מבקש המלצות לרמקולים למחשב 2.1 תקציב עד 1k
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
מצאתי בקטלוג של "באג" רמקולים למחשב SOUNDSTICKS II 2.1 של HARMAN KARDON במחיר 900 שקל.
על פי מה שרשום בקטלוג מדובר במערכת המולטימדיה הטובה בעולם.
כמובן שאני לא מייחס יותר מדי חשיבות לדברים שכותב המשווק עצמו, ולכן הייתי שמח לשמוע חוות דעת שלכם.
האם מישהו מכיר את הרמקולים? האם באמת מדובר במערכת איכותית מאוד, או שאפשר להשיג דברים חזקים יותר ובמחיר דומה?
תודה רבה
מצאתי בקטלוג של "באג" רמקולים למחשב SOUNDSTICKS II 2.1 של HARMAN KARDON במחיר 900 שקל.
על פי מה שרשום בקטלוג מדובר במערכת המולטימדיה הטובה בעולם.
כמובן שאני לא מייחס יותר מדי חשיבות לדברים שכותב המשווק עצמו, ולכן הייתי שמח לשמוע חוות דעת שלכם.
האם מישהו מכיר את הרמקולים? האם באמת מדובר במערכת איכותית מאוד, או שאפשר להשיג דברים חזקים יותר ובמחיר דומה?
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי bariko ב 30/06/2010 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה Nunatak
לי יש כרגע מערכת רמקולים ישנה 4.1 של קריאטיב, אבל אינני זוכר איזה דגם.
אבדוק את הדגמים שאתה ציינת, אבל אם כבר Micro-Lab, הייתי הולך על רמה אחת גבוהה יותר H-300, רק הבעיה שאין לי מקום בחדר למפלצות כאלה
איזה רמקולים נוספים כדאי עוד לשקול במחיר של עד 1000 שקל?
לי יש כרגע מערכת רמקולים ישנה 4.1 של קריאטיב, אבל אינני זוכר איזה דגם.
אבדוק את הדגמים שאתה ציינת, אבל אם כבר Micro-Lab, הייתי הולך על רמה אחת גבוהה יותר H-300, רק הבעיה שאין לי מקום בחדר למפלצות כאלה
איזה רמקולים נוספים כדאי עוד לשקול במחיר של עד 1000 שקל?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אגב, האם המחיר על הרמקולים האלה של HARMAN KARDON, הוא גם בגלל העיצוב המיוחד?
חשוב לציין שאני מעדיף רמקולים איכותיים ועוצמתיים, העיצוב כלל לא משחק תפקיד מבחינתי.
מה דעתכם על Z-2300 של לוג'יטק?
http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... s_id=11774
אני יודע שהחברה הזו מייצרת ציוד היקפי ברמה גבוהה, אבל אין לי מושג איך הם בתחום הרמקולים.
המחיר אמנם חורג קצת מהתקציב, אבל אוכל לשקול זאת אם הדבר באמת כדאי...
חשוב לציין שאני מעדיף רמקולים איכותיים ועוצמתיים, העיצוב כלל לא משחק תפקיד מבחינתי.
מה דעתכם על Z-2300 של לוג'יטק?
http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... s_id=11774
אני יודע שהחברה הזו מייצרת ציוד היקפי ברמה גבוהה, אבל אין לי מושג איך הם בתחום הרמקולים.
המחיר אמנם חורג קצת מהתקציב, אבל אוכל לשקול זאת אם הדבר באמת כדאי...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כפי שציינתי קודם, אין לי מקום בחדר לרמקולים מאוד גדולים . אני גם לא צריך להיסחף יותר מדי, כי כבר יש לי בסלון מערכת קולנוע ביתי די איכותית
גובה הרמקולים יכול להיות עד 28 ס"מ בכפוף למידות המדף שנמצא מעל המחשב.
האם לוג'יטק הא יצרנית פחות חזקה מאשר Micro-Lab וקריאייטיב בתחום הרמקולים?
