ביקורת: invisible shield עבור ה-iPad (אייפד)

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3320
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

האייפד של עפר לאור היה זקוק לפינוק וביטחון ולכן נרכש עבורו מגן invisible shield.
ואז האימה התחילה...

למאמר invisible shield עבור ה-iPad (אייפד)
אלי חבוש

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78769
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #2 

למי שיש שאלות על ה "אימה", אני מוכן ומזומן לענות.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #3 

הספיקה לי "אימה" כזו לאייפון.
אני רק יכול לדמיין איך זה לאייפד.
כל הכבוד על האומץ. :)

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #4 

אני חייב לציין שיש לי INVISIBLE SHIELD על IPOD דור 5 שיושב שם כבר 4 שנים בקירוב. ההתקנה על המכשיר אכן מסובכת (לא ברמה של הIPAD). העניין עם המגע, הוא הסיבה שכנראה לא הייתי משתמש בהם בשביל מסך מגע, זה מגן עבה מידי ולא כיף להעביר עליו אצבעות (אפילו על הCLICK WHEEL).
שמתי לב שהמגן, אחרי שנה בערך, התחיל "להתקלף" אבל זה רק חתיכות המגן הקטנות על הפינות של המכשיר.
מה שזה כן עושה, זה להגן. הדבר הזה בלתי חדיר, ניסיתי לסרוט את הסרט עם כמעט כל דבר (למעט סכינים) ושום דבר לא השאיר את חותמו.
הוא עדיין יושב על הIPOD ועושה את העבודה, אני בטוח שאם אני אוציא אותו המכשיר יראה כמו חדש.

אני חושב שהמגן הזה הוא מגן מוצלח, אבל לא לצגי מגע ולא למכשירים גדולים.

אגב, התמונה האחרונה, עם המגן שלא מודבק בשלמותו, אם לא תתקן, זה יצבור אבק, ויראה כאילו זה מלא נזלת יבשה (או דבק מגע), זה קרה אצלי עם הפינות (שבאמת היה כמעט בלתי אפשרי להדביק אותן טוב)

נ.ב.
הקישור בכתבה לא עובד. זה סתם טקסט
נערך לאחרונה על ידי bg1987 ב 29/06/2010 14:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #5 

איזה פחד. רק מהלחץ אני מוותר. (אה, וגם בגלל שאין לי עדיין אייפד).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #6 

bg1987,

זה אכן נראה מעט כמו נזלת. ניסיתי להתיז מחדש את החומר באיזור הזה ולהדביק שנית, זה לא ממש עוזר. איך אתה פתרת את הבעיה?

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

לא פתרתי.
אני חושב שברגע שנדבקים זה דברים אחרים זאת חתונה קטולית... :(

במכשיר כמו שלי לא הייתה משמעות רבה לאוזניים האלה, ותמיד אפשר לחתוך אותן.

במקרה שלך הייתי פונה לחברה לראות מה הם מציעים.

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #8 

עופר, שכחת רק לציין איך הוא ממלא את תפקידו בתור מגן מסך?

האם היית משתמש בו בתור מגן לאייפון שלך?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #9 

bg1987,

התופעה היתה ברורה מהרגע שזה נדבק, שמתי את החומר באיזור הזה כמה פעמים וזה לא שינה את התופעה, יתכן שמדובר בבעיה במגן עצמו.

אני לא ממש שש לבקש עזרה מהחברה. נניח והם ישלחו לי חדש - אין סיכוי ביקום שאני עושה את הפרוצדורה הזו שוב.

מה שכן עשיתי אופרטיבית זה להזמין 2-3 סוגים של מגיני מסך אחרים שיהיו תחליף לזה (אחרי שהם יגיעו כמובן).

avirokach,

זה עושה את העבודה, אבל אם אני משווה למשל את ה-CRYSTAL CLEAR שלי באייפון לזה - לא היה לי את הסיוט הנוראי עם החומרים, בעיות וסימנים על המכשיר או הטירוף הזה של 24 שעות נטרול מכשיר...

יש לי במגרה Invisible shield ל-3GS. נראה לך שיש סיכוי שאני מוציא אותו מהמגרה אחרי כל זה?

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #10 

שאלתי את זה מכיוון שאני מחפש מגן לנקסוס 1 שלי שלא יחסום לי את הפינים שמתחברים ל- Car Dock וה- Invisible Shield היה נראה לי פתרון טוב עד שקראתי את הביקורת שלך.

יש לך המלצות למגינים מהסוג של ה- Invisible Shield?

