מסך לחדר
-
UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לאחר משהו כמו שנה אני מתחיל לשים לב להבדלים בין הHDR של החדר שלי לFHD שבסלון שלנו אז החלטתי לקנות מסך FHD לחדר.
מרחק צפייה של כבערך 4 מטר (חדר גדול).
עיקר הצפייה זה HD, המסך יחובר בחיבור HDMI למחשב נייד כך שדרוש חיבור HDMI כמובן.
אני מחפש מסך לא ענקי ולא קטן, עיקר הצפייה יהיה בסרטים ולעיתים סדרות ואני לא רוצה להרגיש כאילו אני צופה בCRT.
המסך יתלה על קיר כך שאני מחפש מסך עם זווית מעולה.
אני אישית מעדיף LCD ופחות פלזמה או LED.
אני מבקש את המלצותיכם בבקשה.
מרחק צפייה של כבערך 4 מטר (חדר גדול).
עיקר הצפייה זה HD, המסך יחובר בחיבור HDMI למחשב נייד כך שדרוש חיבור HDMI כמובן.
אני מחפש מסך לא ענקי ולא קטן, עיקר הצפייה יהיה בסרטים ולעיתים סדרות ואני לא רוצה להרגיש כאילו אני צופה בCRT.
המסך יתלה על קיר כך שאני מחפש מסך עם זווית מעולה.
אני אישית מעדיף LCD ופחות פלזמה או LED.
אני מבקש את המלצותיכם בבקשה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
UserName,
בכל מקרה בתקציב שלך לא תוכל להנות מתכני FHD ממרחק 4 מטרים. תתרכז במסך כמה שיותר גדול שיכנס לתקציבך אבל זה לא יהיה LCD "עם העומק"...
ממליץ לך על פלאזמה בגודל 50 אינץ' - כגון 50C550 בתקווה שיש לך אפשרות להתקרב למסך דיו כדי להנות מתכני FHD (מומלץ פחות מ-2.5 מטרים) - או 50C450 שהוא מסך HDR.
דע כי זויות הצפיה הטובות ביותר נמצאות בבעלות בלעדית של הפלאזמות.
בכל מקרה בתקציב שלך לא תוכל להנות מתכני FHD ממרחק 4 מטרים. תתרכז במסך כמה שיותר גדול שיכנס לתקציבך אבל זה לא יהיה LCD "עם העומק"...
ממליץ לך על פלאזמה בגודל 50 אינץ' - כגון 50C550 בתקווה שיש לך אפשרות להתקרב למסך דיו כדי להנות מתכני FHD (מומלץ פחות מ-2.5 מטרים) - או 50C450 שהוא מסך HDR.
דע כי זויות הצפיה הטובות ביותר נמצאות בבעלות בלעדית של הפלאזמות.
בדיוק ! אתה לא יודע להסביר כי זה לא נכון ולא רלוונטי בכלל !UserName כתב:ת'אמת שני לא יודע איך להסביר חח.
ואה נכון תקציב, ובכן זה יכול להיות בין 4,000 ל-6,000 אבל התקציב שלי עלול לעלות אף ל-8,000....
אז אולי בפעם הבאה תחשוב קצת לפני שאתה סתם זורק שטויות לאוויר.
כל מה שאתה רוצה לדעת ולקבל הסבר תוכל לקבל אותו פה בפורום , יש פה מספיק אנשים
עם הרבה נסיון בתחום שישמחו לעזור לך.
זאת בכלל לא בושה להגיד "אני לא יודע" או "אין לי מושג" .
-
UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אצלינו לא מכניסים פלזמות בגלל בעיה ביטחונית (סיפור ארוך עזוב).nils3373 כתב:UserName,
בכל מקרה בתקציב שלך לא תוכל להנות מתכני FHD ממרחק 4 מטרים. תתרכז במסך כמה שיותר גדול שיכנס לתקציבך אבל זה לא יהיה LCD "עם העומק"...![]()
דע כי זויות הצפיה הטובות ביותר נמצאות בבעלות בלעדית של הפלאזמות....
