אורכידאה אילת, מאכזב בכל פעם מחדש...
הייתי לפני שנתיים ברויאל טוליפ באילת עם אשתי והילדים
חיכיתי לחביתה בבוקר חצי שעה לאחר שבקשתי עוד מאחראית מלצרים ...
לאחר חצי שעה קמתי ואת השאר כל האורחים יודעים ....
לאחר מכן הגעתי עד למנכל המלון
ולאחר דין ודברים מנומסים ה4200 הפכו ל3500 ...
אחת החביתות היקרות שאכלתי......
חיכיתי לחביתה בבוקר חצי שעה לאחר שבקשתי עוד מאחראית מלצרים ...
לאחר חצי שעה קמתי ואת השאר כל האורחים יודעים ....
לאחר מכן הגעתי עד למנכל המלון
ולאחר דין ודברים מנומסים ה4200 הפכו ל3500 ...
אחת החביתות היקרות שאכלתי......
אם לא היו לך 400 ומשהוא הודעות בפורום , הייתי חושב שאתה טרול, טרול מהסוג המשובחopv כתב:שלום לכם,
רציתי לשתף אתכם בחוויותי במלון הנ"ל ולחסוך לכם אפשרות לעוגמת נפש בעתיד.
הייתי בשבוע שעבר במלון למשך שבוע, זוהי הפעם הרביעית שאני שוהה במלון וכנראה הפעם האחרונה.
....
-
opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
למה?madror כתב:אם לא היו לך 400 ומשהוא הודעות בפורום , הייתי חושב שאתה טרול, טרול מהסוג המשובחopv כתב:שלום לכם,
רציתי לשתף אתכם בחוויותי במלון הנ"ל ולחסוך לכם אפשרות לעוגמת נפש בעתיד.
הייתי בשבוע שעבר במלון למשך שבוע, זוהי הפעם הרביעית שאני שוהה במלון וכנראה הפעם האחרונה.
.....
...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46429
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אני והמשפחה התארחנו באורכידאה שנה שעברה, הנסיון שלנו היה הרבה יותר חיובי. חדרים יפים ומקוריים. הילדים התאהבו במפלס השני בחדר שמגיעים אליו רק עם סולם. הקטע עם הטוקטוקים היה מהנה ובכלל כל החוייה הייתה מצויינת. אני בהחלט אגיע למלון הזה שוב.
אפילו צילמתי בהתלהבות וידאו של הנסיעה בטוקטוק
אפילו צילמתי בהתלהבות וידאו של הנסיעה בטוקטוק
-
opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
כמו שאמרתי לאורך השרשור, אם בביקור האחרון שלי לא היה הטרטור של החלפת החדרים + היחס המזלזל של ההנהלה + ניסיון העבר, הייתי מכתיר את החופשה כמוצלחת.ziv_r כתב:אני והמשפחה התארחנו באורכידאה שנה שעברה, הנסיון שלנו היה הרבה יותר חיובי. חדרים יפים ומקוריים. הילדים התאהבו במפלס השני בחדר שמגיעים אליו רק עם סולם. הקטע עם הטוקטוקים היה מהנה ובכלל כל החוייה הייתה מצויינת. אני בהחלט אגיע למלון הזה שוב.
אפילו צילמתי בהתלהבות וידאו של הנסיעה בטוקטוק![]()
...
גם הילדים שלי מאוד התלהבו מקומת הגלריה ומהטוקטוקים, למקום יש פוטנציאל וזו הסיבה שחזרתי מספר פעמים להפתעתם של המשתתפים בשרשור.
הבעיה במלון היא רמת התחזוקה הירודה והניהול החובבני.
אני חושב שלמקום דווקא יש הרבה פוטנציאל. הוא ייחודי ושונה מהשטאנץ הרגיל של בתי המלון הענקיים. הרעיון של מלון בסגנון כפרי-תאילנדי מצוין. עבור זוגות צעירים יותר, אשר יכולים לטפס מעט ברגל, האווירה יכולה להיות נפלאה. מעבר לכך, המחיר שלו זול יחסית, וזה מפתה. הבעייה הגדולה של המקום זו אכן רמת התחזוקה הירודה. הייתי שם לפני מס' שנים עם אשתי. אהבנו מאוד את אופי המקום, אבל נתקלנו בבעיות שונות ששיאן היה בפיצוץ הדוד אשר הרטיב את הבגדים בתוך הארון. הנזק בסופו של דבר לא היה נורא כל כך, הבגדים התייבשו מהר, אבל אשתי נלחצה מזה. גם אותנו ניסה מנהל המלון לשכנע בהנחות/זיכויים לעתיד, אבל התעקשנו לקבל בתמורה לילה אחד חינם מהחופשה הנוכחית, וקיבלנו. עבור חופשה שעלתה רק שני שליש מהמתוכנן, כאשר גם כך הייתה זולה יחסית, הזכרון מהמקום סה"כ היה בסדר. יחד עם זאת, לא חזרנו לשם מאז. חבל מאוד שמקום עם פוטמציאל טוב מנוהל בצורה גרועה כל כך...