שאלה לגבי OPPO וחבור טל' למחשב
-
logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי. שאלתי היא כדלקמן:
שמעתי רבות ונפלאות על הOPPO ויכולות הUpscaling שלו.
כיום אני משתמש במחשב, המחובר אל ה LCD שלי ב DVI כנגן תכנים- DVD, DVIX ומעט ה HD שיש לי בינתיים.
האם נגן כגון ה OPPO ידע לעשות משהו לאיכות התמונה שכרטיס המסך של המחשב אינו יודע? האם איכות התמונה תהיה עדיפה על פני זו שמספק המחשב (שהיא טובה ביותר)?
ברור שישנה נוחות רבה בנגן עם שלט וכו' על פני מחשב, אך שאלתי היא לגבי איכות התמונה בלבד.
שמעתי רבות ונפלאות על הOPPO ויכולות הUpscaling שלו.
כיום אני משתמש במחשב, המחובר אל ה LCD שלי ב DVI כנגן תכנים- DVD, DVIX ומעט ה HD שיש לי בינתיים.
האם נגן כגון ה OPPO ידע לעשות משהו לאיכות התמונה שכרטיס המסך של המחשב אינו יודע? האם איכות התמונה תהיה עדיפה על פני זו שמספק המחשב (שהיא טובה ביותר)?
ברור שישנה נוחות רבה בנגן עם שלט וכו' על פני מחשב, אך שאלתי היא לגבי איכות התמונה בלבד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש ל-OPPO יכולת לעשות שימוש בצ'יפ של פרוגד'ה לעבד PROGRESSIVE.
היתרון שלו הוא מול מסכים PROGRESSIVE.
אם יש לך DIVX שכבר עבר עיבוד PROGRESSIVE, או חיבור למסך שאינו מקבל PROGRESSIVE (כלומר טלויזיה רגילה), אין לו יתרון מיוחד על מחשב.
היתרון שלו הוא מול מסכים PROGRESSIVE.
אם יש לך DIVX שכבר עבר עיבוד PROGRESSIVE, או חיבור למסך שאינו מקבל PROGRESSIVE (כלומר טלויזיה רגילה), אין לו יתרון מיוחד על מחשב.
-
logankungfu
- חבר ותיק

תודה, ושאלות הבהרה-
מדובר בטל' LCD, לא טל' רגילה. דרך ה DVI, למיטב ידיעתי, לא מתבצע וגם אין צורך בפרוגרסיב (תקן אותי אם אני טועה).
בטל' יש אפשרות לפרוגרסיב רק בחיבור קומפוננט, אבל דרך DVI התמונה נראית הרבה יותר טוב מאשר בקומפוננט, עם או בלי פרוגרסיב, אם כי ההשוואה אינה מדוייקת- שכן בקומפוננט ישנו נגן ה DVD וב DVI זה המחשב, ולמחשב יש יכולת UPSCAPLING לכל רזולוציה כמעט, שלDVD אין.
מה פירוש DIVX שכבר עבר עיבוד פרוגרסיב? כיצד עושים זאת (במחשב)? האם בכלל רלוונטי בחיבור DVI?
בטל' יש אפשרות לפרוגרסיב רק בחיבור קומפוננט, אבל דרך DVI התמונה נראית הרבה יותר טוב מאשר בקומפוננט, עם או בלי פרוגרסיב, אם כי ההשוואה אינה מדוייקת- שכן בקומפוננט ישנו נגן ה DVD וב DVI זה המחשב, ולמחשב יש יכולת UPSCAPLING לכל רזולוציה כמעט, שלDVD אין.
מה פירוש DIVX שכבר עבר עיבוד פרוגרסיב? כיצד עושים זאת (במחשב)? האם בכלל רלוונטי בחיבור DVI?
-
logankungfu
- חבר ותיק

אז איך מוציאים באמת פרוגרסיב מהמחשב והאם זה בכלל נחוץ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
logankungfu
- חבר ותיק

אז האם ל OPPO, דרך יציאת ה DVI שלו, יש תמונה איכותית יותר בפרוגרסיב מאשר האות היוצא מהמחשב ב DVI?
זו השאלה בעצם.
זו השאלה בעצם.
-
logankungfu
- חבר ותיק

Geforce FX5500 בינתיים, כנראה ישודרג בקרוב לרדיאון 9800 פרו, X850, או X1600, או בקיצור, הכי טוב שאוכל להשיג עוד ב AGP (שכן לא בא לי להחליף גם לוח אם ומעבד כרגע, מה שיהיה הכרחי אם אקנה כריס המחייב PCI-E).
בינתיים הכרטיס הזה מספק בהחלט לרוב המשחקים ולא מתאמץ יותר מידי בהרצת קבצי היי דפנישן.
בינתיים הכרטיס הזה מספק בהחלט לרוב המשחקים ולא מתאמץ יותר מידי בהרצת קבצי היי דפנישן.
-
logankungfu
- חבר ותיק

ואללה. אבדוק את העיניין.