אתה בטוח 6-7 מטר או מה כתבת שם ? (אם ככה אז לך על 60 ומעלה אינצ' במחיר של 15 K אפשר למצוא משהוא סביר...)
* לגבי הדילמה של Z1 מול V20 - מעניין אבל הדילמה הזאת מופיע בכמה פורומים בעולם.. והתשובה היא לא חד משמעית : הסבר קצר : הZ1 היתה ספינת הדגל הרצינית של פנסוניק 2009 ועלתה בהתאם אך מעט יחסית קנו אותה (אז ה KURO עוד היתה בשטח...) היה לה עיצוב מרשים ומיוחד עם צדדים דקים במיוחד וכמה פיצ'רים מעניינים כמו ה מדיה בוקס שאיפשר לרכז חיבורים בצורה אלגנטית..
מבחינת תמונה הרבה השוו אותה ל G20 (כיום) ויצא לרוב המשווים די שוויון (קצת יותר שחורים ב G20 אבל תמונה קצת יותר חלקה ב Z1 וכו'..) לעומת ה V20 במונחי איכות תמונה כנראה ש ה V20 עדיפה בפער קטן..
וזאת ללא להכנס למשוות המחיר / תמורה...
לא יודע עכשיו...בבוקר ספרתי 6 צעדים טובים
כן,אני נוטה ל-50" אבל לא חושב על 3D שהיום זה הזמן...אולי בסיבוב הבא וכמו שציינתי קודם לא ראיתי 50V20 2D ..רק P50G20B
dover כתב:לא יודע עכשיו...בבוקר ספרתי 6 צעדים טובים
כן,אני נוטה ל-50" אבל לא חושב על 3D שהיום זה הזמן...אולי בסיבוב הבא וכמו שציינתי קודם לא ראיתי 50V20 2D ..רק P50G20B
...
אני לא מבין על איזה 3D אתה מדבר רק ה VT 20 תומכת ב 3D מלא (ועולה בהתאם..)
ה V20 פשוט מסך פלזמה FHD מעולה.
לעניין המרחק.. עזוב את ה V למינהם ולך על 60 ומעלה - אתה תפיק הרבה יותר הנאה פר שקל שתשלם... (בדוק.!.)
ממרחק כזה בגודל קטן מ60 אתה אפילו לא תהיה מסוגל להבחין אם זה BR FHD איכותי או שידורי ערוץ הכנסת...