התחדשתי ב Nikon D90
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אחרי המתנה ארוכה ( התלבטתי אם לרכוש בחו"ל או בארץ ) רכשתי את המצלמה עם עדשת קיט 18-105 באילת דרך יבואן מקביל.
אני עדיין לומד את המצלמה. בחיפושי אחר חוברת בעברית ( וזה שלא הסתדרתי עם החוברת באנגלית ) נתקלתי בחברה המעצבנים מ"הדר" שהם היבואנים הרשמיים-בלעדיים ( אם יש כזה דבר בכלל ) למוצרי Nikon בארץ. כמובן שהמחירים שלהם גבוהים ב 30-40 אחוז מאלה של היבואנים המקבליים - זכותם.
אבל, מסתתבר שלבקע את האטום קל יותר מאשר להשיג חוברת בעברית למצלמה שכן חברת "הדר" שומרת על העותקים כאילו הם חלק מ 2000 המסמכים שהעבירה ענת קם לעיתונאי אורי בלאו מ"הארץ".
הם אפילו לא מוכנים למכור את החוברת בעברית במחשבה שכך הם "מענישים" צרכנים שהעדיפו לרכוש את המצלמה מהיבואן המקביל.
ובכן, להלן לינק לקובץ ה pdf בעברית - הריי היה ברור שהוא מסתתר איפשהו ברחבי הרשת.
http://upload-il.com/he/297968BC05
הסיסמה היא פוטולייט.
בברכת "בהצלחה" ל"הדר" יבואני ניקון הבלעדיים והבלתי מעורערים בארץ הקודש.
ליאור
אני עדיין לומד את המצלמה. בחיפושי אחר חוברת בעברית ( וזה שלא הסתדרתי עם החוברת באנגלית ) נתקלתי בחברה המעצבנים מ"הדר" שהם היבואנים הרשמיים-בלעדיים ( אם יש כזה דבר בכלל ) למוצרי Nikon בארץ. כמובן שהמחירים שלהם גבוהים ב 30-40 אחוז מאלה של היבואנים המקבליים - זכותם.
אבל, מסתתבר שלבקע את האטום קל יותר מאשר להשיג חוברת בעברית למצלמה שכן חברת "הדר" שומרת על העותקים כאילו הם חלק מ 2000 המסמכים שהעבירה ענת קם לעיתונאי אורי בלאו מ"הארץ".
הם אפילו לא מוכנים למכור את החוברת בעברית במחשבה שכך הם "מענישים" צרכנים שהעדיפו לרכוש את המצלמה מהיבואן המקביל.
ובכן, להלן לינק לקובץ ה pdf בעברית - הריי היה ברור שהוא מסתתר איפשהו ברחבי הרשת.
הסיסמה היא פוטולייט.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
היי,sam22 כתב:1. תתחדש, אחלה מצלמה
2. הם אכן יבואנים רשמיים, ותיקים מאוד ומגעילים יותר
3. לדעתי הקישור הוא הפרה של זכויות יוצרים, כדאי שתערוך...
לא אני העלתי לשם את הקובץ ולא אני סרקתי אותו. זאת בעיה שלהם מול האתר שבו הוא מופיע.
כמובן שאם עפר חושב שזה מסכן אותו או את הפורום אז אין לי שום בעיה לערוך ומי שצריך את הקובץ יוכל לפנות אלי באימייל או בהודעה פרטית.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זכותם, הם הרי כתבו את זה וזה ממומן על ידי מי שרכש את המצלמה מהיבואן הרשמי.
ואגב, מי בכלל צריך חוברת בעברית בימינו?
וכמובן - תתחדש!
ואגב, מי בכלל צריך חוברת בעברית בימינו?
וכמובן - תתחדש!
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
Lior_M כתב:אחרי המתנה ארוכה ( התלבטתי אם לרכוש בחו"ל או בארץ ) רכשתי את המצלמה עם עדשת קיט 18-105 באילת דרך יבואן מקביל.
הסיסמה היא פוטולייט.
ליאור...
תודה רבה רבה
(גם אני רכשתי d90 לפני כמה חודשים - מצלמה פשוט מדהימה , הלוואי וידעתי לנצל חצי ממה שהיא מסוגלת)