בעיה בצפייה בחיבור HD ברסיבר AVR260 Harman Kardon
שלום לכולם...
אתמול רכשתי את הרסיבר ה-AVR 260 אליו מחובר ממיר YES HD ברגע שאני מעביר לערוץ HD רשום ברסיבר PROTECT INPUT משהו כזה... כנ"ל גם בחיבור PS3... בעצם אני רק שומע ולא רואה...
מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?.
תודהה רבה!
אתמול רכשתי את הרסיבר ה-AVR 260 אליו מחובר ממיר YES HD ברגע שאני מעביר לערוץ HD רשום ברסיבר PROTECT INPUT משהו כזה... כנ"ל גם בחיבור PS3... בעצם אני רק שומע ולא רואה...
מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?.
תודהה רבה!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
כנראה בעיית הגדרות של רזולוציית היציאה למול הצג שאתה משתמש בו.
האמת הוא מחובר אל מקרן של שארפ...אם אני לא טועה הוא מוגדר על 1080... וכך גם הרסיבר גם תומך.. ככה שאני לא יודע איפה יכולה להיות הבעיה...
את האמת... שלשום היה לי רסיבר של MARANTZ והוא בכלל לא הצליח להרים את הרמקולים V12 של סרווין ווגה.. אז החלפתי לארמן קרדון.. אבל דווקא במרנטז הכל עבד פיקס...
את האמת... שלשום היה לי רסיבר של MARANTZ והוא בכלל לא הצליח להרים את הרמקולים V12 של סרווין ווגה.. אז החלפתי לארמן קרדון.. אבל דווקא במרנטז הכל עבד פיקס...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
כנס לתפריט ותבדוק מה רזולוציית היציאה שמוגדרת בכל כניסה.maccabi כתב:רק בערוצי HD בלבד!(ערוצים רגילים אני רואה )... וגם כאשר אני מחבר סוני 3......
במידה ומוגדר שם 1080P יש מצב שהמקרן לא תומך 1080i אמור לעבוד
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
חבל על הזמן ידידי, כל הערותצים עוברים לך ב-1080P גם אם זה לא נראה כך. הבעיה שלך היא חוסר התאמה ל-HDCP, ז"א מערכת הגנת זכויות יוצרים.
נסה לשנות את כבל ה-HDMI בו אתה מחבר את הממיר לרסיבר ואם זה לא יעבוד אז פנה לשירות של ניופאן
נסה לשנות את כבל ה-HDMI בו אתה מחבר את הממיר לרסיבר ואם זה לא יעבוד אז פנה לשירות של ניופאן
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
זה בטוח יפתור אבל מדוע להסתפק בזה? חבר זאת כפתרון ביניים והתעקש שניופאן יפתרו לך את הבעיה. נראה לי שעידכון קושחה יעשה זאת.maccabi כתב:כן אולי אחבר בקומפוננט לוידאו, ובאופטי/קוואקס לשמע... זה נראה לי יכול להיות שיפתור את הבעיה לא?...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"