הגדרות לPOLK AUDIO RM705
אוקיי הגדרתי FRONT -FULLBAND
CENTER 120HZ
SURR - 200HZ
FRONTTH - NONE
והשאר לא נגעתי
ולא נגעתי בLEVEL CAL ובשאר ההגדרות
עכשיו הבעיה שלי הוא שאני שומע קולות (מנגינה פיצוצים וכדומה) מעולה בעוצמת קול נמוכה יחסית אבל המילים כשאנשים מדברים אני צריך להגביר כמעט עד הסוף כדי להבין מה הם אומרים... יש הצעות?
CENTER 120HZ
SURR - 200HZ
FRONTTH - NONE
והשאר לא נגעתי
ולא נגעתי בLEVEL CAL ובשאר ההגדרות
עכשיו הבעיה שלי הוא שאני שומע קולות (מנגינה פיצוצים וכדומה) מעולה בעוצמת קול נמוכה יחסית אבל המילים כשאנשים מדברים אני צריך להגביר כמעט עד הסוף כדי להבין מה הם אומרים... יש הצעות?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
לך ללבל קליבריישן ותרים את הווליום של הסנטר.
התקשרתי ללחברה שאחראית למוצרים האלו וחלק מהרמקולים חלשים יותר מהשאר, הם הציעו לי שיחליפו לי אותם באותם המוצרים שבתצוגה.
עכשיו מהחשוב לי לדעת זה האם העובדה שהם רק בתצוגה ולא השתמשו בהם ולא חיברו אותם הם יהיו כמו חדשים?
האם יש למישהו ניסיון עם מוצרים מתצוגות האם הם טובים כמו אלו שבאים מהקופסא?
ואם אני מתעסק עם לבל כליבריישן ומעלה בחלק את הרמה נגיד עד ל 8+ , זה לא יעשה נזק או משהו אם אשאיר אותם ככה תמיד נכון?
ובקשר לES9000 תוכל לבקש שיבאו לבדוק את השרשור כי אני לא יכול לשלוח לו הודעות בפרטי כי אני חדש
עכשיו מהחשוב לי לדעת זה האם העובדה שהם רק בתצוגה ולא השתמשו בהם ולא חיברו אותם הם יהיו כמו חדשים?
ואם אני מתעסק עם לבל כליבריישן ומעלה בחלק את הרמה נגיד עד ל 8+ , זה לא יעשה נזק או משהו אם אשאיר אותם ככה תמיד נכון?
ובקשר לES9000 תוכל לבקש שיבאו לבדוק את השרשור כי אני לא יכול לשלוח לו הודעות בפרטי כי אני חדש
מי אמר שזה בעיה ברמקולים, אולי זאת בעיה ברסיבר?LilaLu כתב:התקשרתי ללחברה שאחראית למוצרים האלו וחלק מהרמקולים חלשים יותר מהשאר, הם הציעו לי שיחליפו לי אותם באותם המוצרים שבתצוגה.
ובקשר לES9000 תוכל לבקש שיבאו לבדוק את השרשור כי אני לא יכול לשלוח לו הודעות בפרטי כי אני חדש...
תעשה ניסוי כדי לשלול את הרסיבר:
קח שני רמקולים, אחד תקין אחד לא, היום הם מחוברים בשתי יציאות שונות ברסיבר, עכשיו תצליב את הרמקולים והיציאות.
האם עכשיו ברמקול החלש עדיין שומעים חלש? אם כן זאת בעיה ברמקולים, אם לא זאת בעיה ברסיבר.
עכשיו שיהיה יותר ברור(זאת רק דוג' למקרה)
רמקול קדמי 1 מחובר ליציאה א', והוא הרמקול החלש.
רמקול קידמי 2 מחובר ליציאה ב' והוא הרמקול החזק.
תחבר את רמקול קידמי 1 ליציאה ב'
ואת רמקול קידמי 2 ליציאה א'.
