המלצות להתקנת פאנל LCD בקיר
-
karlos
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- שם מלא: shay
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
יש לי פאנל LCD ערום בלי ההאוסינג שלו בגודל של 9״.
אני רוצה להתקין אותו על הקיר ושיהיה בקו אחד עם הקיר. שלא יבלוט ושלא יהיה שקוע.
אילו אפשרויות יש לי כדי להתקין דבר כזה?
מאחור הוא חלק לגמרי עם מספר כבלים שאני מתכוון להעביר לצד השני בקיר. המסך צריך להיות בקו אפס עם הקיר.
אודה לכל עזרה אפשרית בעניין ולכל רעיון.
תודה
אני רוצה להתקין אותו על הקיר ושיהיה בקו אחד עם הקיר. שלא יבלוט ושלא יהיה שקוע.
אילו אפשרויות יש לי כדי להתקין דבר כזה?
מאחור הוא חלק לגמרי עם מספר כבלים שאני מתכוון להעביר לצד השני בקיר. המסך צריך להיות בקו אפס עם הקיר.
אודה לכל עזרה אפשרית בעניין ולכל רעיון.
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
פשוט, מדביקים עם אפוקסי מסגרת עץ, חוצבים כמה שצריך, סוגרים בעדינות עם שפכטל וצובעים. עדיפות היא למסגרת דקורטיבית אחרי סגירת הטייח, כדי שלא יראו את הקצוות.
אם זה גודל סטנדרטי של מסך 9 אינץ' בפורמט 4:3 אפשרי גם למצוא מסגרות כמו של רכזות חשמל, למשל של ניסקו.
מה שבטוח זו עבודה עדינה...
אם זה גודל סטנדרטי של מסך 9 אינץ' בפורמט 4:3 אפשרי גם למצוא מסגרות כמו של רכזות חשמל, למשל של ניסקו.
מה שבטוח זו עבודה עדינה...
-
karlos
- חבר פעיל מאוד

חשבתי על מסגרת מעץ. העניין הוא איך אתה מקבע את המסך למסגרת שלא יפול קדימה? ולמסגרת מעץ יש מסגרת שתהיה בולטת ואז המסך לא יהיה בגובה אפס עם הקיר, לא?JEXY כתב:פשוט, מדביקים עם אפוקסי מסגרת עץ, חוצבים כמה שצריך, סוגרים בעדינות עם שפכטל וצובעים. עדיפות היא למסגרת דקורטיבית אחרי סגירת הטייח, כדי שלא יראו את הקצוות.
מה שבטוח זו עבודה עדינה......
גם לא לשכוח שלמסך יש כבלים שיוצאים מאחורה וצריך להכניס אותם לתוך הקיר, אבל זו כבר בעיה אחרת.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מדביק מסגרת מעץ ובונה אותה במידות שאתה צריך ובמידות של המסך.
כבלים אין בעיה, כי אתה חוצב בתוך הקיר ובכך מכניס את הכבלים פנימה בין המסגרת לבין המסך.
אם יש לך אפשרות לחצוב עוד מהצדדים, אתה יכול להכניס שני דפנות עץ, להכניס את המסך עם המסגרת ולהבריג מהצדדים, אחרי זה אתה יכול לסגור וכמו שאמרתי, לשים מסגרת חיצונית, כמו שעושים נישה לפלזמה ואחר כך סוגרים מסביב כדי שלא יראו את החריצים.
כבלים אין בעיה, כי אתה חוצב בתוך הקיר ובכך מכניס את הכבלים פנימה בין המסגרת לבין המסך.
אם יש לך אפשרות לחצוב עוד מהצדדים, אתה יכול להכניס שני דפנות עץ, להכניס את המסך עם המסגרת ולהבריג מהצדדים, אחרי זה אתה יכול לסגור וכמו שאמרתי, לשים מסגרת חיצונית, כמו שעושים נישה לפלזמה ואחר כך סוגרים מסביב כדי שלא יראו את החריצים.
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
אתה סתם מסתבך!...
עץ,בניגוד לפח,אתה יכול לחתוך,ולחבר ולסדר בעצמך..גם פח אפשר אבל מזה ששאלת איפה יש מישהו שעושה את זה,אני מבין שאין לך את הכלים..
כמו שאמרו,תעשה מסגרת מעץ שתתפוס את המסך.
אתה יכול אפילו לבנות את המסגרת,להניח אותה על משטח חלק,שולחן נניח..
להכניס את הפאנל כשפניו כלפי מטה כמובן ולהדביק עם דבק חם או סיליקון.
ואז לצפות את הפאנל עצמו בניילון נצמד,כדי שלא יתלכלך בטעות מהצבע או משהו,להכניס את זה ככה לקיר,להחליק את הפערים עם שפכטל,ואח"כ צבע.
תוציא ת'ניילון,והרי לך מסך בגובה אפס עם הקיר..
אח"כ שים על זה מה שבא לך...
טיפ:צבע את הדפנות הפנימיות של מסגרת העץ (אלו שממש נוגעות בפאנל),לפני הרכבת הפאנל במסגרת,ככה תקבל כיסוי מלא מבלי לפחד על הפאנל.
רק תצבע באותו צבע כן?...חחח
בהצלחה!
עץ,בניגוד לפח,אתה יכול לחתוך,ולחבר ולסדר בעצמך..גם פח אפשר אבל מזה ששאלת איפה יש מישהו שעושה את זה,אני מבין שאין לך את הכלים..
ואז לצפות את הפאנל עצמו בניילון נצמד,כדי שלא יתלכלך בטעות מהצבע או משהו,להכניס את זה ככה לקיר,להחליק את הפערים עם שפכטל,ואח"כ צבע.
טיפ:צבע את הדפנות הפנימיות של מסגרת העץ (אלו שממש נוגעות בפאנל),לפני הרכבת הפאנל במסגרת,ככה תקבל כיסוי מלא מבלי לפחד על הפאנל.
בהצלחה!
-
karlos
- חבר פעיל מאוד

תודה על התשובה242ariel242 כתב:אתה סתם מסתבך!...
בהצלחה!...
אני רואה שתי בעיות במה שאמרת:
1. אתה מתכוון להדביק את הפנל בדבק חם לדפנות המסגרת. השאלה אם זה יהיה מספיק חזק ועמיד כדי שזה לא יזוז אחרונה עם כל לחיצה עליו או יפול קדימה חלילה ויישבר.
2. מה יקרה אם תהיה תקלה במסך או צריך להחליף, או לבצע תחזוקה כלשהי? ברגע שהוא דבוק אין כלל גישה.
מה דעתך?
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
תדביק את הפאנל למסגרת העץ עם סופר 7 או פולימקס (מגיע בטובה כמו סיליקון) זה בחיים לא ייפול...
במקרה של תקלה אתה מוריד את כל מסגרת העץ ומטפל.
במקרה של החלפה - תחליף גם את המסגרת למשהו שיתאים למסך החדש.
במקרה של תקלה אתה מוריד את כל מסגרת העץ ומטפל.
במקרה של החלפה - תחליף גם את המסגרת למשהו שיתאים למסך החדש.
של כל דבר עם 4 גלגלים!