iPhone 4 Retina Display vs. Galaxy S Super AMOLED
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
נו איזו השוואה מטופשת. לא רק שהמסך של הסמסונג הוא 4 אינץ והאייפון הוא 3.5, לסמסונג 800 קווים לגובה
ולאייפון 960 אז ברור שהאייפון יראה יותר חד בתמונות שהם העלו. השוואה פרופר תהיה עם מדידות של המסכים
האלו כמו שעושים למסכי מחשב או טלוויזיות.
ואפל עם השטויות שלהם - מסך "רטינה"? נו באמת זה כולה LCD על מה הם מקשקשים.
ולאייפון 960 אז ברור שהאייפון יראה יותר חד בתמונות שהם העלו. השוואה פרופר תהיה עם מדידות של המסכים
האלו כמו שעושים למסכי מחשב או טלוויזיות.
ואפל עם השטויות שלהם - מסך "רטינה"? נו באמת זה כולה LCD על מה הם מקשקשים.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אני יכול לומר שבהוושאה של עין אנושית, המסכים החדשים של סמסונג, מציגים איכות תמונה שטרם נראתה.
בהירות וחדות, הם החלק המרכזי של מסכים אלו.
בהירות וחדות, הם החלק המרכזי של מסכים אלו.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
[quote="HazooM"
ואפל עם השטויות שלהם - מסך "רטינה"? נו באמת זה כולה LCD על מה הם מקשקשים.[/quote]
הטענה שלהם זה שבמסך יש דחיסות פיקסלים ברמה כזאת שלא תוכל לזהות אותם בעין בלתי מזויינת.
אני לא יודע אם זה נכון, אבל מהתמונות בביקרות של ENGADGET יש שם כמות פיקסלים נאה מאוד, ובאמת צריך יהיה להתאמץ בשביל להבחין בהם (ובייחוד עם משווים מול 3GS).
לגביה השם, זה כינוי, אני לא חושב שמשהו מהלל פה את זה בתור מהפכה במסכים, זה פשוט המסך עם צפיפות הפיקסלים הכי גבוהה שיצא עד עכשיו (או שאני טועה?), התקדמות כן, מהפכה לא.
ואפל עם השטויות שלהם - מסך "רטינה"? נו באמת זה כולה LCD על מה הם מקשקשים.[/quote]
הטענה שלהם זה שבמסך יש דחיסות פיקסלים ברמה כזאת שלא תוכל לזהות אותם בעין בלתי מזויינת.
אני לא יודע אם זה נכון, אבל מהתמונות בביקרות של ENGADGET יש שם כמות פיקסלים נאה מאוד, ובאמת צריך יהיה להתאמץ בשביל להבחין בהם (ובייחוד עם משווים מול 3GS).
לגביה השם, זה כינוי, אני לא חושב שמשהו מהלל פה את זה בתור מהפכה במסכים, זה פשוט המסך עם צפיפות הפיקסלים הכי גבוהה שיצא עד עכשיו (או שאני טועה?), התקדמות כן, מהפכה לא.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
ועם נדייק הרטינה הינו מסך מתוצרת LG.
שוב, לדעתי זה סתם הייפ, מסכי האמולד מקנים חוויה אחרת, גם מבחינת צריכת סוללה מדובר במהפכה.
שוב, לדעתי זה סתם הייפ, מסכי האמולד מקנים חוויה אחרת, גם מבחינת צריכת סוללה מדובר במהפכה.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money