שאלה לגבי שיתוף עם XP
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
רציתי לשאול.
יש לי בבית רשת ביתית - המחשב שלי עם ווינדוס 7 (מחובר חוטית לראוטר) והמחשב של אחותי עם XP (מחובר אל-חוטית לראוטר).
בנוסף יש לי גם סטרימר שמחובר לראוטר ובתוכו הארדיסק.
עד עכשיו השימוש היחיד שהיה למחשב של אחותי בשיתוף הקבצים הייתה תיקיה אחת שישבה אצלה על המחשב - שהייתי משותפת לרשת- כלומר אני יכול לעשות שינויים בתיקיה הזו מהמחשב שלי.
חד כיווני לחלוטין.
רציתי לדעת איך אני יוצר מצב שבו השימוש יהיה רחב יותר. סתם לדוגמא - שהיא תוכל לראות סרטים שנמצאים בהארד דיסק שבתוך הסטרימר, או לחלופין שאני אצור "תיקיה משותפת" והיא תוכל להכנס אליה. אני לא יודע איך עושים את הדברים האלה בXP.
יש לי בבית רשת ביתית - המחשב שלי עם ווינדוס 7 (מחובר חוטית לראוטר) והמחשב של אחותי עם XP (מחובר אל-חוטית לראוטר).
בנוסף יש לי גם סטרימר שמחובר לראוטר ובתוכו הארדיסק.
עד עכשיו השימוש היחיד שהיה למחשב של אחותי בשיתוף הקבצים הייתה תיקיה אחת שישבה אצלה על המחשב - שהייתי משותפת לרשת- כלומר אני יכול לעשות שינויים בתיקיה הזו מהמחשב שלי.
חד כיווני לחלוטין.
רציתי לדעת איך אני יוצר מצב שבו השימוש יהיה רחב יותר. סתם לדוגמא - שהיא תוכל לראות סרטים שנמצאים בהארד דיסק שבתוך הסטרימר, או לחלופין שאני אצור "תיקיה משותפת" והיא תוכל להכנס אליה. אני לא יודע איך עושים את הדברים האלה בXP.
-
RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
כן, אבל אני לא יודע איך רואים את זה בXP...
איפה רואים את התיקיה שמשותפת במחשב אחר ברשת?
על אותו עיקרון גם הסרטימר הוא משותף ברשת ואני לא מצליח לראות אותו במחשב עם הXP
להזכירכם - המחשב עם הXP מחובר אלחוטית לרשת
איפה רואים את התיקיה שמשותפת במחשב אחר ברשת?
על אותו עיקרון גם הסרטימר הוא משותף ברשת ואני לא מצליח לראות אותו במחשב עם הXP
להזכירכם - המחשב עם הXP מחובר אלחוטית לרשת