ל-Yes אזלו ממירי ה-HD
בקשתי מ-Yes להחליף את אחד הממירים שלי לממיר HD.
אמרו שאזלו להם ממירי ה-HD, ושהאופציה היחידה היא MaxHD ב-50 ש"ח לחודש.
אמרתי שיש כבר יש לי MaxHD בסלון ושל-LCD שאני קונה עכשיו לחדר שינה אני לא רוצה לשלם עוד 50 ש"ח בחודש.
אמרו שאין מה לעשות, אזלו להם הממירים.
פשוט לא רציניים.
אמרתי שיש כבר יש לי MaxHD בסלון ושל-LCD שאני קונה עכשיו לחדר שינה אני לא רוצה לשלם עוד 50 ש"ח בחודש.
פשוט לא רציניים.
בוקר טוב אליהו.lihu כתב:בקשתי מ-Yes להחליף את אחד הממירים שלי לממיר HD.
פשוט לא רציניים....
ההבנה שאתה מגלה כאן כלפי Yes לא ברורה לי.zovirax כתב:תשמע - זה הגיוני.
יש להם מלאי מוגבל של ממירים כאלה - כי הם לא קונים אותם יותר
לפני המונדיאל הם חילקו וכנראה נגמר להם....
לשלם 50 ש"ח בחודש על טלויזיה שניה זה מחיר מופקע.
חברת כבלים/לווין שנגמרו לה הממירים ?
אני מצפה מהם שיתנו לי פתרון במחיר סביר לטלויזיה שניה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
למיטב ידיעתי, עושים PHASE OUT לממירי ה-HD. הוזמן יחסית מספר נמוך של מכשירים ולא משמישים ממירים שחוזרים מלקוחות.
הסיבה? הם לא רוצים להמשיך ולפתח את התוכנה עבורם ותמיכה במה שכבר קיים מספיק מעמיס על המערכת. העלות שלהם ליס דומה לזו של ה-MAX HD ולכן הם מעדיפים לקדם את ה-MAX.
הסיבה? הם לא רוצים להמשיך ולפתח את התוכנה עבורם ותמיכה במה שכבר קיים מספיק מעמיס על המערכת. העלות שלהם ליס דומה לזו של ה-MAX HD ולכן הם מעדיפים לקדם את ה-MAX.
- oferlaor
- מנהל

Nunatak,
תלוי איך אתה מסתכל על זה. מכיוון שאין יותר ממירי HD רגילים הם לא זולים יותר כי הם לא זמינים יותר.
כשנרשמתי ליס בהתחלה (עוד בשלב שידורי הנסיון שלהם) הייתי חתום על UNLIMITED. כמו טמבל, לפני כמה שנים הציעו לי לחסוך כמעט 100 ש"ח עבור זה שאני חותם שנתיים ומוותר על ה-UNLIMITED. אחרי זה העלו את המחיר ויצא שמי שהיה חכם ונשאר עם UNLIMITED (ע"ע JPOST) ולא התפתה לעסקאות מפולפלות משלם כיום הרבה פחות ממי שעבר לעסקה אחרת.
כיום מי שחתום עדיין על UNLIMITED חוגג על יס, בעוד שכל מי שנרשם כיום אינו יכול לעשות זאת. סה-לוי.
תלוי איך אתה מסתכל על זה. מכיוון שאין יותר ממירי HD רגילים הם לא זולים יותר כי הם לא זמינים יותר.
כשנרשמתי ליס בהתחלה (עוד בשלב שידורי הנסיון שלהם) הייתי חתום על UNLIMITED. כמו טמבל, לפני כמה שנים הציעו לי לחסוך כמעט 100 ש"ח עבור זה שאני חותם שנתיים ומוותר על ה-UNLIMITED. אחרי זה העלו את המחיר ויצא שמי שהיה חכם ונשאר עם UNLIMITED (ע"ע JPOST) ולא התפתה לעסקאות מפולפלות משלם כיום הרבה פחות ממי שעבר לעסקה אחרת.
כיום מי שחתום עדיין על UNLIMITED חוגג על יס, בעוד שכל מי שנרשם כיום אינו יכול לעשות זאת. סה-לוי.
- oferlaor
- מנהל

oferlaor כתב:Nunatak,
כיום מי שחתום עדיין על UNLIMITED חוגג על יס, בעוד שכל מי שנרשם כיום אינו יכול לעשות זאת. סה-לוי....
בדיוק .
ההורים שלי מנויים על UNLIMITED , כולל 3 ממירים, מהיום הראשון שהם ב YES , בעלות חודשים שאני הייתי משלם על בסיס + 3 חבילות (ללא ספורט ובוודאי ללא ערוצי פרימיום כמו אוכל ,טיולים וכדומה ) . אכן שיגעון .
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
Unlimited זאת חבילה שלא נמכרת היום שכוללת את כל הערוצים כולל ערוצי פרמיום שקיימים היום ושיתווספו בעתיד.