מחפש מסך LCD 52 להורים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם, ותודה שבחרתם במהדורת 2010 של "קניית טלוויזיה להורים".
השידור מועבר לכם בחסות:
"ישראל עדיין משתעממת מפרסומות של ישראל מתייבשת. בעוד 3 שנים, אולי הממשלה תקלוט שבמקום לבקש מהאזרחים לתקן פשלות שלה כדאי שפשוט תתכנן לעתיד ותקים מתקני התפלה תחת כל עץ."

כו וכו' לעניינו:
עוברים דירה, וההורים מחפשים טלוויזיה לסלון (אבא שלי המסכן מבכה על אובדן הטלוויזיה הישנה שלו, מקרן אחורי 32 אינץ יחס 4:3 של מסך שהועבר לדירה של אחי.)

הם לא צריכים הרבה,אז הנה מה שחשבתי מבחינת מפרט:
כמובן שבגודל כזה FULL HD.
מחיר לפי מה שראיתי בסביבות 8-10 זה מספיק למסך נורמלי מחברה ידועה, אם למישהו יש השגות בנושא אל תהססו להביע אותן.
זהו בערך, אני לא אתחיל לרשום כמה ניגודיות וכו' אני רוצה כי להם זה לא משנה ואני רק רוצה שיהיה להם דגם מחברה ידועה באיכות טובה ביחס למחיר.
בנוסף, האם יש טעם להשקיע יותר בטלוויזיה LED בשבילם? לטעמי נראה שלא מכיוון שהם במילא לא רואים שם כל היום וכו', בעיקר חדשות וסרטים פעם ב ובשביל זה לא נראה לי ששווה להשקיע.

אוקי אז זה הסיפור, אם למישהו יש עצה בשבילי זה מאוד יעזור לי ולהורי, תודה מראש על כל עזרה.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

מרחק צפיה?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14359
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #3 

8,000-10,000 ש"ח זה המון כסף בשביל לראות "חדשות וסרטים פעם ב..."
הם לא רואים תוכן HD, אז FULLHD לא הכרחי (לא כתבת מרחק צפיה).

תקנה להם פלזמה HDR " 50 של סמסונג או LG ב 5,000 ש"ח וכולם יוצאים מרוצים.
איכות התמונה בשידורי SD לא תהיה פחות טובה מאשר במסך של 10,000 ש"ח (לפעמים אפילו טובה יותר...).

maya1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1365
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #4 

סיפרת סיפור מעניין אבל תכלס פרטים כמעט ואין בו ! (מרחק צפיה מינימלי ומקסימלי (ולמהדרין רצוי אפילו להוסיף זוית צפיה מקסימלית - אם גדולה מ130 וכו'..), תנאי תאורה שהמסך אמור להתמודד איתם , תכנים צפויים (ספורט /סרטים סתם חדשות וכו/'HD/ או לא / קונסולות / סטרימר וכו') ,
ללא הפרטים האלה אתה עלול לקבל המלצות לא מתאימות !
בגדול ההמלצה של טלHD נראית הכי הגיונית ללא נתונים נוספים.... (רק תבדוק גם את הפלזמות HDR של פנסוניק..)

extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

צודקים לחלוטין.
מרחק צפייה זה קצת בעיה כי אנחנו עוברים לדירה חדשה כאמור ואני לא שם פיזית כדי לבדוק אבל אני מעריך בסביבות ה3.5 מטר.
זווית צפיה אני לא כל כך יודע איך לבדוק, תנאי תאורה האמת בדקתי על פלזמות ונראה לי שזה מושלם בשבילנו כי רואים בטלוויזיה בעיקר בלילה והרבה יותר תכני SD מHD.
כלומר התכנים יהיו בעיקר מYES SD, אולי YES HD אחר כך אבל גם אז לא בצורה כזאת משמעותית.
אבל אני ממש לא מבין בפלזמות ותמיד קניתי LCD, אמא שלי מעדיפה אותן אבל היא תעשה מה שאגיד.
השאלה היא האם באמת שווה יותר פלזמות? הן נראות לי כמו זן גוסס, יש רק 2-3 יצרנים וזה קצת מלחיץ.
בכו וכו' עוד תגובות ממש יכולות לעזור.

maya1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1365
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #6 

3.5 מטר ובעיקר SD בערב - פלזמה 50"(ואפשר ואולי אפילו עדיף HDR..)
תבדוק את הדגמים האחרונים : LG -PJ350 , PANASONIC X20/A20 , SAMSUNG C450 :
אולי יש דגם HDR טוב ששכחתי ?

הה ו ד.א הפלזמה ממש לא מתה !!! היא חיה ובועטת !!! (בעיקר במסכי 50 ומעלה..) ומי שיגיד לך שזו טכנולוגיה גוססת תפנה אותו לאתרי ק"ב בעולם (אם הוא לא מאמין לנו..) ושיראה מה הם המסכים המומלצים והטובים ביותר...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”