המלצה לטלוויזית LCD 37" עד 5K לתמיכה בMKV מUSB
- roy_daklon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
דווקא יש דגם מעולה שתומך ב-MKV
את האמת אפילו שניים של LG:
LD460 60HZ תומך ב-DIVX HD שזה למעשה MKV, דרך אגב הוא גם קורא כתוביות בעברית, אבל למיטב ידיעתי רק אם הסרט מופעל דרך DOK, כי דרך דיסק חיצוני לפעמים מופיע ג'יבריש...
LD550 100HZ אותו הדבר קצת יותר איכותי, אבל אני לא יודע אם יש אותה בגודל שביקשת, נראה לי רק 42 אינץ.
שים לב שאם הסרט הוא בפורמט MKV, בחלק מהמקרים הטלוויזיה לא תתמוך בפורמט האודיו של הסרט, שהוא לרוב DTS, במקרה כזה צריך להוריד תוכנה חיצונית שממירה פורמט אודיו DTS לפורמט AAC או DOLBY DIGITAL.
בהצלחה!!
LD460 60HZ תומך ב-DIVX HD שזה למעשה MKV, דרך אגב הוא גם קורא כתוביות בעברית, אבל למיטב ידיעתי רק אם הסרט מופעל דרך DOK, כי דרך דיסק חיצוני לפעמים מופיע ג'יבריש...
LD550 100HZ אותו הדבר קצת יותר איכותי, אבל אני לא יודע אם יש אותה בגודל שביקשת, נראה לי רק 42 אינץ.
שים לב שאם הסרט הוא בפורמט MKV, בחלק מהמקרים הטלוויזיה לא תתמוך בפורמט האודיו של הסרט, שהוא לרוב DTS, במקרה כזה צריך להוריד תוכנה חיצונית שממירה פורמט אודיו DTS לפורמט AAC או DOLBY DIGITAL.
בהצלחה!!
לא ראיתי אותה, אבל אמורה להיות חסרת תחרות למחירה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755054
למען האמת, אין לי מושג איך לא מדברים עליה יותר בפורום.
בהצלחה!
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755054
למען האמת, אין לי מושג איך לא מדברים עליה יותר בפורום.
בהצלחה!
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אם כבר MKV אז לפחות 40/42 אינץ' (בגלל מגבלות התקציב) - ממליץ על 40C550.OKftw כתב:היי
אני צריך המלצה על מסך LCD בגודל של 37" עד 5,000 ש"ח ואני צריך שתהיה בו תמיכה בMKV עם כתוביות בחיבור USB.
שאר השימוש במסך יהיה לרוב HD ומעט SD.
מרחק צפייה של בערך 3 מטר.
תודה לכולם....
אם אתה פתוח להצעות אז למעשה עדיף לך פלאזמה - סמסונג 50C450 בעלת תמיכה מלאה בקבצי MKV ובגודל 50 אינץ' שזה עדיף לך לצפיה בתכני HD על גבי מסך קטן בגודל 40 אינץ'.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

מעניין אותי לדעת מאיפה המחיר הזה שהזכרת? 400 ש"ח ל-16GB? ה-32GB עולה הרבה פחות מזה....maor404 כתב:כדאי שתשקול גם את נושא את ה-USB כי אתה תצטרך מינימום 16 ג'יגה שעולה בסביבות ה-400 ש"ח....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

shlompis,
לדעתי המלצה של "עוסק בתחום" היא בעייתית. אתה יכול רק לשער מה האינטרסים שלו....
ממליץ לך לבדוק את את המסכים שהמלצתי עליהם בתגובה הקודמת - "ותאמין לי" הם ממש לא נופלים מהמסכים המקבילים של טושיבה.
לדעתי המלצה של "עוסק בתחום" היא בעייתית. אתה יכול רק לשער מה האינטרסים שלו....
ממליץ לך לבדוק את את המסכים שהמלצתי עליהם בתגובה הקודמת - "ותאמין לי" הם ממש לא נופלים מהמסכים המקבילים של טושיבה.
היי nils3373nils3373 כתב:אם כבר MKV אז לפחות 40/42 אינץ' (בגלל מגבלות התקציב) - ממליץ על 40C550.OKftw כתב:היי
אני צריך המלצה על מסך LCD בגודל של 37" עד 5,000 ש"ח ואני צריך שתהיה בו תמיכה בMKV עם כתוביות בחיבור USB.
שאר השימוש במסך יהיה לרוב HD ומעט SD.
מרחק צפייה של בערך 3 מטר.
תודה לכולם....
אם אתה פתוח להצעות אז למעשה עדיף לך פלאזמה - סמסונג 50C450 בעלת תמיכה מלאה בקבצי MKV ובגודל 50 אינץ' שזה עדיף לך לצפיה בתכני HD על גבי מסך קטן בגודל 40 אינץ'....
חיפשתי בזאפ על המסך 40C550 ולא מצאתי כלום לגבי, מה שכן מצאתי לעומת זאת, זה דגם PS50C550 של סמסונג אבל המחיר והגודל הם הרבה מעבר למה שהצבתי.