צריך עזרה בבחירת נתב עבור חיבור לרשת NGN
חברים,
אני זקוק לעצתכם בנוגע לנתב (כזה הכולל בתוכו מודם וחייגן פנימי) מומלץ לצורך חיבור בדירה חדשה לרשת NGN
הציעו לי בבזקסטור שני נתבים של Netgear ו-D-Link אלחוטיים שלא באים בחשבון מבחינתי.
עד עכשיו עבדתי אך ורק עם ציוד מתקדם ויקר של סיסקו (נתבים ומתגים), האם מישהו מכיר נתב סיסקו או כל חברה איכותית אחרת התומכת במהירויות של 15 מגה ומעלה?
אני זקוק לעצתכם בנוגע לנתב (כזה הכולל בתוכו מודם וחייגן פנימי) מומלץ לצורך חיבור בדירה חדשה לרשת NGN
הציעו לי בבזקסטור שני נתבים של Netgear ו-D-Link אלחוטיים שלא באים בחשבון מבחינתי.
עד עכשיו עבדתי אך ורק עם ציוד מתקדם ויקר של סיסקו (נתבים ומתגים), האם מישהו מכיר נתב סיסקו או כל חברה איכותית אחרת התומכת במהירויות של 15 מגה ומעלה?
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ל ADSL (עד חבילת 15 מגה בבזק) יש את ה Cisco 877 או Cisco 887M החדש.
ל VDSL2 הנתב Cisco 887V לא תואם ולא מסתנכרן על הקו עם הכרטיס של בזק (Nokia Siemens) גם עם ה Firmware האלטרנטיבים. חייבים מודם חיצוני ונתב רגיל.
ל VDSL2 הנתב Cisco 887V לא תואם ולא מסתנכרן על הקו עם הכרטיס של בזק (Nokia Siemens) גם עם ה Firmware האלטרנטיבים. חייבים מודם חיצוני ונתב רגיל.
לא הגדרתי כרגע תקציב לנושא, אני מעדיף לקנות את ה-Best להמון שנים
אני מכוון לכיוון של המתגים לחברות
אם קיים מתג של 12 פורטים או 16 פורטים של של 1000 זה האידיאלי מבחינתי
במידה שלא אז האופציה של 24 עם 4 חיבורי 1000
אני טובע מרוב דגמים שיש לסיסקו וקשה מאד להתמצא באתר שלהם.
דרך אגב, איך המתגים של 3com - הסתכלתי באתר שלהם על הדגמים הללו 2824,2920,2928,2816 מסדרת ה-Baseline שלהם.
ככל הנראה אני אקנה את הנתב של סיסקו 877 שהמלצת, רק נשאר לבחור מתג חדש
אני מכוון לכיוון של המתגים לחברות
אם קיים מתג של 12 פורטים או 16 פורטים של של 1000 זה האידיאלי מבחינתי
במידה שלא אז האופציה של 24 עם 4 חיבורי 1000
אני טובע מרוב דגמים שיש לסיסקו וקשה מאד להתמצא באתר שלהם.
דרך אגב, איך המתגים של 3com - הסתכלתי באתר שלהם על הדגמים הללו 2824,2920,2928,2816 מסדרת ה-Baseline שלהם.
ככל הנראה אני אקנה את הנתב של סיסקו 877 שהמלצת, רק נשאר לבחור מתג חדש
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יש את ה Cisco Catalyst 3750G-24T שהוא מעולה ויתאים לדרישות שלך בדיוק.
מחירו כ 4000$, ממשק ניהול מלא ובקרה לכל הפורטים. יכולות מיתוג מתקדמות.
הוא דיי גדול פיזית, יחסית למתגים הביתיים. יש לו מאווררים שיכולים קצת להפריע בסביבה ביתית.
לגבי מתגים ביתיים לדעתי רק ה Netgear שהמלצתי. תקרא ביקורות עליו ברשת.
מחירו כ 4000$, ממשק ניהול מלא ובקרה לכל הפורטים. יכולות מיתוג מתקדמות.
הוא דיי גדול פיזית, יחסית למתגים הביתיים. יש לו מאווררים שיכולים קצת להפריע בסביבה ביתית.
לגבי מתגים ביתיים לדעתי רק ה Netgear שהמלצתי. תקרא ביקורות עליו ברשת.
jpost,
דיברתי עם אחד מהמפיצים של סיסקו בארץ והעבירו אלי הצעת מלחיר לנתב הזה?
CISCO877-K9 ADSL Security Router
האם הנתב הזה בוודאות תומך בקצבים הגבוהים ברשת NGN - מהירות 15MB ומעלה?
בנוגע למתג - אני בודק את אופציית ה-netgear שהמלצת - נושא הרעש פחות מטריד אותי כיוון שהציוד תקשורת מתוכנן להיות מותקן בארון תקשורת במחסן שצמוד לדירה שלי.
אתה יודע האם למתג הזה יש חיבור לארון?
דיברתי עם אחד מהמפיצים של סיסקו בארץ והעבירו אלי הצעת מלחיר לנתב הזה?