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

עופר, יכול להיות שזה תופעות שונות.
לי הכל היה בסדר, פשוט הפינות "התקלפו" עם הזמן וצברו אבק ולכלוך. אחרי ההתקנה הראשונית הכל היה בסדר.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #12 

עופר, אם אתה רוצה עזרה עם הכיסוי ל 3GS - תביא אותו באירוע הבא, חצי שעה וזה גמור.

עד היום הרקורד שלי עומד על 6 מגינים לאייפונים וטאץ' (כולם Full Body - קדימה, אחורה והצדדים).

לגבי זמן ההמתנה - נכון שכדאי לתת לזה לעמוד, אבל מניסיוני לילה זה בהחלט מספיק זמן ל"היתפסות" הראשונית.
כמה טיפים:
1. להציף את המגן ב"ספריי", ואם חוששים שהוא ייגמר - להשתמש בספריי לניקוי מסכי LCD (אני משתמש בזה של silver line, מדובר בסה"כ במים עם קצת סבון מאוד עדין).
2. יישמע מוזר, אבל - לרסס מהספריי גם על המכשיר, יחסית מרחוק. זה מקל מאוד על מיקום המגן ועל החלקת הבועות החוצה. כמובן - לא לרסס ישירות לתוך פתחי מגעים וכו'.
3. כשמחליקים את הבועות החוצה, להצמיד לדופן מטלית משקפיים (מיקרופייבר) לספיגת הנוזלים.
4. לאחר שמסיימים, הדרך הטובה ביותר להדק הכל למקום בצורה אחידה - לשים את האייפון (או כל מכשיר אחד) בתוך כרית (מהמנופחות והכבדות יותר), ולהדק עם חגורה של מכנסיים.
זה מפעיל לחץ שווה יחסית על כל פני המכשיר ו"מושיב" את המגן במקום בצורה אידיאלית.

shaysharon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #13 

ממליץ בחום לנסות את המגן של חברת SGP Steinheil.
המגן מגיע בכמה תצורות:

1. המרקם:
Anti-Fingerprint - כמו שהגדירו זאת רבים לפני, אתה אוהב את זה או שונא את זה. מדובר במגן בעל מרקם מט, שכמעט ואינו צובר טביעות אצבע. בנוסף, הוא נוח מאוד לשימוש תחת שמש ישירה. החסרון המרכזי - המראה המט נותן תחושה של טשטוש קל - לי זה ממש לא מפריע אבל יש אנשים שלהם זה לא מתאים.
Crystal - מדובר במגן חלק ומבריק, שאמור "להיעלם מהעין" ולא להיות מורגש כלל - זהו יתרונו המרכזי. חסרונות: צובר טביעות אצבע כמו המסך המקורי (אולי קצת פחות), מחזיר אור כמו המסך המקורי כאשר נמצאים תחת השמש.

2. מסך / כל המכשיר:
ניתן לרכוש מגן למסך בלבד, או מגן לכל המכשיר

ברשותי מגן מסך לאייפד וגם לסלולרי (מיילסטון), מהסוג הראשון (Anti-Fingerprint). ההתקנה על מסך הסלולרי לקחה לי כשתי דקות ועל האייפד כחמש דקות.
ההתקנה אינה דורשת נוזל - ואם פועלים נכון, היא עוברת בצורה חלקה. אין לי שום בועה או סימן על המכשירים.

אני הזמנתי את שני המגינים מאיביי, דרך המוכר sgpcraft. המשלוח הגיע תוך כ-10 ימים כאשר לאייפד החבילה כוללת מגן מסך יחיד ולסלולרי שני מגיני מסך. בערכה יש גם כרטיס להוצאת בועות, מטלית מיקרופייבר ובאייפד גם נוזל לניקוי המסך לפני ההתקנה.

מומלץ בחום!

נ.ב. יש לא מעט סרטונים ביו-טוב, שעוזרים להבין איך להתקין את מגן המסך בצורה נכונה

DeaglinG
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 537
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #14 

עופר,

ה-crystal clear שאתה מדבר עליו, של איזה חברה זה? power support?

Quellious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 274
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #15 

התקנתי invisible shield על אייפוד טאץ' דור 3 , וההתחלה הזכירה את המאמר הזה - לא שמתי מספיק ספריי אז המגן התחיל להדבק לעצמו וזה היה מאוד קשה לשחרור. פשוט צריך להציף בספריי את הידיים ואת הפילם עוד לפני שמקלפים אותו.
ההתקנה עצמה דווקא היתה קלה ומהירה - כנראה בגלל שזה מכשיר הרבה יותר קטן מהאייפד אז יותר פשוט לתמרן את המגן למקום הנכון.
והוא כבר הוכיח את עצמו, כשגיסי השליך עליו בטעות צרור מפתחות וכלום לא קרה :)

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”