אם עדיין רמקול קידמי א' הוא חלש, זאת בעיה ברמקולים, אם לא זאת בעיה ברסיבר.
ותתעקש איתם, זה לא בסדר לקבל רמקולים בתצוגה, תדרוש אחריות ותגיד שאתה רוצה רמקולים חדשים.
בקשר לה"פ עכשיו יש לך הזמדנות לעזור לאנשים, תצבור הודעות ותשלח.
כן זה בטוח ברמקולים וזה בטוח הרמקולים הספציפים האלו (שניים האחרים בסדר) איך אני גורם להם להביא לי חדשים? יש לי אחריות וכל זה אבל הם אומרים שרק מתצוגה אקבל...
ידידי,
נשמע מאוד מוזר שהרמקולים חלשים יותר, בלאי של רמקולים גורם להם בד"כ להישמע פחות טוב(מעוות) ולא חלש יותר. האם בדקת את המגעים?
חשוב לוודא שאתה מכוון את הרסיבר לפורמט הנכון שנותן דגש לסנטר בהשמעת פסקול סרט(dolby/dts/pro logic 2)
לגבי קנייה מתצוגה,
וודא מתי הדגם הספציפי יצא בכדי לקבל הערכה לזמן שהוא שוהה בחנות.
יש דברים שכדאי לקנות מתצוגה מכיוון שבלאי שלהם נמוך יחסית כגון רסיבר.
אם החלטת לרכוש רמקולים חשוב לוודא את שלמות ותקינות האלמנטים.
נשמע מאוד מוזר שהרמקולים חלשים יותר, בלאי של רמקולים גורם להם בד"כ להישמע פחות טוב(מעוות) ולא חלש יותר. האם בדקת את המגעים?
חשוב לוודא שאתה מכוון את הרסיבר לפורמט הנכון שנותן דגש לסנטר בהשמעת פסקול סרט(dolby/dts/pro logic 2)
לגבי קנייה מתצוגה,
וודא מתי הדגם הספציפי יצא בכדי לקבל הערכה לזמן שהוא שוהה בחנות.
יש דברים שכדאי לקנות מתצוגה מכיוון שבלאי שלהם נמוך יחסית כגון רסיבר.
אם החלטת לרכוש רמקולים חשוב לוודא את שלמות ותקינות האלמנטים.
הרמקולים שחלשים הם חזרו מתיקון ששילמתי עליו אצל אלו שאחראיות שלי איתם, עכשיו הם רצו לתת לי מתצוגה במקום אלו שחזרו מתיקון ועדיין לא בסדר.
עכשיו ממש חשוב לי לדעת, אני שמתי את כל הרמקולים שלי בLevel Calibration ב+6 כי ככה שומעים הכי טוב, אז השאלה שלי היא, אם אני משאיר אותם ככה לתמיד לא יגרם שום זנק נכון? בטוח להשאיר אותם ככה בהגדרות Level Calibration?
עכשיו ממש חשוב לי לדעת, אני שמתי את כל הרמקולים שלי בLevel Calibration ב+6 כי ככה שומעים הכי טוב, אז השאלה שלי היא, אם אני משאיר אותם ככה לתמיד לא יגרם שום זנק נכון? בטוח להשאיר אותם ככה בהגדרות Level Calibration?
"עכשיו ממש חשוב לי לדעת, אני שמתי את כל הרמקולים שלי בLevel Calibration ב+6 כי ככה שומעים הכי טוב, אז השאלה שלי היא, אם אני משאיר אותם ככה לתמיד לא יגרם שום זנק נכון? בטוח להשאיר אותם ככה בהגדרות Level Calibration?"
חשבתי שהשאלה הזאת דיי פשוטה אז אין מישהו שיכול לענות לי בבטיחות?
חשבתי שהשאלה הזאת דיי פשוטה אז אין מישהו שיכול לענות לי בבטיחות?