המלצה לקניית lcd לחדר
שלום.
אני רוצה להביא lcd לחדר עם תקציב של 4000-4500k.
ההתלבטות שלי היא איזה גודל להביא חשבתי על 42.
המרחק צפייה היא 2.6-2.8 מ'
השימושים שלי יהיו הרצת תכני fhd דרך המזרים מדיה,שימוש עם הקונסולה xbox 360,וצפייה דרך הממיר של יס בhd למרות שאני יצפה גם בשידורים רגילים אבל עיקר השימוש בטלויזיה יהיה סביב ה fullhd.
אם אפשר המלצות על דגם מסויים אשמח.
תודה לעוזרים.
אני רוצה להביא lcd לחדר עם תקציב של 4000-4500k.
ההתלבטות שלי היא איזה גודל להביא חשבתי על 42.
המרחק צפייה היא 2.6-2.8 מ'
השימושים שלי יהיו הרצת תכני fhd דרך המזרים מדיה,שימוש עם הקונסולה xbox 360,וצפייה דרך הממיר של יס בhd למרות שאני יצפה גם בשידורים רגילים אבל עיקר השימוש בטלויזיה יהיה סביב ה fullhd.
אם אפשר המלצות על דגם מסויים אשמח.
תודה לעוזרים.
תודה על התשובה
אבל...
הדגם הראשון לא מצאתי בזאפ כך שאין אפשרות רכישה.
הפנסוניק השני שהבאת נראה לי קצת בעייתי...קודם כל לא הצלחתי להבין כמה ms יש לו בשום מקום באינטרנט..דבר שני אמרו לי לקחת lcd עם 100 mhz...אני לא כל כך יודע אבל זה קריטי? אם אפשר הסבר קטן לגבי זה....
אין לי בעיה שיהיה 40 אינץ אבל שיהיה קצת יותר איכותי...מה גודל בכלל מומלץ?
הדגם הראשון לא מצאתי בזאפ כך שאין אפשרות רכישה.
הפנסוניק השני שהבאת נראה לי קצת בעייתי...קודם כל לא הצלחתי להבין כמה ms יש לו בשום מקום באינטרנט..דבר שני אמרו לי לקחת lcd עם 100 mhz...אני לא כל כך יודע אבל זה קריטי? אם אפשר הסבר קטן לגבי זה....
אין לי בעיה שיהיה 40 אינץ אבל שיהיה קצת יותר איכותי...מה גודל בכלל מומלץ?
Re: תודה על התשובה
תעשה לי טובה. זאפ הוא האתר האחרון לאינדיקציה הזו.simlol כתב:אבל...
הדגם הראשון לא מצאתי בזאפ כך שאין אפשרות רכישה....
המפרט המלא של המסך באתר יורוקום, היבואנית הרשמית של מסכי פנסוניק לישראל:simlol כתב:פנסוניק השני שהבאת נראה לי קצת בעייתי...קודם כל לא הצלחתי להבין כמה ms יש לו בשום מקום באינטרנט.....
http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID= ... icleID=781
אתה ממש לא צריך להתעסק ב-ms, ניגודיות וכ'ו. זה פרט שולי ולא חשוב כי לכל חברה יש שיטת מדידה שונה מזו של האחרות...זה לא נותן אינפורמציה משמעותית בכלל.
מי זה "אמרו" לי? נא לפרט בבקשה. (אלה שאמרו דיברו שטויות)simlol כתב:אבר שני אמרו לי לקחת lcd עם 100 mhz...אני לא כל כך יודע אבל זה קריטי? אם אפשר הסבר קטן לגבי זה.......