CISCO877-K9 ADSL Security Router
האם הנתב הזה בוודאות תומך בקצבים הגבוהים ברשת NGN - מהירות 15MB ומעלה?
בנוגע למתג - אני בודק את אופציית ה-netgear שהמלצת - נושא הרעש פחות מטריד אותי כיוון שהציוד תקשורת מתוכנן להיות מותקן בארון תקשורת במחסן שצמוד לדירה שלי.
אתה יודע האם למתג הזה יש חיבור לארון?
סדרת הBASELINE של 3COM תעשה את העבודה, גם ה סיסקו 2960 יעשה את העבודה, בניגוד למה ש נכתב פה הוא תומך בקצב של 1G, ואני אומר לך אחרי שאני עובד איתו בערך 7 שנים ורואה גיגה על הכרטיס כמעט באופן יומיומי.
כל המתגיפ שהזכרתי למעלה הם אובר קיל מטורף. אתה הורג חידק עם פצצת מימן. אין לך שום צורך בהם לשימושים ביתיים, אתה סתם זורק כסף, וגם אין שום הגיון בלהשקיע קדימה לשנים ארוכות. נניח שבעוד 5 שנים אתה תצטרך באמת את הביצועים האלה- יהיו אז בשוק נתבים\מתגים בייתים הרבה יותר מהירים והרבה יותר זולים. בזבוז.
אם אתה ממש חייב, תלך על הBASELINE של 3COM, נדמה לי שאפשר להשיג מתג גיגה שלהם במחיר של 600 שקל בערך. אגב, גם בדרת הBASELINE של 3COM תיתן לך גיגה אמיתי, וגם זה נסיון אישי שלי.
שמתי לב שלא התייחסתי לציוד שהוא גם מודם, לדעתי אתה עושה טעות ברכישת ציוד כזה, לי יש נתב של בזק (אסוס) ו NGN במהירות 15M, הוא סוחב בלי שום בעייה - אני מקבל 2 מגה בייט לשניה בהורדה מהרשת באופן קבוע, אתה יכול להסתפק במשהו דומה, ולשים מאחוריו סוויץ גיגה רגיל - כזה שאינו מנוהל. השקעה בסוויץ מנוהל היא מיותרת לחלוטין לכל שימוש בייתי שאני יכול להעלות על הדעת.
כל המתגיפ שהזכרתי למעלה הם אובר קיל מטורף. אתה הורג חידק עם פצצת מימן. אין לך שום צורך בהם לשימושים ביתיים, אתה סתם זורק כסף, וגם אין שום הגיון בלהשקיע קדימה לשנים ארוכות. נניח שבעוד 5 שנים אתה תצטרך באמת את הביצועים האלה- יהיו אז בשוק נתבים\מתגים בייתים הרבה יותר מהירים והרבה יותר זולים. בזבוז.
אם אתה ממש חייב, תלך על הBASELINE של 3COM, נדמה לי שאפשר להשיג מתג גיגה שלהם במחיר של 600 שקל בערך. אגב, גם בדרת הBASELINE של 3COM תיתן לך גיגה אמיתי, וגם זה נסיון אישי שלי.
שמתי לב שלא התייחסתי לציוד שהוא גם מודם, לדעתי אתה עושה טעות ברכישת ציוד כזה, לי יש נתב של בזק (אסוס) ו NGN במהירות 15M, הוא סוחב בלי שום בעייה - אני מקבל 2 מגה בייט לשניה בהורדה מהרשת באופן קבוע, אתה יכול להסתפק במשהו דומה, ולשים מאחוריו סוויץ גיגה רגיל - כזה שאינו מנוהל. השקעה בסוויץ מנוהל היא מיותרת לחלוטין לכל שימוש בייתי שאני יכול להעלות על הדעת.
nir11
תודה על תגובתך, האם הנתב שהזכרת של בזק (אסוס) מצריך חיבור למודם?
אם כן, אז זה קצת בעייתי מבחינתי - הציוד אמור להיות מותקן במחסן - הנוחות של חיבור נתב עם מודם בפנים ישירות לקיר היא משמעותית בשבילי
לגבי המתג - אני הולך על דגם לא מנוהל - כנראה שזה יהיה 3com או Netgear
תודה על תגובתך, האם הנתב שהזכרת של בזק (אסוס) מצריך חיבור למודם?
אם כן, אז זה קצת בעייתי מבחינתי - הציוד אמור להיות מותקן במחסן - הנוחות של חיבור נתב עם מודם בפנים ישירות לקיר היא משמעותית בשבילי
לגבי המתג - אני הולך על דגם לא מנוהל - כנראה שזה יהיה 3com או Netgear
יש לי נתב CISCO 800 SERIAS, האם אפשר לעבוד איתו ב-NGN
יש לי נתב CISCO 800 SERIAS, האם אפשר לעבוד איתו ב-NGN של בזק?
קיים יש לי עליו 2.5 מגה[/b]
קיים יש לי עליו 2.5 מגה[/b]