DTT USB Dongle - אין קול
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
שלום,
קניתי היום DTT UDB Dongle מסוג Hauppauge WinTV Aero.
משום מה תוכנת WinTV המסופקת עם הכרטיס לא מראה שום דבר למעט EPG. תוכנות אחרות כגון DVBViewer או ProgDVB מראות לי וידאו אבל לא אודיו, אני מניח שזה בגלל הבחירה של הרשויות בארץ להשתמש ב-HE AAC v2. אגב, אם אני מקליט לקובץ ואז מנגן אותו עם VLC אז שומעים בסדר.
בקיצור, מישהו במקרה מכיר איזשהו codec נורמלי שעובד?
קניתי היום DTT UDB Dongle מסוג Hauppauge WinTV Aero.
משום מה תוכנת WinTV המסופקת עם הכרטיס לא מראה שום דבר למעט EPG. תוכנות אחרות כגון DVBViewer או ProgDVB מראות לי וידאו אבל לא אודיו, אני מניח שזה בגלל הבחירה של הרשויות בארץ להשתמש ב-HE AAC v2. אגב, אם אני מקליט לקובץ ואז מנגן אותו עם VLC אז שומעים בסדר.
בקיצור, מישהו במקרה מכיר איזשהו codec נורמלי שעובד?
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

וואלה, עובד, תודה רבה, חסכת לי שעות של חיפושים.
עובד עם ProgDVB ועם DVBViewer Pro.
תוכנת WinTV שמגיעה עם הכרטיס עדיין לא עובדת בכלל אבל לא אכפת לי במיוחד.
עובד עם ProgDVB ועם DVBViewer Pro.
תוכנת WinTV שמגיעה עם הכרטיס עדיין לא עובדת בכלל אבל לא אכפת לי במיוחד.
אני עונה לעצמי: הצלחתי עם הקודק בקישור של oreach להפעיל סוף סוף את ה-WinTV כמו שצריך עם קול ועם תמונה. אחרי רישום הקודק, צריך לאפשר בהגדרות -> Advanced Options את Enable 3rd Party Decoders. תחת H.264 Video בחרתי PCM H.264/AVC Decoder, ותחת HE-AAC Audio את MONOGRAM AAC Decoder. לאחר אישור, עצירת השידור הנוכחי והתחלתו מחדש - הכל עובד כמו שצריך.
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

כן, גם אני הצלחתי להפעיל אותו לפני כמה ימים באותה צורה (השתמשתי בקודק H.264 של Elecard אבל חוץ מזה אותו דבר).rn23 כתב:אני עונה לעצמי: הצלחתי עם הקודק בקישור של oreach להפעיל סוף סוף את ה-WinTV כמו שצריך עם קול ועם תמונה. אחרי רישום הקודק, צריך לאפשר בהגדרות -> Advanced Options את Enable 3rd Party Decoders. תחת H.264 Video בחרתי PCM H.264/AVC Decoder, ותחת HE-AAC Audio את MONOGRAM AAC Decoder. לאחר אישור, עצירת השידור הנוכחי והתחלתו מחדש - הכל עובד כמו שצריך....
אגב, עוד משהו ששמתי-לב אליו - הקודק של MONOGRAM שפורסם אמנם מאפשר לשמוע, אבל במונו. מישהו הצליח לשמוע סטריאו? או אולי בכלל עידן+ משדרים במונו (נשמע לי מוזר)?
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
סתם לידיעה... בנגן VLC PLAYER זה מתקבל כסטריאו בוודאות.
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

בדיוק הרגע בדקתי את זה וקיבלתי את אותה תוצאה. איך אומרים, great minds think alike.dvb-acavish כתב:סתם לידיעה... בנגן VLC PLAYER זה מתקבל כסטריאו בוודאות....
ובכל אופן, צריך למצוא פתרון.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
הפיתרון הוא CODEC מתאים.
ברוב התוכנות לצערי אין את הקודק המתאים, ולא ניתן "לשדרג" אותן ידנית ככה שהן יצליחו לנגן עם הקודק המתאים.
ברוב התוכנות לצערי אין את הקודק המתאים, ולא ניתן "לשדרג" אותן ידנית ככה שהן יצליחו לנגן עם הקודק המתאים.
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אם זה היה ככה, אז לא היה אפשר לשמוע שום דבר בכלל ועובדה ש"שידרגנו" אותם עם MONOGRAM.dvb-acavish כתב:הפיתרון הוא CODEC מתאים.
ברוב התוכנות לצערי אין את הקודק המתאים, ולא ניתן "לשדרג" אותן ידנית ככה שהן יצליחו לנגן עם הקודק המתאים....
נ.ב.
ניסיתי עכשיו גם עם libfaad2 wrapper filter 1.1.3 (מהיוצרים של DVBViewer). אותה תוצאה - עדיין מונו.