גירסת האנדרואיד 2.2 הרשמית שוחררה היום. גירסת FroYo FRF85
הגיע הזמן!!
גירסת ROM חדשה רשמית שוחררה ל FroYo, גירסה FRF85. היא שוחררה לחלק ממשתמשי AT&T בארה"ב דרך OTA. כרגע אין מידע לגבי הדברים החדשים בגירסה הזאת. כרגע עדיין אין גירסה למכשירי ROOT (אני בטוח שזה ישתחרר בשעות הקרובות)....כרגע גירסה זאת מיועדת רק לבעלי נקסוס 1
אחרי שקיבלנו סחרחורת מכל העניין הגירסאות האלה בפרויו (FRF50, FRF72, FRF83,FRF85). סוף-סוף הגיע הגירסה הסופית, עידכונים נוספים בהמשך....
http://googlenexusoneboard.blogspot.com ... e-for.html
הנה ציטוט רשמי מהבלוג של גוגל:
[left]New Android 2.2 Software Updat-e for Nexus One phones
Starting today, Nexus One users will begin to receive the Android 2.2 (codenamed Froyo) over-the-air software u-pdate on their phones. This u-pdate provides some great new features including support for making your handset a portable hotspot and support for Adobe Flash within the browser. For a complete list of everything we’ve included in Android 2.2, please see the Android 2.2 Platform Highlights.
In order to access the u-pdate, you will receive a message on your phone's notification bar. Just download the update, wait for it to install, and you should be all s-et. This update will be rolled out gradually to phones - and most users will receive the notification by the end of the week . We hope you enjoy these new features.[/left]
גירסת ROM חדשה רשמית שוחררה ל FroYo, גירסה FRF85. היא שוחררה לחלק ממשתמשי AT&T בארה"ב דרך OTA. כרגע אין מידע לגבי הדברים החדשים בגירסה הזאת. כרגע עדיין אין גירסה למכשירי ROOT (אני בטוח שזה ישתחרר בשעות הקרובות)....כרגע גירסה זאת מיועדת רק לבעלי נקסוס 1
אחרי שקיבלנו סחרחורת מכל העניין הגירסאות האלה בפרויו (FRF50, FRF72, FRF83,FRF85). סוף-סוף הגיע הגירסה הסופית, עידכונים נוספים בהמשך....
http://googlenexusoneboard.blogspot.com ... e-for.html
הנה ציטוט רשמי מהבלוג של גוגל:
[left]New Android 2.2 Software Updat-e for Nexus One phones
Starting today, Nexus One users will begin to receive the Android 2.2 (codenamed Froyo) over-the-air software u-pdate on their phones. This u-pdate provides some great new features including support for making your handset a portable hotspot and support for Adobe Flash within the browser. For a complete list of everything we’ve included in Android 2.2, please see the Android 2.2 Platform Highlights.
In order to access the u-pdate, you will receive a message on your phone's notification bar. Just download the update, wait for it to install, and you should be all s-et. This update will be rolled out gradually to phones - and most users will receive the notification by the end of the week . We hope you enjoy these new features.[/left]
- Sheffield-Tunes
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה על הידיעה!
זה אומר שיש התקדמות לגבי מכשירים כמו ה-DESIRE שלי?
או שפשוט הNexus נהנה מגרסה רשמית?
או שניהם?
או שניהם?
Maggies, because you can never be too thin...
שניהםSheffield-Tunes כתב:תודה על הידיעה!
או שניהם?...
העידכון רלוונטי כרגע רק למכשירי נקסוס אבל גוגל שיחררה בשבוע שעבר את הקוד של הגירסה הזאת (זה נקרא -AOSP-Android Open Source Project) וחברת HTC, יצרנית ה Desire, משכתבת גירסה FroYo למכשיר ה Desire (היא בעיקר צריכה להטמיע את ממשק ה Sense UI שלה בתוך ה OS). אני מניח שתוך זמן קצר העידכון הזה יגיע גם למכשיר שלך
- Sheffield-Tunes
- חבר פעיל מאוד

COOL!
מעניין מה יהיה לגבי העברית במכשיר, אני כרגע מתאפק מלעשות root...
מעניין מה יהיה לגבי העברית במכשיר, אני כרגע מתאפק מלעשות root...
