זקוק לעזרה בהכרעה: Philips 47 PFL8404H VS 47 PFL9664H
-
amirherzog
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לאחר בדיקות ובירורים ננעלתי על שני הדגמים הנ"ל...
רציתי לשאול:
האם ההבדלים בזמן התגובה, HZ ושאר המאפיינים שווים הבדל של כמעט 3000 ש"ח ומצדיקים קנייה של ה9664 או שבכלל ה8404 עדיפה ולא נופלת באיכותה מהשניה...
תודה
רציתי לשאול:
האם ההבדלים בזמן התגובה, HZ ושאר המאפיינים שווים הבדל של כמעט 3000 ש"ח ומצדיקים קנייה של ה9664 או שבכלל ה8404 עדיפה ולא נופלת באיכותה מהשניה...
תודה
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
יש לי את ה9664 .. אמנם אין לי בבית את ה 8404 להשוואה דומה ..אבל קיים הבדל שניתן להבחין בו בין 2 המכשירים שנובע ממנגנון ה 200 הרץ, ממעבד יותר חזק ומאיכות תמונה משופרת.
האם הבדל כזה ניתן לתמחר ב 3000 ש"ח ??? נראה לי מוגזם ..לפי דעתי זה הבדל מחיר שנובע מנושאי שיווק בלבד..
אתה צריך לראות בחנות את ההבדל מול העניים ורק אז להחליט אם באמת הבדל כזה שווה לך סכום כזה ...
האם הבדל כזה ניתן לתמחר ב 3000 ש"ח ??? נראה לי מוגזם ..לפי דעתי זה הבדל מחיר שנובע מנושאי שיווק בלבד..
אתה צריך לראות בחנות את ההבדל מול העניים ורק אז להחליט אם באמת הבדל כזה שווה לך סכום כזה ...
It's Five O'Clock Somewhere
-
amirherzog
-
- חבר שרק התחיל

מהי התרשמותך מהמסך עד כה?m3csl כתב:יש לי את ה9664 .. אמנם אין לי בבית את ה 8404 להשוואה דומה ..אבל קיים הבדל שניתן להבחין בו בין 2 המכשירים שנובע ממנגנון ה 200 הרץ, ממעבד יותר חזק ומאיכות תמונה משופרת....
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני מרוצה עד הגג.. גם בשידורי SD הטלויזיה יודעת להפוך תמונה לאיכותית , החלקת התמונה וה 200 הרץ ממש משפרים את התמונה , וב HD התמונה מדהימה.
לצערי אין לי ממיר HD וכל תכני ה HD שאני רואה הם מהמחשב , לכן אני לא יכול לשפוט איך היא בשידורי טלוזיה ב HD.
ההבדל ינבע מכך שהמחשב משדר לטלויזיה ב 60 הרץ (לעומת הממיר שאני מניח שנותן את כל ה 200 הרץ) .
לצערי אין לי ממיר HD וכל תכני ה HD שאני רואה הם מהמחשב , לכן אני לא יכול לשפוט איך היא בשידורי טלוזיה ב HD.
ההבדל ינבע מכך שהמחשב משדר לטלויזיה ב 60 הרץ (לעומת הממיר שאני מניח שנותן את כל ה 200 הרץ) .
-
amirherzog
-
- חבר שרק התחיל

מישהו יודע היכן ניתן לראות את שני המסכים תלויים?
יצא לי לראות אותם רק בנפרד בחנויות שונות
יצא לי לראות אותם רק בנפרד בחנויות שונות