קניתי ipod nano
לכבוד החג התחדשתי ב ipod nano 2 GB, חעברתי הרבה שירים 1 gb בנתיים, האיכות מעולה, אני מרוצה מהמכשיר ומהמחיר (1000 ש"ח) !!!.
אבל יש בעייה קטנה, לאחר שהעברתי את השירים ך itunes, אני לא יכול לשנות את מיקומם(כלומר נגיד יש לי 250 שירים.
את שיר מפר 55 אני רוצה להעביר שיהיה מספר 77, ואיני יכול לעשות זאת ,כמובן שב itunes השירים אינם ממוספרים).
מישהו יודע איך אוכל לעשות זאת ???
בתודה,
yo0924
אבל יש בעייה קטנה, לאחר שהעברתי את השירים ך itunes, אני לא יכול לשנות את מיקומם(כלומר נגיד יש לי 250 שירים.
את שיר מפר 55 אני רוצה להעביר שיהיה מספר 77, ואיני יכול לעשות זאת ,כמובן שב itunes השירים אינם ממוספרים).
מישהו יודע איך אוכל לעשות זאת ???
בתודה,
yo0924
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אולי תספר את השירים?? =\
יש אפשרות שהנאנו שלך ינגן PLAYLIST ? תבדוק את זה
וואו 1000 שקל זה לא זול, תתחדש אחי, לאיי פודים בהחלט יש סאונד טוב.
יש אפשרות שהנאנו שלך ינגן PLAYLIST ? תבדוק את זה
וואו 1000 שקל זה לא זול, תתחדש אחי, לאיי פודים בהחלט יש סאונד טוב.
בקשר לתגובה
לא הבנתי מה אתה רוצה שאני אעשה???
עוד אנשים יכולים להגיב אני בבעיה ממש רצינית !!!
אני יכול לשנות את מיקומם של השירים בכל אופן מישהו יכול לעזור ???
עוד אנשים יכולים להגיב אני בבעיה ממש רצינית !!!
אני יכול לשנות את מיקומם של השירים בכל אופן מישהו יכול לעזור ???
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תתחדש לI POD יש צליל מצויין ואת העוצמה הגבוה ביותר מבין כל הנגנים 30MW לכל צד !!!
אבל התוכנה שלהם מסורבלת מאוד (יש לי MINI I POD ) וממש לא ידידותית ואן אפשרות פשוט לזרוק את תיקיות השירים ישר למכשיר.
דן
אבל התוכנה שלהם מסורבלת מאוד (יש לי MINI I POD ) וממש לא ידידותית ואן אפשרות פשוט לזרוק את תיקיות השירים ישר למכשיר.
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.