Geohot מסביר על ההגנות של ה PS3
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
Geohot, הבחור ש"פרץ" (עד היום בתיאוריה בלבד) את ה PS3 נכח בוועידה בפריס בה הסביר על ההגנות של ה PS3:
-
Huber
- חבר במועדון HT

גיא, ביני לבינך? - אני לא כ"כ בטוח שהוא יכול. אני מכבד אותו על ההישגים שלו אבל נראה לי שהוא מצא פירצה שולית שמאפשרת משחק בסיסי במערכת אבל לא משהו שמאפשר יישום מעשי ברמת "משחקים פרוצים", אחרת לדעתי הוא מזמן היה משחרר את זה. אנשים כאלו עובדים בשביל היוקרה ואם הוא היה יכול להיות הראשון פורץ את הקונסולה היחידה בדורות האחרונים שלא נפרצה, לדעתי הוא מזמן היה עושה את זה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

תחשוב על סנריו שכזה - סוני מגייסת אותו, מעניקה לו את כל הידע הנחוץ על ההגנות של המכשיר, הבחור מתפטר ויום למחרת פורץ "באמת" את המכשירPavelz כתב:למה סוני לא מגייסת אותו לשירותיה?...
-
Huber
- חבר במועדון HT

יכול להיות. לא נשמע הגיוני לי אישית. אני די בטוח שאם הוא היה יכול לבצע פריצה "אמיתית" (יישום מעשי של התיאוריה) הוא היה עושה את זה. קשה לי להאמין שהוא יפרסם שהוא יכול בלי לתת הוכחת היתכנות מעשית כלשהי. כל הסצנה הזו נעה סביב יוקרה ולכן עפ"י זה נראה לי מאוד מוזר שאם הוא יכול הוא לא מבצע את זה.guyezra כתב:אולי הוא מקווה שהאקרים אחרים ייקחו את מה שהוא עשה הלאה....
שאלה תמימה שנובעת מחוסר ידע בנושא: אם כולם יודעים מי הבחור, והוא מסתובב לו חופשי, מעל פני השטח, ומעביר הרצאות (שלא לדבר על הרזומה שלו שכולל פריצות של מס' מכשירים מוכרים). איך לעזאזל אף אחד לא עוצר אותו? זה חוקי להעביר את זמנך בלפרוץ מכשירים והלציג זאת לראווה?Huber כתב:יכול להיות. לא נשמע הגיוני לי אישית. אני די בטוח שאם הוא היה יכול לבצע פריצה "אמיתית" (יישום מעשי של התיאוריה) הוא היה עושה את זה. קשה לי להאמין שהוא יפרסם שהוא יכול בלי לתת הוכחת היתכנות מעשית כלשהי. כל הסצנה הזו נעה סביב יוקרה ולכן עפ"י זה נראה לי מאוד מוזר שאם הוא יכול הוא לא מבצע את זה.guyezra כתב:אולי הוא מקווה שהאקרים אחרים ייקחו את מה שהוא עשה הלאה.......
נ.ב אני מקווה שהPS3 לא תיפרץ לעולם. האפשרות להשיג משחקים רבים בזול או בחינם רק מוציאה אותי מפוקוס. בנוסף, זה מוסיף לקונסולה איזשהו ערך מוסף שהיא לא פרוצה ונותן הרגשה שיש לך את הטוב ביותר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ועדיין לא נפרץ ה PS3 וגם הקושחה שהבטיח שתחזיר את הלינוקס לא קיימת.
העיקר שהוא כופף לסוני את היד בנושא וגרם להם להוציא את הפיצ'ר הזה.
העיקר שהוא כופף לסוני את היד בנושא וגרם להם להוציא את הפיצ'ר הזה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הוא טוען שהוא הפסיק להיות האקר בכלל, לא רק ב PS3, וגם הטוויטר שלו נעלם פתאום.