums or elsewhere.

shlomima פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

C550 מול B550

שליחה #13 

ניל,
מניין הידע שהדגם החדש C550 טוב יותר מה- B550?
מה שמעניין אותי זה איכות תמונה נטו ולא פיצרים כאלה או אחרים.
למשל אין לי שום צורך בניגון MKV בטלויזיה - אני הולך להשתמש בסטרימר ואני תמיד בעד הפרדת משתנים.
תן לטלויזיה לעשות מה שהיא יודעת הכי טוב (להציג תמונה) ולסטרימר לתמוך בכל התקנים/רשת וכו'

מאוד יתכן והפיצרים הנ"ל ב- C550 יבואו על חשבון איכות התמונה (בהנחה שהיא תימכר באותו מחיר)
ראה כתבתו של עופר לאור בעניין

Aive
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

האם כבר ניתן לרכוש את ה - C550 ?
אשמח לקישור...
בנוסף אשמח לקישורים של REVIEWS אם יש
בחיפושיי לא מצאתי....