תשמח לדעת שבפרויו יש פונט מובנה בעברית ולכן אין צורך לקבל הרשאות רוט על מנת להתקין עברית. הדבר היחיד שצריך לעשות זה להתקין מקלדת עברית דרך המרקט. צריך לזכור שבדייזר עדין יש בעיה של יישורי טקסט לימין ובעיית הצגת מספרים הפוכים (מנגנון Bidi). כלומר 123 יוצג וייכתב 321, לנקסס יש תיקון לזה (אני בניתי עידכון פשוט לבעלי נקסוס שמריצים פרויו שמתקן את הבעייה בגירסה שלהם). אבל לדייזר אני לא בטוח שזה כבר הגיע....Sheffield-Tunes כתב:COOL!![]()
מעניין מה יהיה לגבי העברית במכשיר, אני כרגע מתאפק מלעשות root......
איזה דיוןufffnick כתב:וסתם בשביל לעורר דיון:
http://www.techtree.com/India/News/Noki ... 9-580.html...
זה רק מוכיח שאנדרואיד זאת המערכת שכולם מעתיקים ורוצים להריץ על המכשיר אצלם! לא להפך.
הוציאו איזה גירסה לאייפון, יש גירסה ל Maemo אבל השורה התחתונה היא שמי שרוצה להריץ אנדרואיד שפשוט ילך וירכוש מכשיר שבמקור מריץ אנדרואיד ולא מכשיר אחר שאומנם ניתן להתקין עליו את ה OS הזה, אבל לעולם הוא לא ירוץ עליו באופן זהה כמו במכשיר אנדרואיד מקורי
ראיתי שאתה מאוד פעיל בפורום iandroid, זה אומנם off topic, אבל בקצרה האם אתה יכול לתת את הסטטוס של הדייזר בקשר ל ROM-ים של FroYo? האם כבר יש לכם יכולת להתקין אותו על המכשיר שלכם? האם אתה יכול לתת לי קישור לתיקון בעיית העברית שיש אצלכם?...
מרוב צלילה לעולם האנדרואיד והנקסוס לא התעדכנתי לגבי הסטטוס הנוכחי של מכשיר ה Desire
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4866
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
אענה לך כמו שהיית עונה לעצמךosherov כתב:איזה דיוןufffnick כתב:וסתם בשביל לעורר דיון:
http://www.techtree.com/India/News/Noki ... 9-580.html...![]()
זה רק מוכיח שאנדרואיד זאת המערכת שכולם מעתיקים ורוצים להריץ על המכשיר אצלם! לא להפך.
הוציאו איזה גירסה לאייפון, יש גירסה ל Maemo אבל השורה התחתונה היא שמי שרוצה להריץ אנדרואיד שפשוט ילך וירכוש מכשיר שבמקור מריץ אנדרואיד ולא מכשיר אחר שאומנם ניתן להתקין עליו את ה OS הזה, אבל לעולם הוא לא ירוץ עליו באופן זהה כמו במכשיר אנדרואיד מקורי...
זה לא מוכיח כלום מלבד שזה אפשרי.
אני באמת לא צריך להסביר כמה מערכות הפעלה ניסו והצליחו להתקין על ה- N900.
וה- NITDroid היא רק אחת מהן.
כן, זו מערכת הפעלה טובה ומסקרנת,
אבל,
לבוא ולומר שזו המערכת שכולם רוצים ומעתיקים...(???)
זה קצת מוקדם.
ufffnick,
כמה אפליקציות יש ב Store שלכם (OVI?) למכשיר ה N900? (בבקשה לא לדבר על תוכנות לדביאן כי זה יותר גימיק מאשר פרקטיקה אצלכם)
כמה אפליקציות יש ב Store שלכם (OVI?) למכשיר ה N900? (בבקשה לא לדבר על תוכנות לדביאן כי זה יותר גימיק מאשר פרקטיקה אצלכם)
- Sheffield-Tunes
- חבר פעיל מאוד

osherov, תודה על ההסבר!
וכנראה שהידיעה האחרונה מengadget מאשרת שנקבל את העדכון מ-HTC בחודש הקרוב.
אנחנו הרי כבר ב-Q3...
וכנראה שהידיעה האחרונה מengadget מאשרת שנקבל את העדכון מ-HTC בחודש הקרוב.
אנחנו הרי כבר ב-Q3...
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
שאלה של משתמש DESIRE חדש -
קיבלתי אותו שלשום, ועדיין לא פרצתי אותו בשביל להתקין עברית.
