שאלה לגבי Samsung B450
-
username80
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
אני מחפש LCD 32 אינץ' לחדר שינה, 100% שידורי SD.
מחיפוש בפורום הבנתי שסמסונג B450 ופיליפס 5404 מאוד מומלצות.
מאחר ואת הפיליפס לא ניתן להשיג יותר אני מתכוון לרכוש את הסמסונג.
שמתי לב שאין לה חיבור S-Video או Scart, לכן הדרך הסבירה ביותר לחבר אותה לממיר HOT היא באמצעות כבל Scart to RCA. מאחר ואני לא עומד לשדרג את הממיר ל- HD, השאלה שלי היא האם שידורי SD יראו טוב בחיבור הזה או אולי עדיף לחפש טלויזיה אחרת עם חיבור Scart או S-Video? חשבתי על Sony KDL32EX302 אבל איכות התמונה ב- SD בחנות הייתה ממש גרועה, גם לפי תגובות בפורום.
אשמח לשמוע תגובות / המלצות
תודה מראש
אני מחפש LCD 32 אינץ' לחדר שינה, 100% שידורי SD.
מחיפוש בפורום הבנתי שסמסונג B450 ופיליפס 5404 מאוד מומלצות.
מאחר ואת הפיליפס לא ניתן להשיג יותר אני מתכוון לרכוש את הסמסונג.
שמתי לב שאין לה חיבור S-Video או Scart, לכן הדרך הסבירה ביותר לחבר אותה לממיר HOT היא באמצעות כבל Scart to RCA. מאחר ואני לא עומד לשדרג את הממיר ל- HD, השאלה שלי היא האם שידורי SD יראו טוב בחיבור הזה או אולי עדיף לחפש טלויזיה אחרת עם חיבור Scart או S-Video? חשבתי על Sony KDL32EX302 אבל איכות התמונה ב- SD בחנות הייתה ממש גרועה, גם לפי תגובות בפורום.
אשמח לשמוע תגובות / המלצות
תודה מראש
ה B450 בס"כ מסך טוב (אם כי יש טובים ממנו..) תנסה את הדגמים החדשים של פיליפס (בהתאם לתקציב) וגם אולי את ה LCD של פנסוניק שדי הרבה מרוצים ממנה ב SD
לגבי החיבור - כמה שאני יודע כבל RCA שמחובר ל יציאת הוידאו (קופוזיט - צהוב) בממיר (וסאונד בהתאם RCA L+R) יתנו את אותה התוצאה כמו מ סקרט ל RCA-קומפוזיט
לא הייתי בוחר טלויזיה בגלל הסקרט אבל זה שיקול.
.
לגבי החיבור - כמה שאני יודע כבל RCA שמחובר ל יציאת הוידאו (קופוזיט - צהוב) בממיר (וסאונד בהתאם RCA L+R) יתנו את אותה התוצאה כמו מ סקרט ל RCA-קומפוזיט
לא הייתי בוחר טלויזיה בגלל הסקרט אבל זה שיקול.
.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
SCART זה סוג של מחבר, לא סוג של אות.
SCART מלא יכול להוציא s-video, קומפוזיט, קומפוננט, RGB
להוציא קומפוזיט מה-SCART שווה ערך להוצאת קומפוזיט ישירות.
קומפוזיט זה על הפנים.
אין כמעט יבוא של מסכים עם כניסות SCART ולא הייתי מחפש דווקא TV כזו.
לעומת זאת, מאחר ואין בכוונתך להחליף לממיר HD, הייתי בכל זאת מחפש מסך עם כניסת s-video.
האם יש רסיבר בדרך (שאליו תוכל לחבר s-video מהממיר והוא ימתג לך לקומפוננט למסך) ?
SCART מלא יכול להוציא s-video, קומפוזיט, קומפוננט, RGB
להוציא קומפוזיט מה-SCART שווה ערך להוצאת קומפוזיט ישירות.
קומפוזיט זה על הפנים.
אין כמעט יבוא של מסכים עם כניסות SCART ולא הייתי מחפש דווקא TV כזו.
לעומת זאת, מאחר ואין בכוונתך להחליף לממיר HD, הייתי בכל זאת מחפש מסך עם כניסת s-video.
האם יש רסיבר בדרך (שאליו תוכל לחבר s-video מהממיר והוא ימתג לך לקומפוננט למסך) ?
-
username80
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה לכל המגיבים.
אז אני מבין שבסך הכל כדאי לקנות את המסך הזה לשימושים שציינתי נכון?
אני אשמח לשמוע המלצות למסכים אחרים אם יש לכם, אם לא אני כנראה אקנה בסוף השבוע את המסך הזה
אז אני מבין שבסך הכל כדאי לקנות את המסך הזה לשימושים שציינתי נכון?
אני אשמח לשמוע המלצות למסכים אחרים אם יש לכם, אם לא אני כנראה אקנה בסוף השבוע את המסך הזה