קנס על הטעיית צרכנים לוואלה שופס

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
TANDBERG פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #1 

מובא מתוך Ynet:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3911212,00.html
אני באופן אישי מקווה שזו תחילתה של הדרך למשווקות מקוונות. אין הכוונה לכולן. הכוונה היא לכל אלו שמושכות בידיעה את הלקוח אליהן עם מוצר החסר במלאי. פשוט מאוס - לקוח מקבל טלפון של אזל במלאי אבל תזמין משהו אחר. כמה חברות איבדו את העסקה בגלל מקרים כאלו ?
אני חווה את זה בשוק העיסקי מלא, ראיתי ב... במחיר נמוך בהרבה, האם יש לו במלאי ? ככל הנראה לא.
הייתי שמח לראות את דעותכם.

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1885
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #2 

מעניין. סוף סוף קנסות אישיים על בעלי תפקידים בחברה. חבל שהרשעות בוטלו. כל נושא תפקיד בחברה צריך להבין שהוא אחראי אישית על פעילותו בחברה, וניתן לתבוע אותו אישית, ולא להסתתר מאחורי החברה והמחלקה המשפטית שלה.

TANDBERG פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

idabari כתב:מעניין. סוף סוף קנסות אישיים על בעלי תפקידים בחברה. חבל שהרשעות בוטלו. כל נושא תפקיד בחברה צריך להבין שהוא אחראי אישית על פעילותו בחברה, וניתן לתבוע אותו אישית, ולא להסתתר מאחורי החברה והמחלקה המשפטית שלה.
...
לפחות יש אחראים, בין אם זה הומר בקנס מופחת או הומר לעבודות קהילה - זה מופיע ככתם. עכשיו אם כל אחד יחשוב על התחת שלו - לפחות התחת של הלקוח יישמר גם כן, כי ברור לי שלא על טובת הלקוח יחשבו אלא על טובתם האישית.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #4 

זאת תביעה ישנה רצח, מלפני 4 שנים לפחות... הגיע הזמן באמת
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

שלח תגובה