עכשיו אני רואה ש-osherov כותב שבגרסה 2.2 יהיה פונט בעברית.
עבור המשתמש הממוצע, האם הפריצה משמשת לדברים נוספים מלבד הוספת הפונט בעברית?
בקיצור, האם לפרוץ את המכשיר או לחכות לעברית בעדכון הקרוב?
בקיצור, האם לפרוץ את המכשיר או לחכות לעברית בעדכון הקרוב?
!I do my own stunts
בקשר לדייזר אני מניח ש Chura ייתן לך תשובה מלומדת יותר, אבל בקשר לנקסוס התשובה לשאלה שלך היא כן ולא.Yaron_M כתב:שאלה של משתמש DESIRE חדש -
בקיצור, האם לפרוץ את המכשיר או לחכות לעברית בעדכון הקרוב?...
כן, בגירסת FroYo החדשה יש פונט עברי מובנה וסה"כ מה שצריך לעשות זה להוריד מקלדת עברית מהמרקט ולהתחיל לעבוד.
לא, כי מה לעשות, גוגל לא בנו מנגון יישור תקין לעברית (BiDi) ולכן בחלק מהתוכנות יש בעיות שדורשות תיקון:
לדוגמה, אם תכתוב בהודעת טקסט "אני מגיע ב 16:00" מה שיכתב זה "אני מגיע ב 00:61", אם תכתוב "אני מגיע..." מה שיכתב זה "...אני מגיע" בנוסף לעיתים הטקסט מיושר שמאלה (LTR) ולא ימינה (RTL). ת'כלס אפשר לחיות עם זה, אבל כבר קיימים תיקונים לבעיות האלה (רק היום שיחררתי תיקון לבעיית המספרים לבעלי נקסוס שהתקינו את הגירסה הרשמית של FroYo) אבל התקנת התיקון כן דורשות הרשאות ROOT ולכן זה מחייב אותך לפרוץ את המכשיר
אגב, למי שיש לו נקסוס ורוצה להתקין את ה patch שמתקן את בעיית המספרים בגירסת FroYo החדשה והרשמית (FRF85B) יכול להיכנס מכאן ולהוריד את ה patch שהכנתי (הודעה שנייה בדף):
http://iandroid.co.il/phpBB3/topic4862-10.html
בעלי מוטורלה דרואיד (יש כאן לפחות שתיים באתר) יש לכם גירסת FroYo חדשה (FRF84B):
http://www.droid-life.com/2010/06/29/do ... 4b-leaked/
http://www.droid-life.com/2010/06/29/do ... 4b-leaked/
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
גרסה חדשה נוספת לנקסוס - FRF91.
ככל הנראה רק עדכון אבטחה
קישור
ועוד שאלה, כנראה בסיסית, בקשר לפריצות ועדכונים (מה לעשות, סמארטפון ראשון..) - אם אני פורץ את הדיזייר גרסה 2.1 שלי, ועוד מעט יוצא עדכון רשמי 2.2 של HTC, האם הפריצה תמנע ממני לשדרג לגרסה הרשמית ואני אאלץ להמשיך לעבוד עם גרסאות פרוצות בלבד?
ככל הנראה רק עדכון אבטחה
קישור
ועוד שאלה, כנראה בסיסית, בקשר לפריצות ועדכונים (מה לעשות, סמארטפון ראשון..) - אם אני פורץ את הדיזייר גרסה 2.1 שלי, ועוד מעט יוצא עדכון רשמי 2.2 של HTC, האם הפריצה תמנע ממני לשדרג לגרסה הרשמית ואני אאלץ להמשיך לעבוד עם גרסאות פרוצות בלבד?
!I do my own stunts
ירון,
אני לא יודע לגבי הדייזר שלך אני יכול לענות לך רק לגבי הנקסוס
לכן אני ממליץ לך לשאול או לחפש על זה בפורום הבא (תעדכן אותנו):
http://iandroid.co.il/phpBB3/forum28.ht ... 5f4ca715d9
אני לא יודע לגבי הדייזר שלך אני יכול לענות לך רק לגבי הנקסוס
לכן אני ממליץ לך לשאול או לחפש על זה בפורום הבא (תעדכן אותנו):
http://iandroid.co.il/phpBB3/forum28.ht ... 5f4ca715d9