חיבור אינטרקום מסוג RL-004
שלום,
לאחר שיפוץ בדירה הוחלף האינטרקום הישן לאינטרקום RL-004.
מאז אני לא שומע את הצלצול של הזמזם, כלומר מי שנמצא למטה צריך להתקשר אלי על מנת שאפתח לו את הדלת של הלובי.
קיימים חמישה חוטים שצריך לחבר לחמש כניסות באינטרקום ואני לא מצליח להבין מה הסדר הנכון ואשמח לקבל את עזרתכם.
הצבעים הם: כחול,לבן,כתום,צהוב,סגול.
תודה מראש
לאחר שיפוץ בדירה הוחלף האינטרקום הישן לאינטרקום RL-004.
מאז אני לא שומע את הצלצול של הזמזם, כלומר מי שנמצא למטה צריך להתקשר אלי על מנת שאפתח לו את הדלת של הלובי.
קיימים חמישה חוטים שצריך לחבר לחמש כניסות באינטרקום ואני לא מצליח להבין מה הסדר הנכון ואשמח לקבל את עזרתכם.
הצבעים הם: כחול,לבן,כתום,צהוב,סגול.
תודה מראש
- yoavidor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 558
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
פעם העתקתי הסבר של מישהו מאיזשהו אתר אבל זה היה מזמן אז אני לא זוכר מי כתב והיכן, בכול מקרה הקרדיט על המדריך למי שכתב ואני מתנצל מראש שאינני יודע מיהו...
בבקשה:
ראשית עליך לקחת עוזר
העמד את העוזר ליד דלת הכניסה ומצא בין איזה שני חוטים בעת עשית קצר בניהם נפתחת הדלת
השניים שגילית הם המשותף והמנעול (בד"כ הלבן אמור להיות משותף)
נשארת עם 3 גידים
בקש מהעוזר שלך ללחוץ על לחצן הדירה ברציפות ומצא איזה גיד בעת חיבורו לנקודת הצלצול מפעיל את הזמזם
נשארו 2 גידים
אחד הוא הרמקול והשני המיקרופון-במקרה של צפצוף חזק הפוך את הקוטביות בין הרמקול למיקרופון
בהצלחה
יואב.
בבקשה:
ראשית עליך לקחת עוזר
העמד את העוזר ליד דלת הכניסה ומצא בין איזה שני חוטים בעת עשית קצר בניהם נפתחת הדלת
השניים שגילית הם המשותף והמנעול (בד"כ הלבן אמור להיות משותף)
נשארת עם 3 גידים
בקש מהעוזר שלך ללחוץ על לחצן הדירה ברציפות ומצא איזה גיד בעת חיבורו לנקודת הצלצול מפעיל את הזמזם
נשארו 2 גידים
אחד הוא הרמקול והשני המיקרופון-במקרה של צפצוף חזק הפוך את הקוטביות בין הרמקול למיקרופון
בהצלחה
יואב.
- shahafkeren
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 235
- שם מלא: שחף
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
הכי קל זה לקחת צבע לחבר למשותף אחרי זה לקחת צבע אחר ולבדוק את האוזניה ואחרי זה את המיקרופן ואחרי זה את הדלת ומה שנותר זה הצלצול
ועם לא ב150 שקל אני יבוא להתקין לך ותגיד הטלפון שקנית תקווה שהוא לא הסני ב50 שקל כי הם לא מחזיקים מעמד ואחרי כמה חודשים הם מפסיקים לעבוד ורק עושים נזק לבניין ע"י קצר
ועם לא ב150 שקל אני יבוא להתקין לך ותגיד הטלפון שקנית תקווה שהוא לא הסני ב50 שקל כי הם לא מחזיקים מעמד ואחרי כמה חודשים הם מפסיקים לעבוד ורק עושים נזק לבניין ע"י קצר
- shahafkeren
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 235
- שם מלא: שחף
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש טעות שלח לי בפרטי הודעה אני יעזור לך למרות שהטלפון שקנית מצטער אבל על הפנים לא מחזיקים מעמד מנסיון
תקנה או דגם ALCAD או טורן או אורמט אבל תבדוק על אצלכם יש צלצול רגיל או אלקטרוני הALCAD יודע לעבוד עם שנייהם אבל עדיף להזמין טכנאי מי שיודע לעבוד כי אתה יכול לעשות קצר בכל הבניין ואז יחיבו אותך וחבל זה יכול לגרום לנזק בלי שום קשר שאני עובד בזה תזמין טכנאי שווה את הכסף
תקנה או דגם ALCAD או טורן או אורמט אבל תבדוק על אצלכם יש צלצול רגיל או אלקטרוני הALCAD יודע לעבוד עם שנייהם אבל עדיף להזמין טכנאי מי שיודע לעבוד כי אתה יכול לעשות קצר בכל הבניין ואז יחיבו אותך וחבל זה יכול לגרום לנזק בלי שום קשר שאני עובד בזה תזמין טכנאי שווה את הכסף