כרגע יש לי מסך 40" של טושיבה, HDR, מציג לי HD מעולה אבל אני רוצה FHD בגלל שאני עומד להוריד יותר תכני 1080P למחשב ואני רואה את ההבדלים בין הHDR של החדר שלי לFHD שבסלון שלנו, מה שגם אני לא יכול להכניס 50", המסך יתלה על הקיר בזווית של 60 בערך (המסגרת שלו ממש נוגעת בתקרה), העדיפות היא על כמה שפחות עצום אבל אפשר עדיין להנות מהתכנים שאני מוריד כמו לראות סרט בקולנוע.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אגב מאוד מסקרן אותי מה הסיבה הבטחונית... תן לנו תקציר...UserName כתב:אצלינו לא מכניסים פלזמות בגלל בעיה ביטחונית (סיפור ארוך עזוב).nils3373 כתב:UserName,
בכל מקרה בתקציב שלך לא תוכל להנות מתכני FHD ממרחק 4 מטרים. תתרכז במסך כמה שיותר גדול שיכנס לתקציבך אבל זה לא יהיה LCD "עם העומק"...![]()
כרגע יש לי מסך 40" של טושיבה, HDR, מציג לי HD מעולה אבל אני רוצה FHD בגלל שאני עומד להוריד יותר תכני 1080P למחשב ואני רואה את ההבדלים בין הHDR של החדר שלי לFHD שבסלון שלנו, מה שגם אני לא יכול להכניס 50", המסך יתלה על הקיר בזווית של 60 בערך (המסגרת שלו ממש נוגעת בתקרה), העדיפות היא על כמה שפחות עצום אבל אפשר עדיין להנות מהתכנים שאני מוריד כמו לראות סרט בקולנוע....
בכל מקרה אם תרכוש מסך בגודל 50 אינץ' או קטן יותר בגלל התקציב אז אין לך כל סיבה להוריד סרטי 1080 בגלל שלא תוכן בכלל להבדיל בינם לבין תוכן 720 ממרחק הצפיה שלך.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
UserName כתב:אצלינו לא מכניסים פלזמות בגלל בעיה ביטחונית (סיפור ארוך עזוב).nils3373 כתב:UserName,
כרגע יש לי מסך 40" של טושיבה, HDR, מציג לי HD מעולה אבל אני רוצה FHD בגלל שאני עומד להוריד יותר תכני 1080P למחשב ואני רואה את ההבדלים בין הHDR של החדר שלי לFHD שבסלון שלנו, מה שגם אני לא יכול להכניס 50", המסך יתלה על הקיר בזווית של 60 בערך (המסגרת שלו ממש נוגעת בתקרה), העדיפות היא על כמה שפחות עצום אבל אפשר עדיין להנות מהתכנים שאני מוריד כמו לראות סרט בקולנוע....
UserName
מאוד מעניין אותי מאוד איזה בעייה ביטחונית יש למסכי פלזמה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
חזק!!!nils3373 כתב:איציק,
יש לי ניחוש לגבי הסיבה וזה קשור לאיסור הכנסת רכבים הממונעים בגז לחניונים תת קרקעיים....
...
עריכה:
יש מצב שהוא גר במרתף וההורים מפחדים מדליפה של גז בלילה כשהוא ישן...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אנחנו באמת רוצים לעזור לך אבל העלת דבר מאוד מוזר ומסקרן שאולי יעזור גם לנו להבין משהו שעוד לא חשבנו עליו עד כה.
אז מה הסיפור עם החשמל וגז הפלאזמה?
אם לא בראש שלך לשתף אותנו אז גם זה בסדר למרות שמדובר בבעיה בטחונית.
אז מה הסיפור עם החשמל וגז הפלאזמה?
אם לא בראש שלך לשתף אותנו אז גם זה בסדר למרות שמדובר בבעיה בטחונית.