לגבי ה- Z-2300, העוצמה היא די מרשימה גם יחסית ל- SOUNDSTICKS II ובכלל יחסית לדגמים אחרים, אלא שגודל הרמקולים משום מה נראה קטן מדי, ואיכשהו לא מסתדר לי עם עוצמה של RMS 400 Watt
http://reviews.cnet.com/pc-speakers/log ... dy;compare
הערה: הטופיק נערך בהתאם
גובה הרמקולים יכול להיות עד 28 ס"מ בכפוף למידות המדף שנמצא מעל המחשב.
האם לוג'יטק הא יצרנית פחות חזקה מאשר Micro-Lab וקריאייטיב בתחום הרמקולים?
לגבי ה- Z-2300, העוצמה היא די מרשימה גם יחסית ל- SOUNDSTICKS II ובכלל יחסית לדגמים אחרים, אלא שגודל הרמקולים משום מה נראה קטן מדי, ואיכשהו לא מסתדר לי עם עוצמה של RMS 400 Watt
http://reviews.cnet.com/pc-speakers/log ... dy;compare
הערה: הטופיק נערך בהתאם
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
גם קריאטב טובים
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אבל האם הנתונים של ההרמן קארדון לא נראים חלשים מדי?
שוב, מתקבל אצלי הרושם שמשלמים פה יותר על העיצוב המיוחד, מאשר על איכות ועוצמה...
שוב, מתקבל אצלי הרושם שמשלמים פה יותר על העיצוב המיוחד, מאשר על איכות ועוצמה...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

zeev78 כתב:הם מספיק חזקים ואיכותיים בשביל רמקולים של מחשב. יש להם במה לא רעה יחסית והמיד מצויין אבל ללא ספק מה שגונב את ההצגה הוא הסאב.
למה שלא תיגש לBUG ותבדוק בעצמך, יש להם את הרמקולים האלה בתצוגה....
הייתי היום בסניף של "באג" בחיפה . אחרי שראיתי שם את ה- SOUNDSTICKS, הורדתי סופית את הדגם הזה מבין המעמדים שלי, ואפילו לא ביקשתי לשמוע אותם.
מצידי שיהיה להם סאונד פנומנאלי. אני לא צריך רמקולים כאלה מזכוכית, שעלולים להיסדק או אפילו להישבר מכל מכה קטנה.
היה להם עוד איזה דגם אחד של לוג'טק (לא ה- Z-2300), עוד דגם של JBL וזהו.
המוכר אפילו לא טרח לקום ממקומו. "באג" זה כבר מזמן לא מה שהיה פעם..
"על הנייר" ה- Z-2300 אמור להיות הרבה יותר חזק מה- SOUNDSTICKS II.
אז נכון שרמקולים עוצמתיים הם לא בהכרח תמיד איכותיים, אבל מתוך הביקורת שקראתי, גם האיכות היא ברמה גבוהה מאוד:
http://reviews.cnet.com/pc-speakers/log ... 93080.html
האם יש מישהו שיש לו רמקולים כאלה, ויכול לאמת את הדברים?
יש לי את הSOUNDSTICKS II. הם אומנם הוחלפו ברמקולים של BOSE שנותנים סאונד יותר טוב (והפער במחיר בהתאם) אבל לא היו לי איתם שום בעיות של סדקים ולאחר ששמעתי את ה Z2300 הסט של ההארמן לדעתי עדיף בעיקר עם אתה אוהב מוזיקת גא"ז או קלאסית. בכל אופן I rest my case. שיהיה לך בהצלחה
.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
bariko ידידי,
עשה לעצמך טובה ולך על אילו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33703
עשה מאמץ וקנה גם את הסטנדים אבל גם בלעדיהם תקבל תוצאה פי מאה יותר טובה מהלוג'יטקים למיניהם.
עשה לעצמך טובה ולך על אילו:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33703
עשה מאמץ וקנה גם את הסטנדים אבל גם בלעדיהם תקבל תוצאה פי מאה יותר טובה מהלוג'יטקים למיניהם.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

zeev78
יכול להיות שלא היו סדקים, כי הם לא קיבלו שום מכה, אפילו לא מקרית
בכל אופן, תודה על חות הדעת
Elior_Z
אני אמנם רוצה לשמוע סאונד איכותי, אבל גם לא רוצה להיסחף. בתכל'ס יש לי בסלון מערכת חזקה מאוד, ובחדר אני מסתפק ברמקולים יעודיים למחשב, כאלה או אחרים.
yossi126
אבדוק את האופצייה, תודה.
