שבוע טוב לכולם,
אני משחק במשחק ולא הצלחתי להבין את העיקרון של הדו קרב ומשחק הקוביות
ניסיתי לראות ביוטיוב ולא הבנתי איך לנצח בשתי החלקים האלו
אודה אם מישהו יוכל להדריך אותי עם אילו כפתורים ללחוץ (פלייסטיישן) ובאיזה עיתוי
אודה לעזרתכם כדי שאוכל ליהנות מהמשחק באופן מלא
עזרה ב-red dead redemption
- lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בדו קרב מוסבר בפעם הראשונה שאתה נתקל בזה,אבל הענין הוא שאחרי הדו קרב הראשון, עד שאתה מגיע לעוד מקרה כזה כבר שכחת איך ומה עושים שם... אני מבין אותך אבל לא יכול לעזור.אני בעצמי עוד לא נכנסתי ליו טיוב לחפש לראות איך עושים את זה.
הקוביות זה פשוט כיף... אני אישתי לא הפסקתי לצחוק איזה 5 דקות אחרי שבחרתי לראשונה בבחירת "אתה משקר"- BLUFF והשחקן שלי התבטא ב "I SMELL BULLSHIT...
בקיצור, משחק הקוביות הוא מאד פשוט. בעיקרון, אתה צריך לבחור מספר על הקוביה ולנחש כמה פעמים היא מופיעה בסה"כ על השולחן (כלומר,כולל מתוך הקוביות של שחקנים יריבים מבלי שתוכל לראות מה יש להם) . כאשר מישהו מנחש לפניך יש לך 2 בחירות, או שאתה אומר לו שהוא משקר,ואז ,אם צדקת הוא מוותר על קוביה אחת משלו, אם טעית ,והניחוש שלו הוא נכון (למשל אמר שיש לפחות 3 קוביות של 4 על השולחן וזה מה שיוצא) אז אתה מוותר על קוביה .מי שמצליח להישאר האחרון עם קוביות על השולחן הוא המנצח... בהצלחה.
הקוביות זה פשוט כיף... אני אישתי לא הפסקתי לצחוק איזה 5 דקות אחרי שבחרתי לראשונה בבחירת "אתה משקר"- BLUFF והשחקן שלי התבטא ב "I SMELL BULLSHIT...
בקיצור, משחק הקוביות הוא מאד פשוט. בעיקרון, אתה צריך לבחור מספר על הקוביה ולנחש כמה פעמים היא מופיעה בסה"כ על השולחן (כלומר,כולל מתוך הקוביות של שחקנים יריבים מבלי שתוכל לראות מה יש להם) . כאשר מישהו מנחש לפניך יש לך 2 בחירות, או שאתה אומר לו שהוא משקר,ואז ,אם צדקת הוא מוותר על קוביה אחת משלו, אם טעית ,והניחוש שלו הוא נכון (למשל אמר שיש לפחות 3 קוביות של 4 על השולחן וזה מה שיוצא) אז אתה מוותר על קוביה .מי שמצליח להישאר האחרון עם קוביות על השולחן הוא המנצח... בהצלחה.
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..