יכול להיות שלא היו סדקים, כי הם לא קיבלו שום מכה, אפילו לא מקרית
בכל אופן, תודה על חות הדעת
Elior_Z
אני אמנם רוצה לשמוע סאונד איכותי, אבל גם לא רוצה להיסחף. בתכל'ס יש לי בסלון מערכת חזקה מאוד, ובחדר אני מסתפק ברמקולים יעודיים למחשב, כאלה או אחרים.
yossi126
אבדוק את האופצייה, תודה.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

דני,
זו גם ההמלצה של yossi126 בתגובה אחת מעליך, וכפי שאמרתי, אני מתחיל לברר בקשר לרמקולים האלה.
אופס, טעות שלי, יוסי המליץ בעצם על A2
אבל מה עם סאב?
צריך לקנות סאב בנפרד או שאין צורך בכלל?
זו גם ההמלצה של yossi126 בתגובה אחת מעליך, וכפי שאמרתי, אני מתחיל לברר בקשר לרמקולים האלה.
אבל מה עם סאב?
צריך לקנות סאב בנפרד או שאין צורך בכלל?
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אין צורך. יהיה לך מהרמקולים האילו את כל הבאס שתצטרך, בטח יותר מאשר במערכת רמקולים עם סאב של 1,000 ש"ח. אנחנו מדברים כאן על רמות אחרות לגמרי.bariko כתב:דני,
אבל מה עם סאב?
צריך לקנות סאב בנפרד או שאין צורך בכלל?...
ודרך אגב, המליצו לך על ה-A2 כי במסגרת התקציב שלך, זה מה שאפשר לקנות חדש אבל כאן נפלה לך הזדמנות ליד שניה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה דני,
אין ספק שהרמקולים שהמלצת זה ליגה אחרת, אבל מדובר כבר בחריגה מטורפת מהתקציב שתכננתי.
הסיפור הוא כזה. לא מזמן רכשתי מחשב חדש לחדר. לא הוספתי גם רמקולים, כי יש לי דגם ישן של קריאטיב , אותו אני כבר סוחב שלוש דורות של מחשבים, לאור זאת, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג גם את הרמקולים.
בהתחלה חשבתי על משהו בסדר גודל של 300-400 שקל, אבל אז מישהו הסב את תשומת ליבי לסט השקוף של הרמן קארדון.
כאשר התחלתי לחפור בנושא, אנשים אמרו לי שבמחירים האלה אפשר למצוא מתחרים הרבה יותר חזקים ואיכותיים. וכך הגעתי לאופציות של לוגיטק ואלטק שכבר הם חוצים את האלף שקל.
צריך לזכור שהאזנה למוסיקה וצפייה בסרטים דרך המחשב, לא באה להחליף את המערכת שלי בסלון, אלא רק לשמש כעזר.
זאת הסיבה שאינני רוצה לצאת מפרופורציות ולהתרכז רק ברמקולים יעודיים למחשב
אין ספק שהרמקולים שהמלצת זה ליגה אחרת, אבל מדובר כבר בחריגה מטורפת מהתקציב שתכננתי.
הסיפור הוא כזה. לא מזמן רכשתי מחשב חדש לחדר. לא הוספתי גם רמקולים, כי יש לי דגם ישן של קריאטיב , אותו אני כבר סוחב שלוש דורות של מחשבים, לאור זאת, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג גם את הרמקולים.
בהתחלה חשבתי על משהו בסדר גודל של 300-400 שקל, אבל אז מישהו הסב את תשומת ליבי לסט השקוף של הרמן קארדון.
כאשר התחלתי לחפור בנושא, אנשים אמרו לי שבמחירים האלה אפשר למצוא מתחרים הרבה יותר חזקים ואיכותיים. וכך הגעתי לאופציות של לוגיטק ואלטק שכבר הם חוצים את האלף שקל.
צריך לזכור שהאזנה למוסיקה וצפייה בסרטים דרך המחשב, לא באה להחליף את המערכת שלי בסלון, אלא רק לשמש כעזר.
זאת הסיבה שאינני רוצה לצאת מפרופורציות ולהתרכז רק ברמקולים יעודיים למחשב